Halutaan myydä
HUIPPURAVINTOLAN LIIKETOIMINTA NYT HILJAISESSA MYYNNISSÄ KAUPPAKESKUS ITIKSEN RAVINTOLAMAAILMASSA!

Kohdenumero FK64840
Hintapyyntö 199 000
Liikevaihto 650000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 8
Meillä on ilo tarjota sinulle yhden Suomen suurimman ja tunnetuimman ostoskeskus Itiksen ravintolamaailmassa sijaitsevaa ravintolan liiketoimintaa, kalusteita (ja myös haluttaessa brändiä sekä työntekijöitä). Osoite on Itäkatu 1 (Itäkeskuksen kauppakeskus), 00930 Helsinki (2. kerros). Itiksen kävijämäärät ovat noin 13 miljoonan asiakkaan tietämillä (2020) ja pysköintipaikkoja löytyy n. 3000 parkkipaikkaa.

Ravintola sijaitsee Itiksen ravintolamaailmassa 2. kerroksessa. Asiakasvirrat ovat todella hyviä kyseiselle ravintola paikalle. Omistaja on tehnyt mittavat n. 250 000 euron investoinnit ravintolan sisustuksen ja keittiön osalta. Kyseinen ravintola sijaitsee aivan ensimmäisenä ravintolatilana tultaessa Itiksen toisen kerroksen kulku silloilta ravintolamaailmaan. Liiketilassa käy etenkin lounasaikaan ja viikonloppuisin paljon väkeä. Itiksen toiseen kerrokseen on valmistumassa hieno remontti muutaman kuukauden sisällä, jolloin myös kaiteet uusitaan tyylikkäiksi ja yläkerran toiminnallisuutta parannetaan. Tämä tulee lisäämään asiakasvirtoja elpyvän Suomen talouden osalta. Tämä ravintola on todellinen helmi fiksulle ravintolayrittäjälle!

Liiketilan pinta-ala on n. 274 m2. Asiakaspaikkoja sisällä on n. 160. Vuokra tässä liiketilassa on tällä hetkellä n. 23 700 euroa €/kk (sis. alv 24 %) sekä vesi kulutuksen mukaan.


Nyt myydään liiketoiminta ja kalusto. Hintapyyntö on alueeseen ja kalustoon nähden kohtuullinen 199 000 euroa. Liiketoiminnasta voi myös esittää tarjouksia.


Tämän kana, burger/siipityyppisen ravintolan kotisivut löydät täältä: http://www.speakeasy.fi/itis/menu/


Ilmoita, jos haluat käydä katsomassa liiketilan. Annan mielelläni lisätietoa. Käynnit vain sopimuksen mukaan. Tästä liiketoiminnasta kannattaa tehdä tarjous!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pellettien polttokattiloiden suunnittelu ja valmistus

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy 5KW-30KW pellettiuuneja. Yrityksen tuotanto tapahtuu Bulgariassa....

Katso lisätiedot

Sahateollisuuslaitteiden valmistus ja huolto

Yhtiö  omistaa kiinteistöjä ja tuotantorakennuksia, joissa se suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa metsä- ja sahateollisuuslaitteita. Yrityksellä on kanta-asiakasverkosto: saha- ja puuteollisuusyrityksiä.Hyvän kokemuksen ja tunnustuksen ansiosta tällä toimialalla on mahdollisuus kasvaa sahateollisuuslaitteiden myynnissä vientimarkkinoilla ja/tai siirtyä siirtyä puun jälkikäsittelykoneiden tuotannon alalle.Myös biopolttoainekattilarakennusten rakentaminen on mahdollista aloittaa uudelleen yrityksen pitkäj...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava toimistotarvikeliike Turun naapurikunnassa

Yrityksellä on pitkäaikaiset, vuosikymmenten mittaiset, kontaktit merkittäviin tavarantoimittajiin ja sitä kautta sen tarjonta on monipuolista ja laadukasta (tunnetut tuotemerkit ja yli 3000 tuotenimikettä).Liiketila sijaitsee aivan kaupungin kaupallisessa keskustassa katutasolla, jossa sen tavoitettavuus on hyvä.Myymälän lisäksi yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka mahdollistaa markkina-alueen paikallisuutta isomman koon.Toimintaa on pyörittänyt yksi palkattu henkilö, joskin nykyisin yrityksen omistaj...

Katso lisätiedot

Menestyvä autokorjaamo ja -pesula Pohjanmaalla

Jo vakiintunut autokorjaamo ja -pesula on perustettu 2014. Pienimuotoinen rengashotelli toimii myös samoissa tiloissa - tätä osaa voisi laajentaa. Yrittäjä ei ole itse työskennellyt yhtiössä vaan pelkästään nostanut osinkoa. Tämä antaa tulevalle yrittäjälle oivan mahdollisuuden nostaa itsellensä sekä palkkaa että osinkotuottoa. Korjaamopalveluista tulee noin 40 % liikevaihdosta, rengashotellista 10 % ja loput, noin puolet, pesulasta....

Katso lisätiedot