Halutaan myydä
Ravintola ja baari Helsingin keskustassa

Kohdenumero FK55884
Hintapyyntö 59 000
Liikevaihto 280.000
Taseen loppusumma 121.000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 2-3
Sijainti Helsingin keskusta. Asiakaspaikkoja 49 ja A-oikeudet. Työllistää 2-3 henkilöä. Ravintola on osa 5 ravintolan muodostamaa ravintolamaailmaa, jolla päivittäin n. 1000 asiakasta.
Ravintolan asiakasmäärä päivittäin n. 80 asiakasta. Keittiö ja sali ovat hyvin varusteltu ja erinomaisessa kunnossa.
Ravintola on rakennettu vuonna 2017 ja 2018 kokonaisuudessaan eli tekniikka, laitteet ja kalusto. Baarin ja salin kalusto ovat massiivipuuta.
Halutulla alueella kannattava liiketoiminta, liikevaihto vuonna 2019 oli 284.000 €. Keskeinen kauppapaikka mahdollistaa monenlaiset liikekonseptit.
Tilaa on yhteensä 112 m2 ja asiakaspaikkoja on 49.
Vuokra 3.620/kk + leasingkalusto 416/kk
Hyvä varasto ja sosiaalitila.
Myydään ravintolan liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto.
Pyydämme yhteydenotot oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Viroon rekisteröity ilmailuyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​lentotöitä helikoptereilla

Yhtiö omistaa Robinson 44 Raven I -helikopterin.Viron liikennelautakunta on myöntänyt yhtiölle EASA AOC -lentoluvat (matkustajakuljetukset) ja erityistyöluvat SPO (korkean riskin lennot). Yhtiön AOC-, SPO-luvat ovat myös Suomen, Latvian ja Liettuan ilmailuviranomaisten hyväksymiä.SPO:n suunnassa päätehtävät ovat voimalinjojen tarkastukset, puiden oksien sahauslennot voimalinjojen läheltä, erilaiset ripustusmuovin nostotoimenpiteet, hätälennot, valokuva- ja kuvauslennot. AOC:n suunnan päätyöt ovat taksi- ja ...

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Huippuosaamista ja -asiakkuuksia korjausrakentamiseen!

Myynnissä korjausrakentamisen huippuasiantuntijaorganisaatio asiakkaineen ja kalustoineen Uudellamaalla. Mahdollisuus kasvattaa omaa liiketoimintaa ostamalla valmis paketti tilauskantoineen. Yrittäjä itse jää mielellään töihin ja mahdollisesti osakkaaksi ostajayhtiöön. ...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot