Halutaan myydä
Trendikäs ravintola Helsingissä

Kohdenumero FK2403
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Myydään Helsingin keskustassa sijaitseva ajankohtaisella konseptilla toimiva trendikäs ravintola. Ravintola on idyllisellä puistoalueella, meren rannalla, n. 10 min kävelymatkan päässä Kampista.

Ravintolassa on valmistuskeittiö, valoisa ja kaunis 50 asiakaspaikan sali ja iso terassi.

Pinta-alaltaan noin 100m2:n ravintolatilojen vuokra on 3175 eur/kk + alv ja vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Toisessa keittiötilassa on alivuokralainen, joka maksaa noin puolet vuokrasta. Toivotaan jatkajaa, joka sallii alivuokralaisen jatkavan. Ravintolatoiminnan lisänä on suosittu catering-palvelu. Ravintolan ekologisella konseptilla on hyvä kasvupotentiaali.

Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, jolla ravintolan toiminnot, kalusto ja vuokraoikeudet siirtyvät ostajalle. Hintapyyntö on 50 000 euroa ja kauppa toteutetaan tarjousten perusteella. Tarjouksia pyydetään 30.9.2019 mennessä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Uudellamaalla toimivan maarakennusyhtiön konevuokraustoiminnan liiketoiminta.

Yhtiö on tällä hetkellä keskittynyt Uudenmaan talousalueella maarakennuskoneitten vuokraukseen. Yhtiö palvelee infrarakentamisessa pitkäaikaisia asiakkaitaan vaativissa tie-, katu- ja kenttäprojekteissa. Yhtiöllä on käytössään erittäin ajanmukainen kalusto. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat Uudellamaalla. Henkilöstö on ammattitaitoinen ja kokenut. Yhtiö käyttää lisäksi vakiintuneita yhteistyökumppaneita. Liiketoiminta on siirrettävissä kokonaan tai osittain. Hintapyyntö perus...

Katso lisätiedot

Muovi-injektiomuottien valmistusliiketoiminta

Yhtiö valmistaa injektiomuotteja asiakkaiden tarpeisiin alkaen prototyyppien valmistuksesta aina suursarjoihin erityisesti teollisuus ja autoteollisuudelle. ...

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot