Halutaan myydä
Baarin liiketila valmiilla vuokralaisella

Kohdenumero FK63362
Hintapyyntö 130 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Myydään 51 m2 baarin liiketila, jossa on hyvä ja aina ajallaan maksava vuokralainen valmiina. Asiakaspaikkoja on 24 ja kesäterassilla 8.
Sisällä on myös keittiö, jossa pizzauuni, parila ja rasvakeittimet sekä muut tarvittavat laitteet. Tila on sisustettu erittäin nätisti. Myydään nyt edullisesti elämänmuutoksen vuoksi.
Yhteydenotot puhelimeeni 0458787075 klo 10.00 - 20.00 välisenä aikana.
Ystävällisesti,
Mari Aghaleyan Lor


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla toimiva asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden ja kappaletavaran kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia.Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyise...

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimiva veneenmoottoreiden huoltoliiketoiminta

Yhtiön päätoimialana on vene, venemoottorit ja perämoottorit. Yhtiön palveluun kuuluvat talvi- sekä määräaikaishuolto, veneiden ja venemoottoreiden korjaus, huoltotoiminta, vauriokorjaukset ja varaosat. Yrityksellä on useita toimialaan liittyvien tuotemerkkien edustuksia. Yrityksellä on käytössään oma laituri, jonka pituus on 24 m....

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot