Halutaan myydä
Myynnissä persoonallinen ja tunnettu ruokaravintola nelostien varrella

Kohdenumero FK62271
Hintapyyntö 125 000
Liikevaihto 541 000
Taseen loppusumma 65 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 5

Persoonallinen ja hyvämaineinen ravintola sijaitsee nelostien varrella. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, anniskeluoikeudet sekä kaksi hyvin varusteltua kokous- / juhlakabinettia.

Yritys on ollut samojen yrittäjien omistuksessa vuodesta 1995 alkaen. Tänä aikana yritykselle on muodostunut pitkäaikainen sekä vahva asiakaskunta, joka muodostuu pääsääntöisesti nelostien kulkijoista. Samat asiakkaat palaavat ravintolaan vuosi toisensa jälkeen.

Liiketoiminnan jatkaminen onnistuu jouhevasti, sillä ravintolaan on tehty viime vuosina merkittäviä uudistuksia, mm. ravintolasalin kalusto on uusittu vuonna 2018. Yrityksessä toimii tällä hetkellä omistajan lisäksi neljä ammattitaitoista henkilöä. Myynnin syynä on eläköityminen.

Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti asiakkaiden parissa työskentelystä nauttivalle yrittäjäpariskunnalle. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän ravintolan liiketoimintaan erikseen sovittavalla tavalla.

Liiketoimintakaupan lisäksi nykyisen yrittäjän kanssa on mahdollista neuvotella liikekiinteistön (460 m2) ja tontin (0,5 ha) kaupasta. Samalla tontilla, yrittäjän vuokralaisena toimii polttoainejakelun kylmäasema ja sähkölatauspisteet kuudelle autolle tontin rajalla.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, jossa pääsette tutustumaan yritykseen paikan päällä!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Luonnonkaunis ravintola- ja leirintäaluekokonaisuus omalla rantatontilla (2,5 ha)

Suosittu kesäravintola palvelee asiakkaitaan tiistaista sunnuntaihin sesonkiaikana. Talvisin se toimii lähinnä tilausravintolana mutta esimerkiksi sen joulupöytä on erittäin suosittu ja tällöin illallista tarjotaan viikonloppuiltaisin (pe-la) kolmen viikon ajan. Samalla tontilla on myös kolme täysin varustettua ja ylellistä vuokramökkiä (neljäs on valmistumassa). Nämä ovat sesonkiaikana olleet loppuunmyytyjä....

Katso lisätiedot

Myynnissä kannattava liikkumisen apuvälineisiin erikoistunut yritys

Myynnissä kannattava apuvälineitä valmistava yritysYritys on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen räätälöityjä liikkumisen apuvälineitä ympäri Suomen.Yritys tarjoaa asiakkaillensa juuri heidän erityistarpeisiinsa suunniteltuja liikkumisen apuvälineitä. Tehokkaiden hankintakanavien ansiosta yritys hankkii huippulaatuisia välineitä ja komponentteja maailmalta, jotka räätälöidään Suomessa asiakkaiden ainutlaatuisiin tarpeisiin. Yritys ei vain myy valmiita tuotteita vaan omalla ammattitaidollaan tarjoaa yksilö...

Katso lisätiedot

Kiinteistöhuolto yritys

Hyvällä asiakaskunnalla ja maineella varustettu kiinteistöhuoltoalan yritys varsinais-suomen alueella. Yritys työllistää noin kymmenen henkilöä ja on varmistanut vankan aseman alueella. Liikevaihto noin 650 000 euroa, toiminta kannattavaa ja kasvavaa.  Asiakaspalvelulla isorooli toiminnassa ja se on samalla yrityksen vahvuus. Hyvä ja laaja kone/laite kanta jolla hommat saadaan hoidettua nopeasti ja tehokkaasti tukevat toimintaa.  Tässä hyvä paketti alalla jo toimivalle joka hakee laajentumista tai alalle ry...

Katso lisätiedot

Valtakunnallinen lattia- ja seinäpintojen myynti- ja asennusliike

Yli 40 vuotta toiminut yritys on erikoistunut lattian päällystykseen ja seinien verhoiluun. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. Yrityksen liikevaihto muodostuu pääosin lattioiden ja seinien asennus- ja kunnostustöistä. Yrityksen asiakkaina ovatkin pääasiassa rakennusliikkeet, mutta myös kotitaloudet, kaupungit ja kunnat.Yritys työllistää 10 henkilöä aina työnjohdosta asentajiin. Tarpeen vaatiessa käyttää myös alihankkijoita asennustehtävissä. Työnte...

Katso lisätiedot