Halutaan myydä
Myynnissä persoonallinen ja tunnettu ruokaravintola nelostien varrella

Kohdenumero FK62271
Hintapyyntö 125 000
Liikevaihto 541 000
Taseen loppusumma 65 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 5

Persoonallinen ja hyvämaineinen ravintola sijaitsee nelostien varrella. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, anniskeluoikeudet sekä kaksi hyvin varusteltua kokous- / juhlakabinettia.

Yritys on ollut samojen yrittäjien omistuksessa vuodesta 1995 alkaen. Tänä aikana yritykselle on muodostunut pitkäaikainen sekä vahva asiakaskunta, joka muodostuu pääsääntöisesti nelostien kulkijoista. Samat asiakkaat palaavat ravintolaan vuosi toisensa jälkeen.

Liiketoiminnan jatkaminen onnistuu jouhevasti, sillä ravintolaan on tehty viime vuosina merkittäviä uudistuksia, mm. ravintolasalin kalusto on uusittu vuonna 2018. Yrityksessä toimii tällä hetkellä omistajan lisäksi neljä ammattitaitoista henkilöä. Myynnin syynä on eläköityminen.

Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti asiakkaiden parissa työskentelystä nauttivalle yrittäjäpariskunnalle. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän ravintolan liiketoimintaan erikseen sovittavalla tavalla.

Liiketoimintakaupan lisäksi nykyisen yrittäjän kanssa on mahdollista neuvotella liikekiinteistön (460 m2) ja tontin (0,5 ha) kaupasta. Samalla tontilla, yrittäjän vuokralaisena toimii polttoainejakelun kylmäasema ja sähkölatauspisteet kuudelle autolle tontin rajalla.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, jossa pääsette tutustumaan yritykseen paikan päällä!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Alueen johtava veneilyn ja erikoiskulkuneuvojen erikoisliike

YRITYSKUVAUSMonipuolinen ja tunnettu veneilyn erikoisliike, jolla on myyntivalikoimissa myös mönkijät ja moottorikelkat. Toiminta on ympärivuotista eri tuoteryhmien sesonkien vuorotellessa. Myös veneliiketoiminta on ympärivuotista talvisäilytysten ja talvihuoltojen johdosta. Veneilyä ajatellen erinomainen sijainti. Hyvät myymälä- ja varastotilat sekä paljon piha-aluetta. Vuokrattuja säilytystiloja on liikkeen välittömässä läheisyydessä. NÄKYMÄT JA MAHDOLLISUUDETYritys on vakaalla pohjalla, ja toiminta pysty...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla sijaitseva kannattava ja velaton Hotelli-Ravintola Pyhäsalmi Oy eläköitymisen vuoksi

Yritys on tarjonnut laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita vuodesta 1993 lähtien.Hotellissa on 34 hyvin varusteltua huonetta, kokoustilat 100:lle, kuntosali, 2 saunaa takkahuoneineen ja lisäksi oma vaatepesula.Hotellin yhteydessä olevista ruokaravintolasta ja pubista löytyy yhteensä 355 asiakaspaikkaa. Piha-alueella sijaitsevan esityslavan lisäksi yrityksellä on voimassa olevat anniskeluluvat 1200:lle asiakkaalle tapahtumien järjestämisien yhteydessä. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti suomalaisia liike- ...

Katso lisätiedot

Länsi-Suomessa huikea hiekkarantainen virkistyskeskus huomattavalla majoituskapasiteetilla ja mahdollisuuksilla

Mökkimajoitusta erilaisissa ja erikokoisissa mökeissä, caravan-alue, isot monipuoliset kokoustilat, lounasravintola, uimarantaa, saunoja huikeassa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. ...

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot