Halutaan myydä
furutristinen boba&mochi baari franchising

Kohdenumero FK59080
Hintapyyntö 50 000
Liikevaihto 1000000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2-4
Boba Plugi on tällä hetkellä netin kautta toimiva boba ja mochi kahvila. Teemme yhteistyötä Foodoran kanssa, mutta ensi vuonna työskentelemme myös Woltin kanssa.

Mistä idea lähti? Koronan jyllätessä taas, halusin mahdollistaa kahvila kokemuksen kotoa käsin. Hämeenlinnassa nämä herkut olivat vielä ennennäkemättömiä, joten otin tilaisuuden vastaan ja perustin kahvilan näiden herkkujen ympärille ja ihmiset rakastavat meidän tuotteita!

Kahvilassa tarjoamme useiden eri boba juomien lisäksi myös jääkahvia sekä jäätelö mocheja. Tänä vuonna 2022 haluamme tuoda Suomeen Euroopan ensimmäisen mochi baarin, mikä on ollut suuri hitti Amerikassa ja Aasiassa. Olemme luoneet suhteet Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin, joten enään puuttuu innokkaat yrittäjät. Ilmenemme kauppakeskuksissa kioskeina tai pienissä liiketiloissa.

Boba Plugi on innovatiivinen, trendikäs ja futuristinen. Meitä ei voi verrata muihin maailman boba tee kahviloihin. Haluamme olla mahdollisimman ainutlaatuinen sekä omaperäinen kahvila, jolle tuotteiden laatu on tärkeää.

ETSIMME AKTIIVISESTI YRITTÄJIÄ NÄIHIN KAUPUNKEIHIN:

HÄMEENLINNA, HELSINKI, ESPOO, LAHTI, JYVÄSKYLÄ, PORI, KOUVOLA, TAMPERE, OULU, KUOPIO

Voit myös ehdottaa uutta mahdollista kaupunkia.

PÄÄKOHDAT
- TUOTTEET BOBA JUOMAT SEKÄ MOCHI JÄÄTELÖ BAARI
- ALHAINEN ALKU INVESTOINTI (ALLE 50 000€)
- KATTAVA PEREHDYTYS YRITTÄJÄLLE
- JATKUVA TUKI UUDELLE YRITTÄJÄLLE
- MAHDOLLISTA SAADA HYVIN TULOA HETI ALUSTA ASTI


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ompelupalveluita tarjoava yritys, jolla on omat tuotantolaitokset

Yrityksellä on koneet ja osaaminen paksumpien kankaiden ja teknisten materiaalien ompelemiseen. Päätuotteita ovat lemmikkieläintarvikkeet, ensiapulaukut, lasikangastiivisteet. Liikevaihto maittain: Viro 65 %, Suomi 26 %, Ruotsi 9 %. Yrityksellä on tuotantoon tarvittavat laitteet/koneet, ammattitaitoinen työvoima sekä hyvässä kunnossa oleva rakennus. Yhtiö on taloudellisissa vaikeuksissa. Myyntityöhön pitäisi panostaa enemmän....

Katso lisätiedot

Teollisuus- ja työmaaturvallisuuden ohjelmistoliiketoiminta myynnissä

Suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa, on myymässä teollisuus- ja työmaaturvallisuuteen rakennettua ohjelmistoa sopivalle ostajalle. Ohjelmisto sopii parhaiten ostajataholle, jolla on omat ohjelmointiresurssit sekä riittävästi myyntivoimaa myynnin kasvattamiseksi.Kassavirta perustuu sekä SaaS-malliin että käyttöönotto- ja laitemaksuihin tai -vuokriin. Lisäksi asiakaskohtaiset räätälöinnit tuovat lisää kassavirtaa epäsäännöllisen s...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot