Halutaan myydä
Tule yrittäjäksi Villinä Café & Bar -kahvilaan Porvooseen

Kohdenumero FK59378
Hintapyyntö 15 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Itä-Uusimaa
Porvoon Taidetehtaan tyylikkäissä ja nykyaikaisissa tiloissa Villinä Café & Barissa on tarjolla paikka innokkaalle tekijälle ja ruoka-alan osaajalle. Tässä paikassa voit pitää vaikkapa viini-, tapas-, cocktail/mocktail-, puuro- smoothie-, mehu-, sushi- tai voileipäbaaria. Voit jatkaa nykyisen yrittäjän kehittämällä ilmeellä ja nimellä tai luoda paikasta kokonaan omannäköisesi. Rasvakeitintä vaativaan pikaruokatoimintaan paikka ei sovellu.

Kahvilan toimitila (keittiö, tarjoilu- ja asiakastilat, yhteensä n 50m2) on vuokrattu. Asiakaspaikkoja on sisällä 29 ja ulkona 10. Ulkoterassia ja asiakaspaikkojen määrää ulkona on mahdollista kasvattaa edelleen. Lisäksi kahvilan vuokrasopimukseen kuuluvat tilavat varasto- ja sosiaalitilat sekä siivouskomero. Asiakas WCt sijaitsevat Porvoon Taidetehtaan tiloissa. Edit: vuokrasopimus on irtisanottu päättyväksi 31.10.22, joten toiminnan jatkaminen uuden vuokraajan toimin vaatii Taidetehtaan toimintoja hallinnoivan tahon hyväksynnän.

Tunnelmallisessa Porvoossa tapahtuu ympäri vuoden ja tapahtumarajoitusten poistuttua sijainti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden palvella Taidetehtaan tapahtumakävijöitä talon ainoana kahvilana. Vastapäätä sijaitseva elokuvateatteri ja viereinen kaupungin infopiste tuovat lisäksi sekä paikallisia asukkaita että matkailijoita kahvilan palveluiden piiriin.

Kahvila myydään liiketoimintakauppana, johon sisältyy mm kaikki kahvilan koneet, kalusteet, sosiaalisen median kanavat, markkinointinimi ja visuaalinen ilme.

Nykyisen yrittäjän puolesta kahvilan toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjan tekemisen jälkeen. Nykyinen yrittäjä on myös valmis edesauttamaan uuden vuokrasopimuksen tekemistä ja opastamaan uutta yrittäjää toiminnan aloituksessa erikseen sovittavalla tavalla.

Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja toteuta oma yrittäjähaaveesi Villinä Café & Bar -kahvilan omistajana.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot

Moderni metallitöiden tuotantokompleksi offshore-laitteiden tuotantoon

Tuotantoyksikössä tehdään pääosin emoyhtiössä valmistettujen osien loppukokoonpano ja koneistus. Tuotantoyksikön kunto on erittäin hyvä, sen lisäksi hyvät ja kokeneet tuotantoasiantuntijat offshore-alalla.Myyntitarjous sisältää kaikki rakennukseen liittyvät koneet ja laitteet (siltanosturit, keskuspaineilmajärjestelmä + kompressori, keskushydrauliikka + hydrauliasema).Tuotantoyksikön vuosiliikevaihto on 1,7 milj. euroa. Kiinteistöyksikön alue: 15 763 m2Kiinteistössä on toimisto-tuotantorakennus (532,4 m²), ...

Katso lisätiedot

Automaatioteknologialiiketoiminta teollisuuden prosesseihin

Yritys tarjoaa erikoiskoneita teollisuusautomaatioon. Näihin kuuluvat mm. ruuvisyöttölaitteet, kuljetinhihnat, tärykuljettimet. Älykkäät kuljetinjärjestelmät sovaltuvat tuotteiden ja komponenttien kokoonpanolinjoihin. Merkittävimmät asiakasryhmät ovat sähköteknisten tuotteiden valmistajat, koneenrakennus ja muovituotteiden valmismus....

Katso lisätiedot

Myytävänä monien palveluiden matkailualue

Hotelli- ja leirintäalue kokonaisuus käsittää lisäksi keilarata-alueen baareineen, kesäteatteri, erilaisiin tilaisuuksiin soveltuvat juhlatilat, joissa on järjestetty mm. konsertteja. Alueen läpi virtaa pieni joki, jossa korsusaunasta nauttivat ihmiset voivat pulahtaa. Kokonaisuuteen kuuluu myös mittava automuseo sekä erilaisia historiallisia esineitä. Matkailualueella on myös vuokrattavana kuusi pienehköä mökkiä. Lähellä sijaitsevassa huoltorakennuksessa voi suorittaa päivittäiset askareet.Aluetta on vuosi...

Katso lisätiedot