Halutaan myydä
Tule yrittäjäksi Villinä Café & Bar -kahvilaan Porvooseen

Kohdenumero FK59378
Hintapyyntö 15 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Itä-Uusimaa
Porvoon Taidetehtaan tyylikkäissä ja nykyaikaisissa tiloissa Villinä Café & Barissa on tarjolla paikka innokkaalle tekijälle ja ruoka-alan osaajalle. Tässä paikassa voit pitää vaikkapa viini-, tapas-, cocktail/mocktail-, puuro- smoothie-, mehu-, sushi- tai voileipäbaaria. Voit jatkaa nykyisen yrittäjän kehittämällä ilmeellä ja nimellä tai luoda paikasta kokonaan omannäköisesi. Rasvakeitintä vaativaan pikaruokatoimintaan paikka ei sovellu.

Kahvilan toimitila (keittiö, tarjoilu- ja asiakastilat, yhteensä n 50m2) on vuokrattu. Asiakaspaikkoja on sisällä 29 ja ulkona 10. Ulkoterassia ja asiakaspaikkojen määrää ulkona on mahdollista kasvattaa edelleen. Lisäksi kahvilan vuokrasopimukseen kuuluvat tilavat varasto- ja sosiaalitilat sekä siivouskomero. Asiakas WCt sijaitsevat Porvoon Taidetehtaan tiloissa. Edit: vuokrasopimus on irtisanottu päättyväksi 31.10.22, joten toiminnan jatkaminen uuden vuokraajan toimin vaatii Taidetehtaan toimintoja hallinnoivan tahon hyväksynnän.

Tunnelmallisessa Porvoossa tapahtuu ympäri vuoden ja tapahtumarajoitusten poistuttua sijainti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden palvella Taidetehtaan tapahtumakävijöitä talon ainoana kahvilana. Vastapäätä sijaitseva elokuvateatteri ja viereinen kaupungin infopiste tuovat lisäksi sekä paikallisia asukkaita että matkailijoita kahvilan palveluiden piiriin.

Kahvila myydään liiketoimintakauppana, johon sisältyy mm kaikki kahvilan koneet, kalusteet, sosiaalisen median kanavat, markkinointinimi ja visuaalinen ilme.

Nykyisen yrittäjän puolesta kahvilan toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjan tekemisen jälkeen. Nykyinen yrittäjä on myös valmis edesauttamaan uuden vuokrasopimuksen tekemistä ja opastamaan uutta yrittäjää toiminnan aloituksessa erikseen sovittavalla tavalla.

Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja toteuta oma yrittäjähaaveesi Villinä Café & Bar -kahvilan omistajana.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava ja maineikas hautaustoimisto ja kukkakauppa

Myytävänä alueellaan ainoa hautaustoimisto ja kukkakauppa. Yhtiön maine ja tunnettavuus paikkakunnalla on erinomainen. Kuljetuskalusto sisältää myös erikoisempia ajoneuvoja. Yritys hoitaa kaiken kuolemaan ja hautauksiin liittyvät rutiinit yhden luukun periaatteella ammattitaitoisesti ja hienovaraisesti. ...

Katso lisätiedot

Myydään koko osakekanta kannattavasti toimivasta energia- ja kiinteistö-automaatioalan yrityksestä.

Yrityksen päätoimialat ovat automaatiolla toteutettavat energian säästöratkaisut julkiselle ja yksityissektorille ja yksityistalouksiin sekä automaatiokeskusten toteuttaminen eri kohteisiin....

Katso lisätiedot

Hää- ja juhlapukujen erikoisliikkeet Tartossa ja Tallinnassa

Viron laajin juhlapukujen ja häävaatteiden salonki avattiin vuonna 2007. Yhtiö tarjoa erinomaisen valikoiman morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Yhtiöllä on 2 näyttelytilaa vuokratiloissa - Tartossa ja Tallinnassa. Salongit on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi. Asiakkaat - enimmäkseen paikalliset hääparit, mutta merkittävä osa asiakkaista on myös suomalaiset. Salonkien markkinaosuus Virossa on 25%. Myynnissä on salonkien liiketoiminta, sekä varasto (ostohinnan ollessa noin 250 0...

Katso lisätiedot

Infrarakenteiden huolto- ja korjauspalvelut

Yritys tekee mm. väylähoitoa, ympäristönhoitoa, liikennejärjestelyjä, asfalttipaikkauksia. Sijainti sisäisessä Suomessa kasvukeskuksen talousalueella. Yritys tekee 1,2 miljoonan euron liikevaihdolla käyttökatetta noin 220 000 euroa. Yrityksellä suuria asiakkaita, joiden mukana kasvu uusille markkina-alueille on mahdollista. ...

Katso lisätiedot