Halutaan myydä
Tule yrittäjäksi Villinä Café & Bar -kahvilaan Porvooseen

Kohdenumero FK59378
Hintapyyntö 15 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Itä-Uusimaa
Porvoon Taidetehtaan tyylikkäissä ja nykyaikaisissa tiloissa Villinä Café & Barissa on tarjolla paikka innokkaalle tekijälle ja ruoka-alan osaajalle. Tässä paikassa voit pitää vaikkapa viini-, tapas-, cocktail/mocktail-, puuro- smoothie-, mehu-, sushi- tai voileipäbaaria. Voit jatkaa nykyisen yrittäjän kehittämällä ilmeellä ja nimellä tai luoda paikasta kokonaan omannäköisesi. Rasvakeitintä vaativaan pikaruokatoimintaan paikka ei sovellu.

Kahvilan toimitila (keittiö, tarjoilu- ja asiakastilat, yhteensä n 50m2) on vuokrattu. Asiakaspaikkoja on sisällä 29 ja ulkona 10. Ulkoterassia ja asiakaspaikkojen määrää ulkona on mahdollista kasvattaa edelleen. Lisäksi kahvilan vuokrasopimukseen kuuluvat tilavat varasto- ja sosiaalitilat sekä siivouskomero. Asiakas WCt sijaitsevat Porvoon Taidetehtaan tiloissa. Edit: vuokrasopimus on irtisanottu päättyväksi 31.10.22, joten toiminnan jatkaminen uuden vuokraajan toimin vaatii Taidetehtaan toimintoja hallinnoivan tahon hyväksynnän.

Tunnelmallisessa Porvoossa tapahtuu ympäri vuoden ja tapahtumarajoitusten poistuttua sijainti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden palvella Taidetehtaan tapahtumakävijöitä talon ainoana kahvilana. Vastapäätä sijaitseva elokuvateatteri ja viereinen kaupungin infopiste tuovat lisäksi sekä paikallisia asukkaita että matkailijoita kahvilan palveluiden piiriin.

Kahvila myydään liiketoimintakauppana, johon sisältyy mm kaikki kahvilan koneet, kalusteet, sosiaalisen median kanavat, markkinointinimi ja visuaalinen ilme.

Nykyisen yrittäjän puolesta kahvilan toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjan tekemisen jälkeen. Nykyinen yrittäjä on myös valmis edesauttamaan uuden vuokrasopimuksen tekemistä ja opastamaan uutta yrittäjää toiminnan aloituksessa erikseen sovittavalla tavalla.

Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja toteuta oma yrittäjähaaveesi Villinä Café & Bar -kahvilan omistajana.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Maahantuontiyrityksen liiketoiminta, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia

Maahantuontiyritys, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia.Liiketoimintaa on harjoitettu jo useiden kymmenien vuosien ajan ja yhtiöllä sekä tuotemerkeillä on pitkän ajan kuluessa rakennettu vahva markkina-asema Suomessa.Asiakaskunta koostuu yritysasiakkaista ympäri Suomen ja oma organisaatio vastaa tuotemyynnistä maan laajuisesti. Kokonaisuuteen kuuluu myös verkkokauppa ja myyntiä on jonkin verran ulkomaillekin.Liiketoiminnan kilpailuetuja ovat:- omat tuotemerkit - laaja ja ...

Katso lisätiedot

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava toimistotarvikeliike Turun naapurikunnassa

Yrityksellä on pitkäaikaiset, vuosikymmenten mittaiset, kontaktit merkittäviin tavarantoimittajiin ja sitä kautta sen tarjonta on monipuolista ja laadukasta (tunnetut tuotemerkit ja yli 3000 tuotenimikettä).Liiketila sijaitsee aivan kaupungin kaupallisessa keskustassa katutasolla, jossa sen tavoitettavuus on hyvä.Myymälän lisäksi yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka mahdollistaa markkina-alueen paikallisuutta isomman koon.Toimintaa on pyörittänyt yksi palkattu henkilö, joskin nykyisin yrityksen omistaj...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla sijaitseva kannattava ja velaton Hotelli-Ravintola Pyhäsalmi Oy eläköitymisen vuoksi

Yritys on tarjonnut laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita vuodesta 1993 lähtien.Hotellissa on 34 hyvin varusteltua huonetta, kokoustilat 100:lle, kuntosali, 2 saunaa takkahuoneineen ja lisäksi oma vaatepesula.Hotellin yhteydessä olevista ruokaravintolasta ja pubista löytyy yhteensä 355 asiakaspaikkaa. Piha-alueella sijaitsevan esityslavan lisäksi yrityksellä on voimassa olevat anniskeluluvat 1200:lle asiakkaalle tapahtumien järjestämisien yhteydessä. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti suomalaisia liike- ...

Katso lisätiedot