Halutaan myydä
Tule yrittäjäksi Villinä Café & Bar -kahvilaan Porvooseen

Kohdenumero FK59378
Hintapyyntö 15 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Itä-Uusimaa
Porvoon Taidetehtaan tyylikkäissä ja nykyaikaisissa tiloissa Villinä Café & Barissa on tarjolla paikka innokkaalle tekijälle ja ruoka-alan osaajalle. Tässä paikassa voit pitää vaikkapa viini-, tapas-, cocktail/mocktail-, puuro- smoothie-, mehu-, sushi- tai voileipäbaaria. Voit jatkaa nykyisen yrittäjän kehittämällä ilmeellä ja nimellä tai luoda paikasta kokonaan omannäköisesi. Rasvakeitintä vaativaan pikaruokatoimintaan paikka ei sovellu.

Kahvilan toimitila (keittiö, tarjoilu- ja asiakastilat, yhteensä n 50m2) on vuokrattu. Asiakaspaikkoja on sisällä 29 ja ulkona 10. Ulkoterassia ja asiakaspaikkojen määrää ulkona on mahdollista kasvattaa edelleen. Lisäksi kahvilan vuokrasopimukseen kuuluvat tilavat varasto- ja sosiaalitilat sekä siivouskomero. Asiakas WCt sijaitsevat Porvoon Taidetehtaan tiloissa. Edit: vuokrasopimus on irtisanottu päättyväksi 31.10.22, joten toiminnan jatkaminen uuden vuokraajan toimin vaatii Taidetehtaan toimintoja hallinnoivan tahon hyväksynnän.

Tunnelmallisessa Porvoossa tapahtuu ympäri vuoden ja tapahtumarajoitusten poistuttua sijainti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden palvella Taidetehtaan tapahtumakävijöitä talon ainoana kahvilana. Vastapäätä sijaitseva elokuvateatteri ja viereinen kaupungin infopiste tuovat lisäksi sekä paikallisia asukkaita että matkailijoita kahvilan palveluiden piiriin.

Kahvila myydään liiketoimintakauppana, johon sisältyy mm kaikki kahvilan koneet, kalusteet, sosiaalisen median kanavat, markkinointinimi ja visuaalinen ilme.

Nykyisen yrittäjän puolesta kahvilan toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjan tekemisen jälkeen. Nykyinen yrittäjä on myös valmis edesauttamaan uuden vuokrasopimuksen tekemistä ja opastamaan uutta yrittäjää toiminnan aloituksessa erikseen sovittavalla tavalla.

Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja toteuta oma yrittäjähaaveesi Villinä Café & Bar -kahvilan omistajana.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Teknisen kaupanalan liiketoiminta

Yritys myy laaja-alaisesti elektroniikkaan, automaatioon ja sähkötarvikkeisiin liittyviä tuotteita. Yrityksen sijainti on kasvukeskuksessa sisäisessä Suomessa. Yrityksen oikaistu käyttökate 65 000-85 000 euroa. Yrityksessä hyvät kehitysmahdollisuudet....

Katso lisätiedot

Puurakenteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneen perheyrityksen erittäin kannattava ja kasvava liiketoiminta myynnissä!

Vuosikymmenten historian omaava puurakenteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneen perheyrityksen liiketoiminta myytävänä Varsinais-Suomesta. Liiketoiminta erittäin kannattavaa ja vahvassa kasvussa. Nopea, hyvä ja joustava palvelu, laadukkaat tuotteet sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat yrityksen myyntivaltteja. Puurakenteiden korkealaatuinen valmistus- ja tuoteosaaminen ovat yrityksen erityisvahvuuksia. Lisäksi kattava myyntiverkosto, suunnittelukyvykkyys, projektiseurant...

Katso lisätiedot

Metallialan yritys, jolla on erittäin pitkä historia ja vankka asiakaskunta

Päätoimialana on erilaisten metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Esim. teräsrakenteiden, kuljettimien, ruuvikuljettimien ja muiden tuotteiden valmistus; alumiinin ja ruostumattoman teräksen tuotteiden valmistus.Päätuotannon lisäksi asiakkaille tarjotaan erilaisia ​​metallitöihin liittyviä palveluita: hitsaus, sorvaus, kierteitys, jyrsintä, taivutus, poraus jne.Asiakkaita ovat pellettitehtaat ja muovinjalostajat sekä muut tuotantoyhtiöt.Yrityksellä on noin 220 erilaista asiakasta.Kaikki työntekijät ...

Katso lisätiedot

Yritys, joka tarjoaa ompeluteollisuudelle kankaiden erikoiskäsittely-, värjäys- ja viimeistelypalveluja

Yritys tarjoaa kahta erityyppistä palvelua: Pesupalvelut- entsyymipesu, kivipesu, pehmennyspesu, valkaisu (ei tavallisia pesulapalveluita).Värjäyspalvelut - vaatteiden ja tekstiilituotteiden värjääminen, erikoistehosteiden käyttö ja farkkutuotteiden sävyttäminen. Pääasiakkaat ovat Skandinavian tekstiilituotteiden valmistajia, jotka käyttävät Virossa olevia ompeluyhtiöitä. Yritys pystyy laajentamaan toimintaansa tarjoamalla palveluja myös yksityisille asiakkaille. Yhtiöllä ei ole kilpailijoita Virossa eikä S...

Katso lisätiedot