Halutaan myydä
Tule yrittäjäksi Villinä Café & Bar -kahvilaan Porvooseen

Kohdenumero FK59378
Hintapyyntö 39 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Itä-Uusimaa
Kiinnostaako yrittäjyys pienen kahvilan- tai ravintolan pitäjänä mutta mietityttääkö riskit tai suuret alkupanostukset? Tässä sinulle oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan kahvilanpitämistä pienellä riskillä. Porvoon Taidetehtaan tyylikkäissä ja nykyaikaisissa tiloissa on tarjolla paikka innokkaalle tekijälle, jonka sydän sykkii hyvälle asiakaspalvelulle. Tässä paikassa voit pitää esim. viini-, tapas-, cocktail/mocktail-, puuro- smoothie-, mehu- tai sushi- tai voileipäbaaria. Tai voit jatkaa nykyisten yrittäjien kehittämällä villiyrtein höystettyjen kasvispainotteisten lounaiden ja leivonnaisten linjalla, joka saanut asiakkailta paljon kehuja. Rasvakeitintä vaativaan pikaruokatoimintaan paikka ei sovellu.

Kahvilan toimitila (keittiö, tarjoilu- ja asiakastilat, yhteensä n 50m2) on vuokrattu. Asiakaspaikkoja on sisällä 29 ja ulkona 10. Ulkoterassia ja asiakaspaikkojen määrää ulkona on mahdollista kasvattaa edelleen. Lisäksi kahvilan vuokrasopimukseen kuuluvat tilavat varasto- ja sosiaalitilat sekä siivouskomero. Asiakas WCt sijaitsevat Porvoon Taidetehtaan tiloissa.

Tunnelmallisessa Porvoossa tapahtuu ympäri vuoden ja tapahtumarajoitusten jälleen poistuessa sijainti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden palvella Taidetehtaan tapahtumakävijöitä talon ainoana kahvilana. Vastapäätä sijaitseva elokuvateatteri ja viereinen kaupungin infopiste tuovat lisäksi sekä paikallisia asukkaita että matkailijoita kahvilan palveluiden piiriin.

Kahvila myydään liiketoimintakauppana, johon sisältyy mm kaikki kahvilan koneet, kalusteet, sosiaalisen median kanavat, markkinointinimi ja visuaalinen ilme. Kahvilan toiminta on myös mahdollista kokonaan vuokrata, jolloin uusi yrittäjä pääsee aloittamaan hyvin pienellä riskillä. Vuokrauksen ehdoista sovitaan erikseen.

Kahvilan toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen/vuokraussopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ja nykyiset yrittäjät ovat valmiita opastamaan uutta yrittäjää toiminnan aloituksessa erikseen sovittavalla tavalla.

Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja toteuta oma yrittäjähaaveesi Villinä Café & Bar -kahvilan omistajana.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot

Menestyvä konepaja, jolla myös omaa suoraa vientiä

Yrityksellä on pitkä historia ja sillä on vuosien mittaan kertynyt vakaa ja kasvava kanta-asiakasryhmä, jonka varaan toimintaa ollaan voitu luotettavasti rakentaa. Sen liikevaihto asettuu vuosittain 3-4 miljoonan euron tasolle. Asiakkaat ovat erilaisia ja yritys ei ole riippuvainen yksittäisen markkinan kehityksestä. Yrityksellä on toimintaan soveltuvat toimitilat, asianmukaiset koneet ja laitteet sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Yrityksellä on suoraa vientiä, mutta merkittävästi myös välilli...

Katso lisätiedot

Erikoissiivouksiin , loppusiivouksiin ja P1 siivouksiin erikoistuneen yrityksen liiketoiminta

Yritys on toiminut markkinoilla jo muutamia vuosia ja se toteuttaa asiakkailtaan tarjouskilpailujen kautta saamia siivousprojekteja. Joidenkin kanta-asiakkaiden kanssa työtilaisuuksia voidaan saada myös suoraan ilman tarjouskilpailua. Yrityksen keskeiset asiakkaat ovat pääasiassa rakennusliikkeitä. Yrityksellä on riittävä kalusto ja varustus hoitaa mm. menestyksekkääsi isojenkin hankkeiden P1-loppusiivouksia. Yrityksellä ei ole vakituisia työntekijöitä vaan se palkkaa ja/tai vuokraa tarvittavan työvoiman pr...

Katso lisätiedot

Pieni kuljetusliike

Vakituisesti ajaa yhtiö kolmella puoliperävaunu yhdistelmällä pääasiassa Suomi-Ruotsi välillä ja satunnaisesti myös muita kuljetuksia lähinnä huolintaliikkeille. 100 % yritysasiakkaita. Ei kiireellisiä investointi tarpeita. Hyvät kuljettajat ja erittäin hyvä maine työn luotettavuudessa. Markkinointia ei tehdä koska kysyntää paljon enemmän kun yritys pysty tarjoamaan. Tällä hetkellä heti saisi 10 autoa lisää töihin jos haluaisi....

Katso lisätiedot