Halutaan myydä
Satamaravintolan liiketoimintamahdollisuus Savonrannan keskustassa

Kohdenumero FK61846
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Savo
Mahdollisuus vuokrata toimiva ja viihtyisä ravintolatila Savonrannan satamasta, suositun veneilyreitin varrelta. Paikkakunnalla on runsaasti vapaa-ajan asuntoja ja vuokrattavat tilat sijaitsevat järvenrannalla aivan Savonrannan keskustassa. Kesäsesonki on vilkas ja mahdollistaa kannattavan liiketoiminnan.

Tilat ovat erittäin hyvässä kunnossa ja salin seinät ja lattia vastikään uusittu, keittiö on täysin varusteltu (isot kylmätilat, pizzauuni jne.). Ravintolasalin pinta-ala n. 90 ², keittiö n. 40 m², sos. tilat n. 50 m². Suuret terassit n. 250 – 300 m² ja varastotilaa yhteensä n. 100 m². Kiinteistössä on hyvä talotekniikka/ilmanvaihto, suorasähkölämmitys, varaava takka ja kolme ilmalämpöpumppua. Tilat ovat suurimmaksi osaksi valmiiksi kalustettu astiastoa myöten.

Eli kaikki pitkälti valmiina liiketoiminnan aloittamiseen!

Luotettava vuokranantaja ja mahdollisuus myös pitempiaikaiseen vuokrasopimukseen. Edullinen vuokra, mikä määräytyy sopimuksen mukaan.

Alueen tarjoamia muita palveluja ovat 35 venepaikkaa, 20 karavaanipaikkaa, polttoainejakelupiste, septitankin tyhjennys, erillisessä rakennuksessa oleva sauna kahdella erillisellä suihku- ja wc-tilalla, pieni pesutupa sekä beachvolley -kenttä ja grillikatos. Ravintola-alue sopii myös erinomaisesti erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Lisäpalvelujen hoitamisesta ja tulojen jakautumisesta voi sopia kiinteistöyhtiön kanssa.

Lisätietona mainittakoon, että Savonranta on saanut myönteisen päätöksen suuremmasta kehityshankkeesta, joka toteutuu paikkakunnan yritysten ja yhdistysten kesken. Siitä on merkittävä hyöty paikkakunnan palveluiden markkinoinnille ja näin apua myös satamapalveluiden markkinoinnissa.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 417 4960 / [email protected]
Kiinteistöyhtiön edustaja Juha-Pekka Hämäläinen, puh. 0405458317

Savonranta on Etelä-Savon maakunnan Savonlinnan kaupungin itäosissa sijaitseva pitäjä. Se on osa Savonlinnan seutukuntaa.

Lisätietoja Savonrannasta:
savonranta.fi
visitsavonlinna.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Teknisten koneiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien tarvikkeiden jälleenmyyjä ja maahantuoja

Yhtiö jälleenmyy sekä maahantuo teknisiä koneita ja laitteita sekä niihin käytön yhteydessä tarvittavia muita tarvikkeita.Myyntiä toteutetaan liikkeessä, joka on tunnettu alueen asiakkaiden keskuudessa sekä verkkokaupassa, joka taas tunnetaan maan laajuisesti. Tiloissa ollaan vuokralla.Asiakkaat ovat yritys- ja yksityisasiakkaita, jotka haluavat luotettavat pienkoneet ja tarvikkeet edulliseen hintaan. Päämiehet ovat isoja, tunnettuja sekä vahvasti kasvavia eurooppalaisia yhtiöitä. Myynnissä olevalta yhtiölt...

Katso lisätiedot

Arvostettu perheystävällinen ravintola suuressa ostos- ja viihdekeskuksessa.

Viron suurin pannukakkuravintola, jonka pääkohderyhmä ovat lapsiperheet. Tärkeä osa liiketoimintamallia on erittäin ystävällinen ja perhekeskeinen palvelumalli. Ravintolan pinta-ala on ensimmäisessä kerroksessa 415 m2 ja toisessa kerroksessa noin 140 m2 eli yhteensä noin 650 m2. Vuokrasopimus on voimassa 7.11.2028 asti. 2023 valmistui ravintolan toisen kerroksen juhlasali ja kehitetään juhlapaketteja. Juhlasalin käyttöä on mahdollista lisätä merkittävästi, salia voidaan käyttää myös vakituisten vierailijoi...

Katso lisätiedot

Kahden ajoneuvon menestyvä taksiyritys kehittyvässä kaupunkikeskuksessa

Yrityksellä on kaksi taksiajoneuvoa, joilla se palvelee asiakaskuntaansa sen toiminta-alueella. Asiakkuudet perustuvat perinteiseen tilausjärjestelmään, mutta myös sopimusasiakkuuksiin. Yrityksen omistaja, yrittäjä, ei enää osallistu ajotehtäviin kokoaikaisesti vaan kuljettajaresurssi muodostuu kolmesta työntekijästä, joiden kunkin osalta on sovittu yksilöllinen työskentelymäärä. Yritys on alueellisesti hyvin tunnettu ja sille on vuosien mittaan kertynyt hyvänkokoinen joukko "kanta-asiakkaita", joista joide...

Katso lisätiedot

Menestyvä maanrakentaja, jolla merkittävä kannattavan kasvun potentiaali

Yritys toimii vahvasti maanrakennuksen toimialalla, jossa sillä on vuosien kokemus ja sitä kautta syntynyt osaaminen sekä markkina-asema. Sillä on potentiaalia kasvattaa volyymiaan kannattavasti.Yritys toteuttaa merkittäviä infrarakentamisen kohteita ja sillä on asiallinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö. Yrityksellä on sertifioitu laatujärjestelmä ja seuraavat RALA-pätevyydet: Väylärakentamisen pääurakointi Tiet, kadut ja kunnallistekniikka, Putkilinjojen ja johtoverkkojen pääurakointi Putkilinj...

Katso lisätiedot