Halutaan myydä
Satamaravintolan liiketoimintamahdollisuus Savonrannan keskustassa

Kohdenumero FK61846
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Savo
Mahdollisuus vuokrata toimiva ja viihtyisä ravintolatila Savonrannan satamasta, suositun veneilyreitin varrelta. Paikkakunnalla on runsaasti vapaa-ajan asuntoja ja vuokrattavat tilat sijaitsevat järvenrannalla aivan Savonrannan keskustassa. Kesäsesonki on vilkas ja mahdollistaa kannattavan liiketoiminnan.

Tilat ovat erittäin hyvässä kunnossa ja salin seinät ja lattia vastikään uusittu, keittiö on täysin varusteltu (isot kylmätilat, pizzauuni jne.). Ravintolasalin pinta-ala n. 90 ², keittiö n. 40 m², sos. tilat n. 50 m². Suuret terassit n. 250 – 300 m² ja varastotilaa yhteensä n. 100 m². Kiinteistössä on hyvä talotekniikka/ilmanvaihto, suorasähkölämmitys, varaava takka ja kolme ilmalämpöpumppua. Tilat ovat suurimmaksi osaksi valmiiksi kalustettu astiastoa myöten.

Eli kaikki pitkälti valmiina liiketoiminnan aloittamiseen!

Luotettava vuokranantaja ja mahdollisuus myös pitempiaikaiseen vuokrasopimukseen. Edullinen vuokra, mikä määräytyy sopimuksen mukaan.

Alueen tarjoamia muita palveluja ovat 35 venepaikkaa, 20 karavaanipaikkaa, polttoainejakelupiste, septitankin tyhjennys, erillisessä rakennuksessa oleva sauna kahdella erillisellä suihku- ja wc-tilalla, pieni pesutupa sekä beachvolley -kenttä ja grillikatos. Ravintola-alue sopii myös erinomaisesti erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Lisäpalvelujen hoitamisesta ja tulojen jakautumisesta voi sopia kiinteistöyhtiön kanssa.

Lisätietona mainittakoon, että Savonranta on saanut myönteisen päätöksen suuremmasta kehityshankkeesta, joka toteutuu paikkakunnan yritysten ja yhdistysten kesken. Siitä on merkittävä hyöty paikkakunnan palveluiden markkinoinnille ja näin apua myös satamapalveluiden markkinoinnissa.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 417 4960 / [email protected]
Kiinteistöyhtiön edustaja Juha-Pekka Hämäläinen, puh. 0405458317

Savonranta on Etelä-Savon maakunnan Savonlinnan kaupungin itäosissa sijaitseva pitäjä. Se on osa Savonlinnan seutukuntaa.

Lisätietoja Savonrannasta:
savonranta.fi
visitsavonlinna.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Lounasravintola sekä tilausravintola vilkkaassa maaseutukaupungissa

Lounasravintolatoimintaa harjoitetaan kaupungin ydinkeskustassa katutason liiketilassa, jossa valmistuskeittiö sekä noin 60 asiakaspaikkaa.Tilausravintola on alueella pitkään toiminut kohde, jonka tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan; tilausravintola, ruoka- ja lounasravintola, pitopalvelu yms. Tilaa lähes 300 henkilölle, oma piha-alue, jota mahdollisuus hyödyntää tapahtumissa yms.Molempien kohteiden varustus, koneet, laitteet ja kalusto ovat asialliset ja kummassakin on valmistuskeittiö.Molemmat koh...

Katso lisätiedot

Chicagowood - Kannattava puunjalostuskoneita myyvä yritys Pohjanmaalla (toiminta siirrettävissä minne tahansa)

- Yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden ja -linjojen hankintaan (esim. huutokauppojen kautta), niiden kunnostamiseen ja myyntiin.- Koneet myydään erittäin hyvällä voittomarginaalilla eri Internet-portaalien kautta....

Katso lisätiedot

Alueen johtava veneilyn ja erikoiskulkuneuvojen erikoisliike

YRITYSKUVAUSMonipuolinen ja tunnettu veneilyn erikoisliike, jolla on myyntivalikoimissa myös mönkijät ja moottorikelkat. Toiminta on ympärivuotista eri tuoteryhmien sesonkien vuorotellessa. Myös veneliiketoiminta on ympärivuotista talvisäilytysten ja talvihuoltojen johdosta. Veneilyä ajatellen erinomainen sijainti. Hyvät myymälä- ja varastotilat sekä paljon piha-aluetta. Vuokrattuja säilytystiloja on liikkeen välittömässä läheisyydessä. NÄKYMÄT JA MAHDOLLISUUDETYritys on vakaalla pohjalla, ja toiminta pysty...

Katso lisätiedot