Halutaan myydä
Myydään tai vuokrataan liiketoimintamahdollisuus Sulkavan keskustasta!

Kohdenumero FK65444
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Savo
Motelli-ravintola Muikkukukko keskellä Sulkavan luonnonkaunista soutupitäjää etsii uutta toimijaa vakiintuneeseen ja hyvin pidettyyn liiketoimintaan avaimet käteen -periaatteella.

Ravintolan tilat ovat tilavat ja monipuoliset, sisältäen 85 asiakaspaikkaa ravintolasalissa, 75 paikkaa baarissa, 45 paikkaa kabinetissa sekä 50 paikkaa terassilla ja 100 paikkaa soututerassilla. Motelli palvelee asiakkaita ympäri vuoden tarjoten mukavat majoitustilat. Motelliosassa on tarjolla 10 viihtyisää kahden hengen huonetta. Lisäksi yritys järjestää vuoden ympäri erilaisia tapahtumia. Tapahtuman aikana tilat mahdollistavat jopa 300 henkilön vastaanottamisen.

Liiketoiminta myydään tai vuokrataan täysin kalustettuna ja varusteltuna. Vuokrattuna 1500€/kk + vesi, sähkö, öljy ja jätemaksu. Mahdollisuus pitkäaikaiseen vuokraukseen. Tilat myydään/vuokrataan perhesyistä johtuen.

Myydään liiketoimintakauppana. Tiedustele tarkemmat tiedot kauppahinnasta myyjältä.

Tämä on erinomainen tilaisuus, jos etsii valmista ja toimivaa liiketoimintaa upealla sijainnilla. Tämä paikka on täydellinen niin matkailijoille, paikallisille asiakkaille kuin erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Motelli-ravintola on valmis toimintaan ja odottaa uutta innostunutta toimijaa jatkamaan!

Yhteydenotot ja lisätiedot yrittäjiltä:
Johanna Juuti / 045-2263744 tai Mika Hiltunen / 0407655065


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kuormaus & Kuljetus Juvonen Oyn arvokas upea kiinteistö isolla tontilla ja hyvät laadukkaat työkoneet Hämeenkyrössä hyvien yhteyksien varrelta!

Varsinainen liiketoiminta on loppunut jokin aika sitten, mutta kalusto ja halli on jäänyt firmalle. Nyt nämä tarjotaan mahdollisuutena uudelle yrittäjälle. Soveltuu upeasti monenlaiseen käyttöön. Halli on läpiajettava isoin ovin ja rasvamontulla. Kalusto soveltuu maansiirtoon ja vaikkapa auraustöihin....

Katso lisätiedot

Liikuntavammaisten ja ikääntyvien ihmisten apuvälineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys myynnissä

Yritys on valtakunnallisesti pitkään toiminut liikuntavammaisten ja ikääntyneiden ihmisten apuvälineiden maahantuoja ja myyjä. Yritys toimii Etelä-Suomessa mutta myyntialue kattaa koko Suomen.Pitkästä historiasta johtuen yrityksellä on laaja asiakaskunta omine jakelijoineen sekä kauppasuhteet myös julkishallinnollisiin toimijoihin sosiaali- ja terveysalalla valmiina hyödynnettäväksi. Asiakkaita ovat mm. sairaalat, jakelijat sekä myös yksityiset ihmiset.Yritys myydään terveysongelmien vuoksi mutta yrittäjät ...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla sijaitseva kannattava ja velaton Hotelli-Ravintola Pyhäsalmi Oy eläköitymisen vuoksi

Yritys on tarjonnut laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita vuodesta 1993 lähtien.Hotellissa on 34 hyvin varusteltua huonetta, kokoustilat 100:lle, kuntosali, 2 saunaa takkahuoneineen ja lisäksi oma vaatepesula.Hotellin yhteydessä olevista ruokaravintolasta ja pubista löytyy yhteensä 355 asiakaspaikkaa. Piha-alueella sijaitsevan esityslavan lisäksi yrityksellä on voimassa olevat anniskeluluvat 1200:lle asiakkaalle tapahtumien järjestämisien yhteydessä. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti suomalaisia liike- ...

Katso lisätiedot

Digi-painotalo nykyaikaisilla laitteilla.

Digi-painotalo, jonka tavoitteena on tarjota nopeita, käteviä ja laadukkaita painoratkaisuja yritysasiakkaille kohtuulliseen hintaan. Yritys valmistaa pääasiassa mainosprinttejä, erilaisia ​​tarroja, esitteitä, käyttöohjeita ja erikoisratkaisuja.Yrityksen taloudellinen tilanne on hyvä - varoja on riittävästi materiaalien hankintaan ja tarvittaessa voidaan investoida myös uusien laitteiden hankintaan.Yritys toimii kompaktina ja tehokkaana tiiminä, jossa on alansa ammattilaisia.85 % asiakkaista on kanta-asiak...

Katso lisätiedot