Halutaan myydä
Kylän keskus Ravintola Susiluola

Kohdenumero FK59384
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Vuodesta 1995 toimineeseen ravintolaan haetaan eläköitymisen vuoksi uutta yrittäjää.

A-oikeudet omaava ravintola on Karijoen kunnassa ainoa lounasruokaa tarjoava yritys. Hyvä ruoka ja viihtyisät tilat ovat taanneet asiakkaiden suosion ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Tällä hetkellä ravintola on avoinna ainoastaan päiväsaikaan. Ravintola on toiminut aiemmin myös iltaisin ja viikonloppuisin ollen mm. seutukunnan suosituimpia karaokelaulupaikkoja. Aukioloaikojen supistamisen syynä on ollut yrittäjän jaksamiseen liittyvät tekijät.

Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla ja sinne on helppo tulla millä kulkuneuvolla tahansa. Tila voidaan myydä tai vuokrata. Ravintolatilan koko on noin 125 k-m2 ja asiakaspaikkoja on sisällä noin 70 ja ulkoterassilla noin 25. Ravintolatilasta löytyy tuolien ja pöytien lisäksi televisio ja valvontakamerat ja biljardipöytä. Tila taipuu helposti myös karaoke- ja muihin live-esiintymisiin.

Keittiö on toimiva ja sen kalustukseen kuuluu mm. jääkaappi, tiskikone, jääpalakone, uuni, pizzauuni, rasvakeitin, parila ja mikro.

Yrityksen myynnin syynä on yrittäjän eläkkeelle siirtyminen. Mahdollisuus on ostaa myös koko kiinteistö. Tontti on iso ja sinne on mahdollista rakentaa vielä omakotitalo. Nykyisessä kiinteistössä on asumismahdollisuus. Tontilla on pieni verstastila, jossa voi tehdä mm. hitsaustöitä.
Voit olla suoraan yhteydessä yrittäjä Marja Stridiin puh. 050 400 1105, [email protected]
tai omistajanvaihdosasiantuntija Jorma Rantaan, puh. 050 593 9739, [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla pitkään toimineen ja menestyksekkään rakennuskonevuokraamon koko osakekanta. Ostajan niin halutessa, pääomistajat ovat valmiita jatkamaan omistajina pienellä osuudella.

Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus rakennuskoneitten vuokraamisesta. Yhtiöllä on kattava määrä rakennuskoneita, joita tarvitaan rakennusprojekteissa. Yhtiö on paikallisesti erittäin tunnettu ja luotettava toimija. Yhtiö uudistaa jatkuvasti omaa kalustoaan. Oman kattavan valikoiman lisäksi yhtiö vuokraa useiden yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita Keski- ja Itä-Uudellamaalla sekä Pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Hen...

Katso lisätiedot

Kannattava padel-liiketoiminta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Uudellamaalla

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liike...

Katso lisätiedot