Halutaan myydä
Mahdollisuuksien ravintolan liiketoiminta kaupan

Kohdenumero FK53918
Hintapyyntö 155 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Karjala
Myytävänä loistava liiketoimintamahdollisuus legendaarisessa Lappeenrannan linnoituksessa lehmusten katveessa, Saimaan luonnonkauniissa maisemassa.

Siistissä ja tunnelmallisessa ravintolan salissa on 100 asiakaspaikkaa, kabinetissa 20 ja terassilla 80 asiakaspaikkaa. Täysin varustettu valmistuskeittiö sekä runsaasti erilaista ja muunneltavissa olevaa tilaa, rakennuksessa kaikkiaan yhteensä n. 340 m2. Pitkäaikainen, edullinen vuokrasopimus Lappeenrannan kaupungilta sekä monien mahdollisuuksien toimintaympäristö.

Pitkään toimineen Linnoituksen Krouvin liiketoiminta on myynnissä yrittäjän paikkakunnalta muuton vuoksi.

Lappeenrannan linnoitus on suosittu matkailijoiden käyntikohde ja antaa mahdollisuudet monenlaiseen tarjontaan ympäri vuoden. Tässä olisi oiva tilaisuus vaikkapa salin ja keittiön hallitsevalle pariskunnalle, jolla on osaamista ja kokemusta sekä runsaasti ideoita toteuttaa ravintolasta oman näköisensä kokonaisuus.

Lisätietoja ja yhteydenotot
Rauno Rönnberg
0400 415 166
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Yritys, joka tarjoaa ompeluteollisuudelle kankaiden erikoiskäsittely-, värjäys- ja viimeistelypalveluja

Yritys tarjoaa kahta erityyppistä palvelua: Pesupalvelut- entsyymipesu, kivipesu, pehmennyspesu, valkaisu (ei tavallisia pesulapalveluita).Värjäyspalvelut - vaatteiden ja tekstiilituotteiden värjääminen, erikoistehosteiden käyttö ja farkkutuotteiden sävyttäminen. Pääasiakkaat ovat Skandinavian tekstiilituotteiden valmistajia, jotka käyttävät Virossa olevia ompeluyhtiöitä. Yritys pystyy laajentamaan toimintaansa tarjoamalla palveluja myös yksityisille asiakkaille. Yhtiöllä ei ole kilpailijoita Virossa eikä S...

Katso lisätiedot

Myydään rekkapesula

TeKar Oy:n pesuhallissa on harjakoneella varustettu raskaankaluston pesulinjasto ajoneuvoyhdistelmiä, kuorma-autoja ja linja-autoja varten.Pesuhallissa pestään myös pakettiautot, asuntoautot, traktorit, kaivinkoneet, moottorit, veneet ja paljon muutaPesukone/laite uudehko, takuuaika vielä voimassa. Ei vaadi lisäinvestointeja lähiaikoina.Pesulinja toimii 24h, eikä vaadi henkilökunnan paikalla oloa. Näitä palveluita tällä laajuudella ei montaa suomessa, sijainti hyvä ja helppo raskaalle kalustolle.  Sijainti ...

Katso lisätiedot