Halutaan myydä
Tule yrittäjäksi Rukalle, nopeasti kasvavaan, monien mahdollisuuksien matkailu- keskukseen.

Kohdenumero FK59698
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Myytävänä 30 vuotta Rukalla toiminut, menestyvä, koko toimintansa ajan hyvää
tulosta tehnyt, velaton sähköalan yritys. Kauppa voidaan tehdä esimerkiksi liiketoimintakauppana, jolloin ostaja voi jäädä vuokralaiseksi keskeisellä paikalla sijaitseviin liiketiloihin, jotka sisältävät lämpimät hallitilat, sosiaali- ja liiketilat.

Voin jäädä sovituksi ajaksi työntekijäksi uudelle yrittäjälle, joka helpottaa tutustumista erittäin laajaan asiakaskuntaan ja näin varmistetaan entisen asiakaskunnan siirtyminen uudelle yrittäjälle.
Asiakasrekisterissämme yli 4000 asiakasnumeroa valmiina uudelle yrittäjälle, älä viivyttele, vaan tartu toimeen, kyseessä ainutlaatuinen tilaisuus aloittaa yrittäjänä.

Ota reilusti yhteyttä, niin kerron lisää.
Yhteydenotot : Jouni Mustonen 0400 282462


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erittäin suosittu ravintola paikallisten ja turistien keskuudessa Tallinnan vanhassakaupungissa.

Ravintola, jolla on erittäin vahva brändi, vankka asiakaskunta ja korkea markkina-asema alallaan.Yrityksellä on vahva tiimi ja erittäin omistautunut avainhenkilöstö. Uuden omistajan toiveiden mukaan on mahdollista, että osaaminen säilyy jossain muodossa sidoksissa yritykseen.Yrityksellä on kaikki tarvittavat laitteet ja välineet catering-palvelujen tuottamiseen.Vuosiliikevaihto yli miljoona euroa.Vahvana ja toimivana brändinä se tarjoaa useita laajentumismahdollisuuksia:Nykyisen yrityksen pohjalta olisi mah...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Tapahtumalaitteiden vuokraus ja myynti

Yrityksen päätoiminta on yritysinventaarion vuokraaminen, myynti ja asennus.Yhtiö vuokraa ja asentaa pääasiassa esiintymislavoja ja katsomoita erilaisiin ulkoilmatapahtumiin. Varastossa on myös telttoja. Yrityksen sesonkiaika on touko-syyskuussa, mutta kohteita on myös talvella.Viron markkinoilla on saavutettu vankka asema ja vuodesta 2022 lähtien on ollut kasvavaa kiinnostusta myös Suomen suunnasta. Yritys on hyvässä kunnossa. Kalusto on uuden veroista ja kanta-asiakaspiiri on muodostunut. Ensimmäiset asia...

Katso lisätiedot

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot