Halutaan myydä
Tule yrittäjäksi Rukalle, nopeasti kasvavaan, monien mahdollisuuksien matkailu- keskukseen.

Kohdenumero FK59698
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Myytävänä 30 vuotta Rukalla toiminut, menestyvä, koko toimintansa ajan hyvää
tulosta tehnyt, velaton sähköalan yritys. Kauppa voidaan tehdä esimerkiksi liiketoimintakauppana, jolloin ostaja voi jäädä vuokralaiseksi keskeisellä paikalla sijaitseviin liiketiloihin, jotka sisältävät lämpimät hallitilat, sosiaali- ja liiketilat.

Voin jäädä sovituksi ajaksi työntekijäksi uudelle yrittäjälle, joka helpottaa tutustumista erittäin laajaan asiakaskuntaan ja näin varmistetaan entisen asiakaskunnan siirtyminen uudelle yrittäjälle.
Asiakasrekisterissämme yli 4000 asiakasnumeroa valmiina uudelle yrittäjälle, älä viivyttele, vaan tartu toimeen, kyseessä ainutlaatuinen tilaisuus aloittaa yrittäjänä.

Ota reilusti yhteyttä, niin kerron lisää.
Yhteydenotot : Jouni Mustonen 0400 282462


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään kannattava kosmetiikka-alan maahantuontiyritys

Yritys on toiminut menestyksekkäästi jo 15 vuoden ajan pääkaupunkiseudulla, mutta sen liiketoiminta on siirrettävissä tarvittaessa. Tuotteet ovat laadukkaita ja tunnettuja kosmetiikkabrändejä. Asiakkaisiin kuuluvat muun muassa tavaratalot ja marketit, laivayhtiöt sekä apteekit. Yritys toimii käytännössä yhden henkilön voimin....

Katso lisätiedot

Uudellamaalla toimivan maarakennusyhtiön konevuokraustoiminnan liiketoiminta.

Yhtiö on tällä hetkellä keskittynyt Uudenmaan talousalueella maarakennuskoneitten vuokraukseen. Yhtiö palvelee infrarakentamisessa pitkäaikaisia asiakkaitaan vaativissa tie-, katu- ja kenttäprojekteissa. Yhtiöllä on käytössään erittäin ajanmukainen kalusto. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat Uudellamaalla. Henkilöstö on ammattitaitoinen ja kokenut. Yhtiö käyttää lisäksi vakiintuneita yhteistyökumppaneita. Liiketoiminta on siirrettävissä kokonaan tai osittain. Hintapyyntö perus...

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot