Halutaan myydä
Myynnissä insinööritoimisto

Kohdenumero FK58551
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
haluatko laajentaa toimintaasi, kasvaa tai alkaa yrittäjäksi rakennus- / suunnittelualalle?

Myynnissä on kokonaisvaltainen insinööritoimisto, jonka palveluihin kuuluu niin sähkö- ja rakennesuunnittelut, valvontapalvelut kuin kaluste- ja tilasuunnittelu. Tällä hetkellä pääpaino sähkö-, tele- ja turvasuunnittelussa sekä valvonnassa.

Asiakkaat ovat pääsääntöisesti julkiselta sektorilta, joten referenssiluettelo on monipuolinen ja laaja-alainen. Toiminta on valtakunnallista. Yrityksellä on erittäin hyvä maine ja myyjä voi jäädä yritykseen omistajanvaihdoksen jälkeen.

Tässä on mahdollisuus niin yksityiselle henkilölle kuin isommalle toimijalle, joka haluaa kasvattaa toimintaansa Oulussa. Kiinnostuneiden kanssa tehdään aluksi salassapitosopimus.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hanki kannattava hyvinvointi- ja liikuntastudio ja jatka menestystarinaa!

Tarjolla on jo nyt erittäin kannattava liiketoiminta, jossa on hyvät mahdollisuudet vauhdikkaaseenkin kasvuun.Yhtiö on erikoistunut tarjoamaan palveluita, jotka tukevat kuntoutumista, treenaamista, rasvanpolttoa, selluliitin poistoa ja palautumista modernissa ja inspiroivassa ympäristössä. Kyseessä on tehokas ja terveyttä edistävä patentoitu HYPOXI- menetelmä. Menetelmässä yhdistyy kevyt liikunta, ilmanpaine ja lisänä rasvanpolttoa tukeva ruokavalio. Menetelmä on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja todistet...

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot