Halutaan myydä
Myynnissä insinööritoimisto

Kohdenumero FK58551
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
haluatko laajentaa toimintaasi, kasvaa tai alkaa yrittäjäksi rakennus- / suunnittelualalle?

Myynnissä on kokonaisvaltainen insinööritoimisto, jonka palveluihin kuuluu niin sähkö- ja rakennesuunnittelut, valvontapalvelut kuin kaluste- ja tilasuunnittelu. Tällä hetkellä pääpaino sähkö-, tele- ja turvasuunnittelussa sekä valvonnassa.

Asiakkaat ovat pääsääntöisesti julkiselta sektorilta, joten referenssiluettelo on monipuolinen ja laaja-alainen. Toiminta on valtakunnallista. Yrityksellä on erittäin hyvä maine ja myyjä voi jäädä yritykseen omistajanvaihdoksen jälkeen.

Tässä on mahdollisuus niin yksityiselle henkilölle kuin isommalle toimijalle, joka haluaa kasvattaa toimintaansa Oulussa. Kiinnostuneiden kanssa tehdään aluksi salassapitosopimus.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Luonnonkaunis ravintola- ja leirintäaluekokonaisuus omalla rantatontilla (2,5 ha)

Suosittu kesäravintola palvelee asiakkaitaan tiistaista sunnuntaihin sesonkiaikana. Talvisin se toimii lähinnä tilausravintolana mutta esimerkiksi sen joulupöytä on erittäin suosittu ja tällöin illallista tarjotaan viikonloppuiltaisin (pe-la) kolmen viikon ajan. Samalla tontilla on myös kolme täysin varustettua ja ylellistä vuokramökkiä (neljäs on valmistumassa). Nämä ovat sesonkiaikana olleet loppuunmyytyjä....

Katso lisätiedot

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot

Myydään pitkään toimineen ja kannattavan laitevalmistajan (kuljettimet) liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yrityksellä on pitkän toimintahistoriansa kautta merkittävä asiakaskanta, jonka yksilöllisiä tarpeita yritys tyydyttää toteuttamalla monipuolisia kuljetinjärjestelmiä sekä ylläpitämällä, päivittämällä ja huoltamalla niitä.Yrityksellä on omassa käsissä niin tuotanto kuin huoltotoimintakin.Kaikki tarvittavat kehitystoimet ja investoinnit on toteutettu ja yrityksellä on kilpailuetuja, joita hyödyntämällä se kykenee ylläpitämään asemansa markkinoilla ja jatkamaan kannattavan toiminnan harjoittamista myös tuleva...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot