Halutaan myydä
Valtakunnallinen lattia- ja seinäpintojen myynti- ja asennusliike

Kohdenumero FK66617
Hintapyyntö 385 000
Liikevaihto 1 080 000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 10
Yli 40 vuotta toiminut yritys on erikoistunut lattian päällystykseen ja seinien verhoiluun. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta.

Yrityksen liikevaihto muodostuu pääosin lattioiden ja seinien asennus- ja kunnostustöistä. Yrityksen asiakkaina ovatkin pääasiassa rakennusliikkeet, mutta myös kotitaloudet, kaupungit ja kunnat.

Yritys työllistää 10 henkilöä aina työnjohdosta asentajiin. Tarpeen vaatiessa käyttää myös alihankkijoita asennustehtävissä. Työntekijät ovat ammatillisesti erinomaisia ja sitoutuneita yritykseen.

Yrityksellä on hyvä tilauskanta ja tehokas toimintatapa. Liikevaihtoa voidaan kasvattaa esim. panostamalla kuluttaja-asiakkaisiin, materiaalien myyntiin (parketit, vinyylit, laminaatit, laatat, matot, oheistarvikkeet) sekä tehostamalla markkinointia someen, Googleen ja rakentamalla verkkokauppasivut.

Myynnin syynä on eläköityminen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huippuosaamista ja -asiakkuuksia korjausrakentamiseen!

Myynnissä korjausrakentamisen huippuasiantuntijaorganisaatio asiakkaineen ja kalustoineen Uudellamaalla. Mahdollisuus kasvattaa omaa liiketoimintaa ostamalla valmis paketti tilauskantoineen. Yrittäjä itse jää mielellään töihin ja mahdollisesti osakkaaksi ostajayhtiöön. ...

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Perinteikäs ja arvostettu puurotalkkunaliiketoiminta

Loistava mahdollisuus uudelle yrittäjälle jatkaa arvostetun tuotteen liiketoimintaa perinteitä kunnioittaen.Tarjolla on siis valmis konsepti sisältäen tuotemerkin, valmistusprosessin laitteineen ja olemassa olevat jakelukanavat.Tarjoaa hyvän mahdollisuuden uudelle innovatiiviselle liiketoiminnan jatkajalle vaikkapa laajentaa tai täydentää omaa tarjontaansa....

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot