Halutaan myydä
Rakennustoimintaa ja kalustemyyntiä harjoittava yritys omalla maahantuonnilla ja verkkokaupalla.

Kohdenumero FK62779
Hintapyyntö 199 000
Liikevaihto 1000000
Taseen loppusumma 190000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 9
Myydään rakennusalan monitoimiyritys joko kokonaan tai liiketoiminnat.

Yhtiöllä omaa maahantuontia, huipputyylikäs iso Showroom, vuokratut isot tyylikkäät varasto ja jakelu ja henkilöstötilat.

Yritykselle omaa ammattitaitoista henkilöstöä, ja kattavat yhteistyökumppani verkostot. Sekä valmiiksi neuvotellut maahantuontisopimukset.

Yrityksellä loistavat hankintakanavat ja sisäänostohinnat tukkuihin, ja jälleenmyyjiin oman maahantuonnin lisäksi.

Yhtiön omasta valikoimasta keittiöt, kiintokalusteet ja oheistarvikkeet keittiö ja kylpyhuoneremontteihin sekä kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin, joko sellaisenaan tai asennettuna.

Yhtiö rakentanut kolme eri brändiä ja verkkosivut sekä verkkokaupan.

Nyt loistava mahdollisuus laajentaa toimintaa tai aloittaa yrittäjyys valmiilla paketilla.

Mahdollisuus ostaa myös merkittävä määrä kalustoa, joka mahdollistaa kaiken kattavan kalustemyynti sekä saneeraus ja rakentamispalvelut.

Käynnissä olevia projekteja ja useita isompia hankkeita putkessa.

Myynnin, markkinoinnin ammattilaiselle. Rakentamisen tai kalustemyynnin ammattilaiselle tai yritykselle joka haluaa kasvattaa toimintaansa kertaheitolla.

Yrityksen tai liiketoimintojen myynnin taustalla on yrittäjän uudet mahdollisuudet.

Yrittäjä valmis tukemaan uutta omistajaa pitkäänkin.

Kerrothan yhteydenottossa itsestäsi tai yrityksestäsi. Ei kiitos epämääräisiä yhteydenottoja.
Lisätietoja saa kysymällä, kun ostoaikeet on todellisia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tuottoisa lounaskahvila Pirkanmaalaisessa kaupungissa

Vilkkaalla alueella kahvila-, leipomo- ja -kevytlounas -tuotteet....

Katso lisätiedot

Myydään puutuotteisiin ja piharakennuksiin erikoistunut yritys

Yhtiön päätoimialana on valmistaa puutuotteita vapaa-ajan käyttöön sekä erilaisia piharakennuksia. Yrityksellä on kaiken kaikkiaan kolme liiketoiminta-aluetta, jotka tukevat toinen toistaan. Osa tuotteista myydään Suomessa jälleenmyyjien kautta.Yrityksen tuotantolaitteisto ja oma tuotantohalli mahdollistavat liiketoiminnan merkittävän kasvattamisen. Tämä on tilaisuutesi ostaa yritys, joka on valmis seuraavaan kasvuvaiheeseensa. Valmis yrityskokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden aloittaa yrittäjyys tai laajenta...

Katso lisätiedot

Hyvällä sijainnilla, kannattava päivittäistavara- ja nonfood kauppa

Tunnettu ja luotettu päivittäistavaroiden, polttoaineen ja nonfood (pienrauta, sähkö-, pien-,lvi- ja työkalutuotteiden) ja palveluiden myyjä. Oma polttoainejakelu tontilla, laitteet kunnostettu ja EU-direktiivit täyttävä. Yrityksen toiminta palvelee pääasiassa paikallisia kuluttajia, mökkiläisiä ja ohikulkijoita. Yritys toimii omissa tiloissa, jotka ovat vilkkaan päätien varressa, liikepaikan saavutettavuus on hyvä. ...

Katso lisätiedot

Arvostettu perheystävällinen ravintola suuressa ostos- ja viihdekeskuksessa.

Viron suurin pannukakkuravintola, jonka pääkohderyhmä ovat lapsiperheet. Tärkeä osa liiketoimintamallia on erittäin ystävällinen ja perhekeskeinen palvelumalli. Ravintolan pinta-ala on ensimmäisessä kerroksessa 415 m2 ja toisessa kerroksessa noin 140 m2 eli yhteensä noin 650 m2. Vuokrasopimus on voimassa 7.11.2028 asti. 2023 valmistui ravintolan toisen kerroksen juhlasali ja kehitetään juhlapaketteja. Juhlasalin käyttöä on mahdollista lisätä merkittävästi, salia voidaan käyttää myös vakituisten vierailijoi...

Katso lisätiedot