Halutaan myydä
Rakennustoimintaa ja kalustemyyntiä harjoittava yritys omalla maahantuonnilla ja verkkokaupalla.

Kohdenumero FK62779
Hintapyyntö 199 000
Liikevaihto 1000000
Taseen loppusumma 190000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 9
Myydään rakennusalan monitoimiyritys joko kokonaan tai liiketoiminnat.

Yhtiöllä omaa maahantuontia, huipputyylikäs iso Showroom, vuokratut isot tyylikkäät varasto ja jakelu ja henkilöstötilat.

Yritykselle omaa ammattitaitoista henkilöstöä, ja kattavat yhteistyökumppani verkostot. Sekä valmiiksi neuvotellut maahantuontisopimukset.

Yrityksellä loistavat hankintakanavat ja sisäänostohinnat tukkuihin, ja jälleenmyyjiin oman maahantuonnin lisäksi.

Yhtiön omasta valikoimasta keittiöt, kiintokalusteet ja oheistarvikkeet keittiö ja kylpyhuoneremontteihin sekä kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin, joko sellaisenaan tai asennettuna.

Yhtiö rakentanut kolme eri brändiä ja verkkosivut sekä verkkokaupan.

Nyt loistava mahdollisuus laajentaa toimintaa tai aloittaa yrittäjyys valmiilla paketilla.

Mahdollisuus ostaa myös merkittävä määrä kalustoa, joka mahdollistaa kaiken kattavan kalustemyynti sekä saneeraus ja rakentamispalvelut.

Käynnissä olevia projekteja ja useita isompia hankkeita putkessa.

Myynnin, markkinoinnin ammattilaiselle. Rakentamisen tai kalustemyynnin ammattilaiselle tai yritykselle joka haluaa kasvattaa toimintaansa kertaheitolla.

Yrityksen tai liiketoimintojen myynnin taustalla on yrittäjän uudet mahdollisuudet.

Yrittäjä valmis tukemaan uutta omistajaa pitkäänkin.

Kerrothan yhteydenottossa itsestäsi tai yrityksestäsi. Ei kiitos epämääräisiä yhteydenottoja.
Lisätietoja saa kysymällä, kun ostoaikeet on todellisia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Butchers yökerhon liiketoiminta Helsingin keskustassa myynnissä / vuokrattavana

Tunnettu tasokas yökerho (Butchers) Helsingin keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! Mahdollista aloittaa li...

Katso lisätiedot

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt

Yritys valmistaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja säiliöitä ja laitteita pääasiassa räätälöityinä tuotteina. Asiakasryhmiin kuuluu teollisuus, kemian- ja lääketeollisuus sekä juoma- ja elintarviketeollisuus....

Katso lisätiedot

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt koneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut tukkukauppa

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt maanrakennuskoneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut vakavarainen koneliike Etelä-Suomesta. Menestyksekkäiden vuosiemme ansiosta meillä on todella laaja asiakaspohja, joka kattaa koko Suomen.Yrityksen toiminta pohjautuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan sekä hyvään erikoisalan osaamiseen. Yritys pystyy auttamaan asiakkaitaan teknisesti sekä toimittamaan parhaimmat työkoneet ja laitteet asiakkailleen nopeasti ja luotettavasti. Myynnin lisäksi pal...

Katso lisätiedot

Arvometallien ja arvotuotteiden kaupankäynnin verkkopohjainen palveluntarjoaja

Yhtiö myy, ostaa ja jalostaa erilaisia arvometallituotteita. Tarjonta kattaa jalometallialan laajan palvelukokonaisuuden.Liiketoimintaa harjoitetaan erilaisia palvelukonsepteja sekä digitaalisia ratkaisuja laaja-alaisesti hyödyntäen. Liiketoimintamalli on kustannustehokas, digitaaliseen konseptiin perustuva ja pitkälle automatisoitu.Asiakkaita ovat pääosin kuluttajat, mutta myös kuolinpesät sekä yritykset.Yhtiö markkinoi päämäärätietoisesti sekä juuri oikeissa markkinakanavissa ja sovelletut markkinointikäy...

Katso lisätiedot