Halutaan myydä
Erikoistunut rakennusalan töitä Turun talousalueella tekevän yrityksen liiketoiminta myynnissä

Kohdenumero FK63563
Hintapyyntö 185 000
Liikevaihto 1 000 000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 16
Rakennusalan erikoistöihin kannattavasti panostanut yritys myy valmiin kasvavan ja hyvätuottoisen liiketoiminnan sopivalle ostajalle. Liiketoiminta pyörii hyvin ja rakennusalan yleinen alamäki ei ole vaikuttanut yrityksen toimintaan. Tällä hetkellä tilauskanta yltää loppuvuoteen asti.
Ajanmukainen uudehko ja hyvässä kunnossa oleva kalusto on valmiina ja isompia investointeja ei siis tarvita. Tietysti mahdolliset normaaliin kasvuun tarvittavat investoinnit tulevat eteen kasvun jatkuessa nykyisenlaisena.
Asiakaslähtöisyys on toiminnan ohjenuora ja yritys panostaa toimintaansa siten, että lopputulos on aina laadukas ja aikataulut pitävät.

Toimialue on tällä hetkellä Turku ja muu Varsinais-Suomi mutta laajentaminen on hyvinkin mahdollista, ostajasta tavoitteista riippuen.

Ammattitaitoinen henkilöstö ja työnjohto mahdollistavat liiketoiminnan haltuunoton ilman rakennusalan aiempaa kokemusta mutta tietysti kokemuksesta on hyötyä. Kohde sopii siis hyvin uudelle yrittäjälle tai kasvua hakevalle jo alalla toimivalle organisaatiolle.

Tilauskanta hyvä, eikä ole taloudellisia ongelmia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Arvostettu, kansainvälisestikin toimiva laadukkaiden metalli- ja muoviosien valmistaja

Toiminta muodostuu metallin levyosatöistä ja koneistuksesta, sekä muovin ruiskupuristus- ja kokoonpanotöistä merkittäville suomalaisille ja kansainvälisille konevalmistajille. Yhtiöllä merkittävät toimittajasopimukset johtaviin alan asiakkaisiin....

Katso lisätiedot

Työvaate ja -turvallisuusvarusteisiin erikoistunut yhtiö, jolla myymälä pääkaupunkiseudulla

Laadukkaita työvaatteita ja -kenkiä sekä suojaimia ja muita työturvallisuusvälineitä myyvä yhtiö. Logolla tai painatuksella merkittyjen yritysvaatteiden osuus kasvava. Asiakkaita useilta eri toimialoilta: kiinteistönhuolto, logistiikka, varustevuokraamot, valmistava teollisuus, rakennusala, ym....

Katso lisätiedot

Tunnettu Kauppapuutarha Hagelberg Oy, Kirkkonummi

Yrityksellä on pitkä vuosien mittainen historia ja sillä on käytössään toimintaansa varten hyvin soveltuvat ja ajantasaiset tuotantotilat sekä tarvittavat koneet ja laitteet.Yritys omistaa kiinteistön, jossa on vielä runsaasti rakennusoikeutta ja siten mahdollisuus laajentaa liiketoimintaa.Yrityksellä on vakiintunut henkilöstö, jonka ammattitaito on hyvä ja sitoutuminen yritykseen erinomainen.Asiakkaat muodostuvat pääosin vähittäiskaupoista, joihin yritys toimittaa suoraan tuotteensa omalla kuljetuskalustol...

Katso lisätiedot