Halutaan myydä
Erikoistunut rakennusalan töitä Turun talousalueella tekevän yrityksen liiketoiminta myynnissä

Kohdenumero FK63563
Hintapyyntö 185 000
Liikevaihto 1 000 000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 16
Rakennusalan erikoistöihin kannattavasti panostanut yritys myy valmiin kasvavan ja hyvätuottoisen liiketoiminnan sopivalle ostajalle. Liiketoiminta pyörii hyvin ja rakennusalan yleinen alamäki ei ole vaikuttanut yrityksen toimintaan. Tällä hetkellä tilauskanta yltää loppuvuoteen asti.
Ajanmukainen uudehko ja hyvässä kunnossa oleva kalusto on valmiina ja isompia investointeja ei siis tarvita. Tietysti mahdolliset normaaliin kasvuun tarvittavat investoinnit tulevat eteen kasvun jatkuessa nykyisenlaisena.
Asiakaslähtöisyys on toiminnan ohjenuora ja yritys panostaa toimintaansa siten, että lopputulos on aina laadukas ja aikataulut pitävät.

Toimialue on tällä hetkellä Turku ja muu Varsinais-Suomi mutta laajentaminen on hyvinkin mahdollista, ostajasta tavoitteista riippuen.

Ammattitaitoinen henkilöstö ja työnjohto mahdollistavat liiketoiminnan haltuunoton ilman rakennusalan aiempaa kokemusta mutta tietysti kokemuksesta on hyötyä. Kohde sopii siis hyvin uudelle yrittäjälle tai kasvua hakevalle jo alalla toimivalle organisaatiolle.

Tilauskanta hyvä, eikä ole taloudellisia ongelmia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Sahateollisuuslaitteiden valmistus ja huolto

Yhtiö  omistaa kiinteistöjä ja tuotantorakennuksia, joissa se suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa metsä- ja sahateollisuuslaitteita. Yrityksellä on kanta-asiakasverkosto: saha- ja puuteollisuusyrityksiä.Hyvän kokemuksen ja tunnustuksen ansiosta tällä toimialalla on mahdollisuus kasvaa sahateollisuuslaitteiden myynnissä vientimarkkinoilla ja/tai siirtyä siirtyä puun jälkikäsittelykoneiden tuotannon alalle.Myös biopolttoainekattilarakennusten rakentaminen on mahdollista aloittaa uudelleen yrityksen pitkäj...

Katso lisätiedot

Varsinais-Suomessa todella pitkään toimineen tunnetun rengasliikkeen liiketoiminta myynnissä

Vuosikymmenten saatossa asiakkaiden luottamuksen saanut rengasliike hyvällä sijainnilla etsii liiketoiminnalle uutta jatkajaa. Yritys myy, huoltaa ja korjaa renkaita sekä lisäksi yrityksellä on useita satoja vakituisia rengashotelliasiakkaita. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle tai laajentamista tavoittelevalle yritykselle. Liiketoiminta myydään eläköitymisen ja sairauden vuoksi....

Katso lisätiedot

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt koneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut tukkukauppa

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt maanrakennuskoneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut vakavarainen koneliike Etelä-Suomesta. Menestyksekkäiden vuosiemme ansiosta meillä on todella laaja asiakaspohja, joka kattaa koko Suomen.Yrityksen toiminta pohjautuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan sekä hyvään erikoisalan osaamiseen. Yritys pystyy auttamaan asiakkaitaan teknisesti sekä toimittamaan parhaimmat työkoneet ja laitteet asiakkailleen nopeasti ja luotettavasti. Myynnin lisäksi pal...

Katso lisätiedot

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot