Halutaan myydä
Erikoistunut rakennusalan töitä Turun talousalueella tekevän yrityksen liiketoiminta myynnissä

Kohdenumero FK63563
Hintapyyntö 185 000
Liikevaihto 1 000 000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 16
Rakennusalan erikoistöihin kannattavasti panostanut yritys myy valmiin kasvavan ja hyvätuottoisen liiketoiminnan sopivalle ostajalle. Liiketoiminta pyörii hyvin ja rakennusalan yleinen alamäki ei ole vaikuttanut yrityksen toimintaan. Tällä hetkellä tilauskanta yltää loppuvuoteen asti.
Ajanmukainen uudehko ja hyvässä kunnossa oleva kalusto on valmiina ja isompia investointeja ei siis tarvita. Tietysti mahdolliset normaaliin kasvuun tarvittavat investoinnit tulevat eteen kasvun jatkuessa nykyisenlaisena.
Asiakaslähtöisyys on toiminnan ohjenuora ja yritys panostaa toimintaansa siten, että lopputulos on aina laadukas ja aikataulut pitävät.

Toimialue on tällä hetkellä Turku ja muu Varsinais-Suomi mutta laajentaminen on hyvinkin mahdollista, ostajasta tavoitteista riippuen.

Ammattitaitoinen henkilöstö ja työnjohto mahdollistavat liiketoiminnan haltuunoton ilman rakennusalan aiempaa kokemusta mutta tietysti kokemuksesta on hyötyä. Kohde sopii siis hyvin uudelle yrittäjälle tai kasvua hakevalle jo alalla toimivalle organisaatiolle.

Tilauskanta hyvä, eikä ole taloudellisia ongelmia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Suunnittelupainotteinen järjestelmätoimittaja

Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita järjestelmäratkaisuja mukaan lukien suunnittelun, järjestelmätoimitukset kuin myös huollon. Toimitukset tapahtuvat pääosin avaimet käteen periaatteella.Huoltotoiminnassa varmistetaan käytössä olevien järjestelmien sekä laitteiden toimivuus ja turvallisuus. Modernisointiliiketoiminnassa tarjotaan ratkaisuja elinkaarensa loppupäässä oleville järjestelmille niin osapäivityksiä kuin täysmodernisointiratkaisuja....

Katso lisätiedot

Vaativia sisustusratkaisuja valmistava yritys, jolla oma erikoisosaamisalueensa

Yritys on alansa suomalainen edelläkävijä. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa kauniita ja ekologisesti kestäviä sisustusratkaisuja erikoisominaisuuksia vaativiin tiloihin, kuten toimistoihin, oppimisympäristöihin ja julkitiloihin. Tuotteet valmistetaan käsityönä yrityksen toimitiloissa omalla henkilöstöllä. Yrityksen erityistaitoihin pohjautuu osaaminen ja lupaus laadusta, joka kestää katsetta ja aikaa. Yritys tekee yhteistyötä useiden suomalaisten muotoilijoiden kanssa. ...

Katso lisätiedot

Myynnissä kannattava liikkumisen apuvälineisiin erikoistunut yritys

Myynnissä kannattava apuvälineitä valmistava yritysYritys on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen räätälöityjä liikkumisen apuvälineitä ympäri Suomen.Yritys tarjoaa asiakkaillensa juuri heidän erityistarpeisiinsa suunniteltuja liikkumisen apuvälineitä. Tehokkaiden hankintakanavien ansiosta yritys hankkii huippulaatuisia välineitä ja komponentteja maailmalta, jotka räätälöidään Suomessa asiakkaiden ainutlaatuisiin tarpeisiin. Yritys ei vain myy valmiita tuotteita vaan omalla ammattitaidollaan tarjoaa yksilö...

Katso lisätiedot

Myydään kannattava kosmetiikka-alan maahantuontiyritys

Yritys on toiminut menestyksekkäästi jo 15 vuoden ajan pääkaupunkiseudulla, mutta sen liiketoiminta on siirrettävissä tarvittaessa. Tuotteet ovat laadukkaita ja tunnettuja kosmetiikkabrändejä. Asiakkaisiin kuuluvat muun muassa tavaratalot ja marketit, laivayhtiöt sekä apteekit. Yritys toimii käytännössä yhden henkilön voimin....

Katso lisätiedot