Halutaan myydä
Erikoistunut rakennusalan töitä Turun talousalueella tekevän yrityksen liiketoiminta myynnissä

Kohdenumero FK63563
Hintapyyntö 185 000
Liikevaihto 1 000 000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 16
Rakennusalan erikoistöihin kannattavasti panostanut yritys myy valmiin kasvavan ja hyvätuottoisen liiketoiminnan sopivalle ostajalle. Liiketoiminta pyörii hyvin ja rakennusalan yleinen alamäki ei ole vaikuttanut yrityksen toimintaan. Tällä hetkellä tilauskanta yltää loppuvuoteen asti.
Ajanmukainen uudehko ja hyvässä kunnossa oleva kalusto on valmiina ja isompia investointeja ei siis tarvita. Tietysti mahdolliset normaaliin kasvuun tarvittavat investoinnit tulevat eteen kasvun jatkuessa nykyisenlaisena.
Asiakaslähtöisyys on toiminnan ohjenuora ja yritys panostaa toimintaansa siten, että lopputulos on aina laadukas ja aikataulut pitävät.

Toimialue on tällä hetkellä Turku ja muu Varsinais-Suomi mutta laajentaminen on hyvinkin mahdollista, ostajasta tavoitteista riippuen.

Ammattitaitoinen henkilöstö ja työnjohto mahdollistavat liiketoiminnan haltuunoton ilman rakennusalan aiempaa kokemusta mutta tietysti kokemuksesta on hyötyä. Kohde sopii siis hyvin uudelle yrittäjälle tai kasvua hakevalle jo alalla toimivalle organisaatiolle.

Tilauskanta hyvä, eikä ole taloudellisia ongelmia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita. Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat t...

Katso lisätiedot

Myytävänä monien palveluiden matkailualue

Hotelli- ja leirintäalue kokonaisuus käsittää lisäksi keilarata-alueen baareineen, kesäteatteri, erilaisiin tilaisuuksiin soveltuvat juhlatilat, joissa on järjestetty mm. konsertteja. Alueen läpi virtaa pieni joki, jossa korsusaunasta nauttivat ihmiset voivat pulahtaa. Kokonaisuuteen kuuluu myös mittava automuseo sekä erilaisia historiallisia esineitä. Matkailualueella on myös vuokrattavana kuusi pienehköä mökkiä. Lähellä sijaitsevassa huoltorakennuksessa voi suorittaa päivittäiset askareet.Aluetta on vuosi...

Katso lisätiedot

Myydään vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola

Vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola.Ravintola sijaitsee hotellikiinteistön toisessa kerroksessa ja tarjoaa tilaa jopa 350 hengelle nykyisten anniskelulupien rajoissa.  Konseptiin kuuluu olennaisena osana tanssittava musiikki, jota tarjoillaan DJ:den, artistien ja livebändien esittämänä. Tilat sisältävät kaksi baaritiskiä sekä suuren esiintymislavan, ja tanssilattia on yksi kaupungin suurimmista. Asiakaskunta on monipuolinen, ulottuen kaupunkilaisista myös ympäryskuntien asukkaisii...

Katso lisätiedot

Huonekalutehdas Etelä-Virossa

Vuonna 1996 perustettu yritys. Yrityksen toimialana on huonekalujen valmistus: massiivipuuhuonekalut, pehmeät huonekalut. Tuotannossa käytettävät perusmateriaalit ovat mänty, kaski, pyökki, tammi ja saari. Suurin osa tuotannosta realisoituu Virossa. Tuotantoon samassa osoitteessa on kauppa, jossa oman tuotannon lisäksi myydään ostostavaraa. Liikevaihto 1,2 M €....

Katso lisätiedot