Halutaan myydä
Savonlinnan Hirsityöt Oy

Kohdenumero FK64413
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Etelä-Savo
Yritys toimii Savonlinnan alueella, ja on erikoistunut hirsirakentamiseen. Yrityksellä on omat toimitilat ja tuotantolaitteet hirsien käsittelyyn.

Yritys on perustettu vuonna 2015. Tällä hetkellä yrittäjä työskentelee yrityksessä yksin. Hänellä on vankka 40 vuoden kokemus ja rautainen ammattitaito höylähirsirakentamisesta. Yrityksen asiakaskunta sijaitsee Etelä-Savossa ja koostuu pääosin kotitalouksista. Mökkiläiset ovat huomattava osa asiakaskuntaa. Yritys valmistaa aitat, huvilat, grillikatokset, saunat ja talot höylähirrestä.

Yrityksen palveluihin kuuluu hirsirakennusten suunnittelu, valmistus, rakentaminen ja niiden ylläpito. Hirsitalot ovat perinteinen rakennustyyli, joka perustuu vahvoihin ja laadukkaisiin puuhirsiin, jotka liitetään toisiinsa ja näin ollen muodostavat rakennuksen rungon. Hirsirakentaminen on kasvattanut suosiotaan ja nykyään yhä useampi rakentaja / rakennuttaja valitseekin ekologisen hirsirakennuksen.

Yritys myydään yhtiökauppana.

Mikäli hirsirakentamis-alan yritys kiinnostaa, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin voimme keskustella tarkemmin!

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, [email protected] / +358 41 311 7309
Yrittäjä Timo Silanen, [email protected] / +358 50 086 7680


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot

Infrarakenteiden huolto- ja korjauspalvelut

Yritys tekee mm. väylähoitoa, ympäristönhoitoa, liikennejärjestelyjä, asfalttipaikkauksia. Sijainti sisäisessä Suomessa kasvukeskuksen talousalueella. Yritys tekee 1,2 miljoonan euron liikevaihdolla käyttökatetta noin 220 000 euroa. Yrityksellä suuria asiakkaita, joiden mukana kasvu uusille markkina-alueille on mahdollista. ...

Katso lisätiedot

Kappaletavaran kuljetukseen erikoistunut kuljetusalan yritys

Kappaletavaran kuljetusta omalla kalustolla sopimusten mukaan...

Katso lisätiedot

Kiinteistöhuolto yritys

Hyvällä asiakaskunnalla ja maineella varustettu kiinteistöhuoltoalan yritys varsinais-suomen alueella. Yritys työllistää noin kymmenen henkilöä ja on varmistanut vankan aseman alueella. Liikevaihto noin 650 000 euroa, toiminta kannattavaa ja kasvavaa.  Asiakaspalvelulla isorooli toiminnassa ja se on samalla yrityksen vahvuus. Hyvä ja laaja kone/laite kanta jolla hommat saadaan hoidettua nopeasti ja tehokkaasti tukevat toimintaa.  Tässä hyvä paketti alalla jo toimivalle joka hakee laajentumista tai alalle ry...

Katso lisätiedot