Halutaan myydä
Myytävänä Etelä-Karjalassa rakennuspuusepän yritys

Kohdenumero FK56925
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Etelä-Karjala
Saimaan Hirsituote valmistaa monipuolisia ja laadukkaita puusepäntöitä höylähirrestä. Yritys on toiminut Lappeenrannan Konnunsuolla reilut kymmenen vuotta ja on laajasti tunnettu asiakkaan mitoin valmistetuista tuotteistaan. Valikoimaan ovat kuuluneet niin kesämökit, saunamökit, saunat ja aitat kuin grillikatokset, varastot, kesäkeittiöt, puuceet ja hirsikalustotkin. Käytetyt hirsikoot ovat 45x145, 70x145 ja 95x145.

Yrityksen hieman ikääntynyt mutta täysin toimiva konekanta koostuu seuraavista yksiköistä ja laitteista: Katkonta- ja höylälinja, jossa säteissaha, sormijatkoskone, kaappa, muotohöylä, kuljettimet ja kiinteistöön kuuluva purunpoistolaitteisto sekä salvostuslinja, jossa pora, salvoskone, tuplapora, karauralaite, jiirisaha, purunpoisto ja kuljettimet. Lisäksi vannesaha, tarkistuspyörösaha, alajyrsin syöttölaitteella, yläjyrsin ja tasohöylä sekä kaasutrukki, paineilma kompressori ja höylänterien teroituskoneet. Lisäksi yrityksessä on käytössä CAD-ohjelma rakenteiden ja rakennusten suunnitteluun.

Yritys toimii vuokratilassa. Tuotanto- ja varastohallissa on tilaa kaikkiaan n. 1.200 m2. Vuokra on tilaan nähden erittäin edullinen. Hallissa on myös asialliset toimisto- ja sosiaalitilat.

Yritys on myynnissä yrittäjän ikääntymisen vuoksi. Jatkajaa haetaan ensisijaisesti osakekauppana.

Tässä on mahdollisuus nohevalle puualan osaajalle. Liiketoiminnan kehittämismahdollisuudet ovat käytännöllisesti katsoen rajattomat. Lisäksi on huomattava, että Konnunsuolla on myytävänä yhdistetty ravintola-/asuinkiinteistö, mikä yhdistettynä puutuoteyritykseen antaa mahdollisuudet vaikkapa pariskunnalle luoda oma tulevaisuutensa maaseudun rauhassa mutta lähellä aktiivista kaupunkikeskusta.

Lisätietoja ja yhteydenotot
Riku Topra
050 584 0565
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kuormaus & Kuljetus Juvonen Oyn arvokas upea kiinteistö isolla tontilla ja hyvät laadukkaat työkoneet Hämeenkyrössä hyvien yhteyksien varrelta!

Varsinainen liiketoiminta on loppunut jokin aika sitten, mutta kalusto ja halli on jäänyt firmalle. Nyt nämä tarjotaan mahdollisuutena uudelle yrittäjälle. Soveltuu upeasti monenlaiseen käyttöön. Halli on läpiajettava isoin ovin ja rasvamontulla. Kalusto soveltuu maansiirtoon ja vaikkapa auraustöihin....

Katso lisätiedot

Huonekalujen tukkumyyntiä harjoittava kilpailukykyinen yritys

Päätoimialana on huonekalujen tukkukauppa pääasiassa Viron kouluille, yliopistoille, päiväkodeille ja toimistoille sekä projektihuonekalujen tukkukauppa rakennusyrityksille ja yksityishenkilöille. Periaatteessa valmiit tuotteet tuodaan yhtiön latvialaisilta kumppaneilta. Yritys on varmistanut kilpailukykyisen aseman huonekalumarkkinoilla ja tarjoaa jatkossakin mittatilaustyönä valmistettuja huonekaluja laadukkaasti, lyhytaikaisesti ja edulliseen hintaan.Kauppa ei sisällä yhtiöön liittyviä vuokrasopimuksia t...

Katso lisätiedot

Perheyritys, joka on erikoistunut ompelutuotteiden valmistukseen alihankkijana

Yritys tarjoaa tekstiilituotteiden (naisten ja lasten vaatteet, tyynyt, kasvonmaskit) valmistuspalveluja asiakkaille - näytetuotteen valmistamisesta lopputuotteen lähettämiseen vastaanottajalle. Yhtiöllä ei ole rekisteröityä tavaramerkkiä.  Yritys on löytänyt asemansa markkinoilla tarjoamalla keskisuurille asiakkaille laatua, nopeutta, tarkkuutta, joustavuutta, tuotantoa Euroopassa ja kykyä tilata keskisuuria/pieniä määriä, joita muut suuret yritykset tai pienet studiot eivät salli.  Asiakaskunta ei ole suu...

Katso lisätiedot

Hää- ja juhlapukujen erikoisliikkeet Tartossa ja Tallinnassa

Viron laajin juhlapukujen ja häävaatteiden salonki avattiin vuonna 2007. Yhtiö tarjoa erinomaisen valikoiman morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Yhtiöllä on 2 näyttelytilaa vuokratiloissa - Tartossa ja Tallinnassa. Salongit on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi. Asiakkaat - enimmäkseen paikalliset hääparit, mutta merkittävä osa asiakkaista on myös suomalaiset. Salonkien markkinaosuus Virossa on 25%. Myynnissä on salonkien liiketoiminta, sekä varasto (ostohinnan ollessa noin 250 0...

Katso lisätiedot