Halutaan myydä
Puusepänliiketoiminta, jolla on kymmenien vuosien toimintahistoria

Kohdenumero FK66599
Hintapyyntö 255 000
Liikevaihto 735 000
Toimiala Puutavaran ja puutuotteiden valmistus
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 8
Puusepänliike valmistaa yksilöllisiä puusepäntuotteita vaativiin projekteihin. Puutuotteita valmistetaan asiakkaiden erikoistarpeisiin ja useimmiten arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan suunnitelmien mukaan. Tuotteet ovat aina yksilöllisiä, varta vasten kohteeseen valmistettuja.

Liiketoiminnan kannattavuus on hyvä ja se tarjoaa uudelle omistajalle vuosikymmenten aikana valmiiksi rakennetun toimivan kokonaisuuden, jolla on valmiiksi hyvä tunnettuus, kassavirta sekä hyvät asiakkaat.

Myynnissä oleva puusepänliiketoiminta on toimija, jolle erikoisimmista kohteista tulee aina tarjouspyyntö ja jonka on mahdollista toteuttaa isojakin projekteja.

Valtaosa liikevaihdosta kertyy yritysasiakkailta.

Toiminnan painopiste on Etelä-Suomessa, mutta tuotteita toimitetaan myös muualle. Sijainti ajatellen markkinoita on erinomainen ja toimintaa harjoitetaan sitä varten suunnitelluissa sekä rakennetuissa vuokratiloissa.

Liiketoiminta on kasvanut lähes kaikkina aikoina. Kasvun taustalla ovat olleet:

- asiakkaiden lukumäärän kasvu
- asiakaskunnan painopiste siirtyminen loppukäyttäjiin
- pitkien asiakas- ja erityisesti avainasiakassuhteiden merkityksen korostuminen
- palvelun kehittäminen kokonaisvaltaisemmaksi tuotetoimituksen rinnalla

Liiketoiminnan kasvun myötä on:

- organisaatiota on vahvistettu uusilla osaajilla
- rakennettu tilat puusepänliiketoimintaa palveleviksi
- täytetty tilojen osalta kaikki viranomaismääräykset
- panostettu konekantaan

Työntekijät ovat huippuosaajia sekä sitoutuneita puusepänliiketoiminnan parissa työskentelyyn tulevaisuudessakin. Työnantaja arvostaa heitä ja he työnantajaa.

Puusepänliike on onnistunut pitämään tuotannon tehokkaana ja organisaation oikean kokoisena saavuttaen sekä säilyttäen näin toimien kustannuskilpailukykynsä.



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ei paikkakuntasidonnainen, siirrettävissä oleva, elektroniikka ja sähköalan tuotteiden valmistaja

Yritys on kehittänyt kansainvälisestikin kilpailukykyisen tuotteen, jonka valmistus on sen omissa käsissään. Kotimaan markkinoilla yritys huolehtii myös myynnistä ja markkinoinnista, mutta vientimarkkinoilla sillä on apunaan iso eurooppalainen toimija, joka markkinoi tuotetta vientimarkkinoilla.Yritys jatkaa tuotekehitystyötä ja ylläpitää näin kilpailukykyään. Sen ydinkilpailijat ovat lähinnä kolme isoa ulkomaista alan toimijaa, joiden tuotteisiin nähden yrityksen tuotteilla on selkeitä kilpailuetuja....

Katso lisätiedot

Perinteikäs pitopalveluyritys jolla oma myymälä ja juhlatila.

Juhla- ja pitopalvelu Vikströmin pitopalvelu sekä oma myymälä, lisäksi omat juhlatilat joissa mahdollisuus järjestää juhlat ja tilaisuudet. Hyvä verkosto mm. hautaustoimistojen ja kukkakauppojen kanssa. Omat tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen tehokkaasti ja laadukkaasti.Valttina on perinteikäs ruuanvalmistus aitona kotiruokana omalla reseptiikalla. Juhla- ja Pitopalvelu Vikströmin tarina alkaa vuodesta 1949, jolloin Irja Vikström perusti yrityksen. Yritys tarjoaa edeltäjiensä tavoin laadukka...

Katso lisätiedot

Butchers yökerhon liiketoiminta Helsingin keskustassa myynnissä

Tunnettu tasokas yökerho (Butchers) Helsingin keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Kannattava kattorakentamisen liiketoiminta myynnissä!

Toistakymmentä vuotta Pirkanmaalla toiminut vakavarainen, arvostettu ja luotettava vesikattorakentamiseen erikoistunut yritys myytävänä.Omat tuotantotilat ja sopiva asennuskalusto sekä osaavat työntekijät takaavat laadukkaat kattototeutukset kaikkiin vaativimpiinkin korjaus-, huolto- ja uudiskohteisiin niin kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille kuin rakennusliikkeille.Yritys on omalla alallaan ja maantieteellisellä alueellaan niin tunnettu, että tarjouspyyntöjä tulee automaattisesti riittävästi nykytoimint...

Katso lisätiedot