Halutaan myydä
Puutuotealan erikoisvalmistus

Kohdenumero FK61498
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 300 000
Toimiala Puutavaran ja puutuotteiden valmistus
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Yritys on toiminut 65 vuotta. Liiketoimintakonsepti on vakiintunut ja yritys tekee pääosin omia tuotteita alusta loppuun. Hiljaisia kausia on tehokkaasti hyödynnetty tekemällä alihankintaa ja asiakkaiden toivomia muita asennustöitä. Kasvupotentiaalia on erityisesti seniorituotteissa. Työntekijät ovat ammattilaisia, jotka pystyvät itsenäiseen työhön.

Yrityksessä on yrittäjän lisäksi viisi työntekijää, jotka pyörittävät nykyistä tuotantoa itsenäisesti. Uutena yrittäjänä sinä voit keskittyä markkinointiin ja asiakassuhteisiin ja mahdollisten uusien tuotteiden kehittelyyn. Yrityksen laaja konekanta ja maalaamo antavat hyvän mahdollisuuden laajentaa toimintaa uusiin tuotealueisiin. Yrityksellä on oma pieni verkkokauppa, jota kehittämällä on saatavissa merkittävää myynninlisäystä.

Yrityksen liikevaihto on noin 300 t€. Kannattavan liiketoiminnan johdosta maksuvalmius on hyvä. Yritys toimii omissa noin 800 k-m2 suuruisissa tiloissa lähellä kuntakeskusta omalla tontilla. Rakennuksen kunto on hyvä eikä tiedossa ole korjaustarpeita. Jatkaja voi vuokrata tai ostaa toimitilat. On siis mahdollista ostaa pelkkä liiketoiminta, koneet ja vaihtovarasto.

Yrityksen kalustoon kuuluu mm: oma puutavarakuivaamo, oma lämpökeskus (lämmitys hukkapuulla/hake), katkaisusahat 3 kpl (joista yksi kaksiteräinen, levy-/tarkistussaha piirtoterin, moniterä halkaisusaha, listahöylä 5-karainen 5 universaali, alajyrsimiä tapituskelkoin 2 kpl, monikaraporat 2 kpl, pylväsporakone, kompressorit 3 kpl, 1.Ruuvi 1.Lamelli 1.Mäntä Leveänauha santaaja 2.nauhainen, pitkänauhasantaaja, reunanauhasantaaja, harjahiomakone, kasauspuristin, hydraulinen liimalevypuristin, maalamossa 2 kpl korkeapaineruiskuja, 9 kpl sivuilmaruiskuja, pyörökuormaaja, pihatraktori, runsaasti käsityökoneita, Lamello/jyrsimiä ym.

Yritysmyynnin syy on eläkkeelle siirtyminen. Nykyinen yrittäjä voi jatkaa nykyisessä roolissaan tai uuden yrittäjän tukena jatkajan toivoman ajan.



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Chicagowood - Kannattava puunjalostuskoneita myyvä yritys Pohjanmaalla (toiminta siirrettävissä minne tahansa)

- Yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden ja -linjojen hankintaan (esim. huutokauppojen kautta), niiden kunnostamiseen ja myyntiin.- Koneet myydään erittäin hyvällä voittomarginaalilla eri Internet-portaalien kautta....

Katso lisätiedot

Asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla toimiva asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden ja kappaletavaran kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia.Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyise...

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimivan taksiliikenteen liiketoiminta

Yritys on erikoistunut esteettömiin kuljetuksiin ja yrityksen kautta hoituvat kaikki erityisjärjestelyjä vaativat kuljetukset. Palveluun kuuluu myös erityislasten koulukuljetukset.Yhtiö on tämän vuoden alusta alkaen terävöittänyt toimintaansa keskittymällä ydinliiketoimintaansa, joka on esteettömät kuljetukset. Tällä on ollut merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Yhtiö työllistää yhteensä n. 20 henkilöä, joista kaksi toimistossa ja yksi kuljetuksista vastaava esimies. Kuljettajat ovat suomenkielent...

Katso lisätiedot

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot