Halutaan myydä
Puutuotealan erikoisvalmistus

Kohdenumero FK61498
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 300 000
Toimiala Puutavaran ja puutuotteiden valmistus
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Yritys on toiminut 65 vuotta. Liiketoimintakonsepti on vakiintunut ja yritys tekee pääosin omia tuotteita alusta loppuun. Hiljaisia kausia on tehokkaasti hyödynnetty tekemällä alihankintaa ja asiakkaiden toivomia muita asennustöitä. Kasvupotentiaalia on erityisesti seniorituotteissa. Työntekijät ovat ammattilaisia, jotka pystyvät itsenäiseen työhön.

Yrityksessä on yrittäjän lisäksi viisi työntekijää, jotka pyörittävät nykyistä tuotantoa itsenäisesti. Uutena yrittäjänä sinä voit keskittyä markkinointiin ja asiakassuhteisiin ja mahdollisten uusien tuotteiden kehittelyyn. Yrityksen laaja konekanta ja maalaamo antavat hyvän mahdollisuuden laajentaa toimintaa uusiin tuotealueisiin. Yrityksellä on oma pieni verkkokauppa, jota kehittämällä on saatavissa merkittävää myynninlisäystä.

Yrityksen liikevaihto on noin 300 t€. Kannattavan liiketoiminnan johdosta maksuvalmius on hyvä. Yritys toimii omissa noin 800 k-m2 suuruisissa tiloissa lähellä kuntakeskusta omalla tontilla. Rakennuksen kunto on hyvä eikä tiedossa ole korjaustarpeita. Jatkaja voi vuokrata tai ostaa toimitilat. On siis mahdollista ostaa pelkkä liiketoiminta, koneet ja vaihtovarasto.

Yrityksen kalustoon kuuluu mm: oma puutavarakuivaamo, oma lämpökeskus (lämmitys hukkapuulla/hake), katkaisusahat 3 kpl (joista yksi kaksiteräinen, levy-/tarkistussaha piirtoterin, moniterä halkaisusaha, listahöylä 5-karainen 5 universaali, alajyrsimiä tapituskelkoin 2 kpl, monikaraporat 2 kpl, pylväsporakone, kompressorit 3 kpl, 1.Ruuvi 1.Lamelli 1.Mäntä Leveänauha santaaja 2.nauhainen, pitkänauhasantaaja, reunanauhasantaaja, harjahiomakone, kasauspuristin, hydraulinen liimalevypuristin, maalamossa 2 kpl korkeapaineruiskuja, 9 kpl sivuilmaruiskuja, pyörökuormaaja, pihatraktori, runsaasti käsityökoneita, Lamello/jyrsimiä ym.

Yritysmyynnin syy on eläkkeelle siirtyminen. Nykyinen yrittäjä voi jatkaa nykyisessä roolissaan tai uuden yrittäjän tukena jatkajan toivoman ajan.



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tasokas yökerho Helsingin keskustassa

Tunnettu tasokas yökerho Helsingin keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Teollisuus- ja työmaaturvallisuuden ohjelmistoliiketoiminta myynnissä

Suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa, on myymässä teollisuus- ja työmaaturvallisuuteen rakennettua ohjelmistoa sopivalle ostajalle. Ohjelmisto sopii parhaiten ostajataholle, jolla on omat ohjelmointiresurssit sekä riittävästi myyntivoimaa myynnin kasvattamiseksi.Kassavirta perustuu sekä SaaS-malliin että käyttöönotto- ja laitemaksuihin tai -vuokriin. Lisäksi asiakaskohtaiset räätälöinnit tuovat lisää kassavirtaa epäsäännöllisen s...

Katso lisätiedot

Myynnissä kannattava liikkumisen apuvälineisiin erikoistunut yritys

Myynnissä kannattava apuvälineitä valmistava yritysYritys on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen räätälöityjä liikkumisen apuvälineitä ympäri Suomen.Yritys tarjoaa asiakkaillensa juuri heidän erityistarpeisiinsa suunniteltuja liikkumisen apuvälineitä. Tehokkaiden hankintakanavien ansiosta yritys hankkii huippulaatuisia välineitä ja komponentteja maailmalta, jotka räätälöidään Suomessa asiakkaiden ainutlaatuisiin tarpeisiin. Yritys ei vain myy valmiita tuotteita vaan omalla ammattitaidollaan tarjoaa yksilö...

Katso lisätiedot

Myynnissä kalakauppa ja kalanjalostuslaitos yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa

Kalakauppaa sijaitsee yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa. Kalakaupasta löytää kaikki yrityksen itse valmistetut savukalaherkut, mutta myös tuoretta kalaa, erilaisia säilyketuotteita sekä kattavan lounastarjoilun. Lounaaksi tarjoillaankin aina kalakeittoa sekä muuta kotiruokalounasta. Yritys onkin tunnettu hyvästä laadusta, tuotteista sekä tuoreudesta. Yrityksen asiakkaita ovat kaupat, ravintolat, pitopalveluyrittäjät sekä yksityiset kuluttajat.Kalan valmistus tapahtuu omalla tuotantolaitoksella. Vuo...

Katso lisätiedot