Halutaan myydä
Puutuotealan erikoisvalmistus

Kohdenumero FK61498
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 300 000
Toimiala Puutavaran ja puutuotteiden valmistus
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Yritys on toiminut 65 vuotta. Liiketoimintakonsepti on vakiintunut ja yritys tekee pääosin omia tuotteita alusta loppuun. Hiljaisia kausia on tehokkaasti hyödynnetty tekemällä alihankintaa ja asiakkaiden toivomia muita asennustöitä. Kasvupotentiaalia on erityisesti seniorituotteissa. Työntekijät ovat ammattilaisia, jotka pystyvät itsenäiseen työhön.

Yrityksessä on yrittäjän lisäksi viisi työntekijää, jotka pyörittävät nykyistä tuotantoa itsenäisesti. Uutena yrittäjänä sinä voit keskittyä markkinointiin ja asiakassuhteisiin ja mahdollisten uusien tuotteiden kehittelyyn. Yrityksen laaja konekanta ja maalaamo antavat hyvän mahdollisuuden laajentaa toimintaa uusiin tuotealueisiin. Yrityksellä on oma pieni verkkokauppa, jota kehittämällä on saatavissa merkittävää myynninlisäystä.

Yrityksen liikevaihto on noin 300 t€. Kannattavan liiketoiminnan johdosta maksuvalmius on hyvä. Yritys toimii omissa noin 800 k-m2 suuruisissa tiloissa lähellä kuntakeskusta omalla tontilla. Rakennuksen kunto on hyvä eikä tiedossa ole korjaustarpeita. Jatkaja voi vuokrata tai ostaa toimitilat. On siis mahdollista ostaa pelkkä liiketoiminta, koneet ja vaihtovarasto.

Yrityksen kalustoon kuuluu mm: oma puutavarakuivaamo, oma lämpökeskus (lämmitys hukkapuulla/hake), katkaisusahat 3 kpl (joista yksi kaksiteräinen, levy-/tarkistussaha piirtoterin, moniterä halkaisusaha, listahöylä 5-karainen 5 universaali, alajyrsimiä tapituskelkoin 2 kpl, monikaraporat 2 kpl, pylväsporakone, kompressorit 3 kpl, 1.Ruuvi 1.Lamelli 1.Mäntä Leveänauha santaaja 2.nauhainen, pitkänauhasantaaja, reunanauhasantaaja, harjahiomakone, kasauspuristin, hydraulinen liimalevypuristin, maalamossa 2 kpl korkeapaineruiskuja, 9 kpl sivuilmaruiskuja, pyörökuormaaja, pihatraktori, runsaasti käsityökoneita, Lamello/jyrsimiä ym.

Yritysmyynnin syy on eläkkeelle siirtyminen. Nykyinen yrittäjä voi jatkaa nykyisessä roolissaan tai uuden yrittäjän tukena jatkajan toivoman ajan.



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Omien tuotesuojattujen design-kaappien myyjä ja kehittäjä etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle

Omat kansainvälisesti palkitut hyväkatteiset design-tuotteet odottavat valmiina uutta omistajaa, joka aktiivisella ja osaavalla myyntityöllä kykenisi kasvattamaan nykyisen liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Nykyinen yksinyrittäjä on itse suunnitteluun keskittyvä toimija, joten itse myynti ja markkinointipuoli on jäänyt taka-alalle ja tämä on syynä liiketoiminnan nykyiseen potentiaaliin nähden liian pieneen myyntivolyymiin.Tuotevalikoimissa on useita erilaisia modulaarisia design tuotteita, lähinnä erilaisi...

Katso lisätiedot

Metalli- ja muovituotteiden valmistaja

Yrityksen tuotteita ovat mm. (ruuvi)korkit, metalliset kierrekorkit, pussit yhdessä suurimmista riippumattomien metallisten ryöstölaatikoiden valmistajista jne. viini-, alkoholi- ja elintarvikepakkausalalle. Yrityksellä on hyvin kehittynyt tuotantolinja, johon on hiljattain lisätty EU-rahoitteisia kokoonpanolinjoja.95 % myynnistä tulee viennistä Ranskaan, Italiaan, Saksaan, Etelä-Amerikkaan jne. Yritys on kasvanut orgaanisesti keskimäärin 25 %:lla, minkä odotetaan jatkuvan myös tulevina vuosina.Äskettäin on...

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia oma energiayhtiö

Tällä yrityksellä on erittäin hyvä aloittaa tai vahvistaa asemaansa energialiiketoiminnassa.Yhtiö tuottaa asiakkailleen kaukolämpöä.Asiakkaat ovat pääosin kunnan omistamia kiinteistöjä ja rakennuksia. Asiakkaina on myös yritykset, yksityiset taloyhtiöt sekä yksityistaloudet. Kaukolämmön yritys tuottaa kotimaisista uusiutuvista luonnonvaroista.Yhtiö omistaa kaksi hakevoimalaitosta sekä kuljetuskalustoa, joka varmistaa sujuvan sekä taloudellisen toiminnan.Kaukolämpöverkosto kattaa vaikuttavat 2300 metriä, mik...

Katso lisätiedot