Halutaan myydä
Puutuotealan erikoisvalmistus

Kohdenumero FK61498
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 300 000
Toimiala Puutavaran ja puutuotteiden valmistus
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Yritys on toiminut 65 vuotta. Liiketoimintakonsepti on vakiintunut ja yritys tekee pääosin omia tuotteita alusta loppuun. Hiljaisia kausia on tehokkaasti hyödynnetty tekemällä alihankintaa ja asiakkaiden toivomia muita asennustöitä. Kasvupotentiaalia on erityisesti seniorituotteissa. Työntekijät ovat ammattilaisia, jotka pystyvät itsenäiseen työhön.

Yrityksessä on yrittäjän lisäksi viisi työntekijää, jotka pyörittävät nykyistä tuotantoa itsenäisesti. Uutena yrittäjänä sinä voit keskittyä markkinointiin ja asiakassuhteisiin ja mahdollisten uusien tuotteiden kehittelyyn. Yrityksen laaja konekanta ja maalaamo antavat hyvän mahdollisuuden laajentaa toimintaa uusiin tuotealueisiin. Yrityksellä on oma pieni verkkokauppa, jota kehittämällä on saatavissa merkittävää myynninlisäystä.

Yrityksen liikevaihto on noin 300 t€. Kannattavan liiketoiminnan johdosta maksuvalmius on hyvä. Yritys toimii omissa noin 800 k-m2 suuruisissa tiloissa lähellä kuntakeskusta omalla tontilla. Rakennuksen kunto on hyvä eikä tiedossa ole korjaustarpeita. Jatkaja voi vuokrata tai ostaa toimitilat. On siis mahdollista ostaa pelkkä liiketoiminta, koneet ja vaihtovarasto.

Yrityksen kalustoon kuuluu mm: oma puutavarakuivaamo, oma lämpökeskus (lämmitys hukkapuulla/hake), katkaisusahat 3 kpl (joista yksi kaksiteräinen, levy-/tarkistussaha piirtoterin, moniterä halkaisusaha, listahöylä 5-karainen 5 universaali, alajyrsimiä tapituskelkoin 2 kpl, monikaraporat 2 kpl, pylväsporakone, kompressorit 3 kpl, 1.Ruuvi 1.Lamelli 1.Mäntä Leveänauha santaaja 2.nauhainen, pitkänauhasantaaja, reunanauhasantaaja, harjahiomakone, kasauspuristin, hydraulinen liimalevypuristin, maalamossa 2 kpl korkeapaineruiskuja, 9 kpl sivuilmaruiskuja, pyörökuormaaja, pihatraktori, runsaasti käsityökoneita, Lamello/jyrsimiä ym.

Yritysmyynnin syy on eläkkeelle siirtyminen. Nykyinen yrittäjä voi jatkaa nykyisessä roolissaan tai uuden yrittäjän tukena jatkajan toivoman ajan.



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erinomaisesti menestyvä laiturivalmistaja myynnissä

Menestyvä puulaitureiden valmistaja ja avaimet käteen toimittaja myynnissä!Toistakymmentä vuotta laadukkaiden puisten laitureiden valmistukseen ja asennukseen ”avaimet käteen” –periaatteella keskittynyt yritys etsii uutta omistajaa. Yritys toimii valtakunnallisesti.Suuri osa myynnistä tapahtuu projektiluontoisesti. Osa laitureista toimitetaan myös ilman asennusta (tee-se-itse –laiturit). Yritys toimittaa asiakkailleen myös jonkin verran muita puurakenteita kuten terasseja ja piharakennelmia. Yrityksellä on ...

Katso lisätiedot

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Huikeiden mahdollisuuksien vapaa-ajankeskus, majoitus-, ravintola- ja liikuntamahdollisuuksin!

Tässä yrityksessä on viimevuosien aikana fiksattu puitteita aktiivisesti ja ympäristö tekemiselle on nyt kunnossa. Kaikenlaisia mahdollisuuksia on ympäristö täynnä. On maastopyöräreitit, on SUP-lautailua on saunat, majoitus ja ruuat. Lisäksi naapuritontille on työn alla uusi golfkenttä! Golfin sisäharjoitteluhalli vieressä jo on, samoin jäähalli, pesiskenttä ja yleisurheilukenttä. Tilauskirja jatkuvasti käytännössä täynnä…Katso kohteen esittelyvideo täällä...

Katso lisätiedot

Upean merinäköalan ja upeita auringonlaskuja tarjoava ravintola yksityissatamassa lähellä Tallinnaa

Pieneltä näyttävä talo kätkee ravintolan lisäksi yksityistilaisuuksiin tarkoitetun salin jopa 40 hengelle, saunaosaston, 4 hotellihuonetta enintään 8 hengelle ja sikarihuone herroille.Vuokrasopimus on voimassa tammikuuhun 2024 asti.Vuokra on 30 000 euroa vuodessa. Hoitokulut yhteensä 30 000 euroa vuodessa....

Katso lisätiedot