Halutaan myydä
Huonekalumaalaamo

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK63368
Hintapyyntö 14 000
Toimiala Pintakäsittely
Sijainti Varsinais-Suomi
Huonekalumaalaamo Piironki on puualan tuotteiden kunnostus- ja pintakäsittelyverstas, joka on toiminut menestyksekkäästi alalla yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1998. Omistajan vaihdos tehtiin vuonna 2018 yrityksen perustajan siirtyessä eläkkeelle.

Palveluihin kuuluu mm. vanhojen ja uusien huonekalujen, kalusteovien ja väliovien maalaus- ja lakkaustyöt nykyaikaisesti teollisin menetelmin ruiskumaalaten. Suurin osa asiakastöistä koostuu Artek-, Aalto- ja muiden design kalusteiden kunnostuksesta. Huonekalumaalaamo Piironki on tuottoisa, tunnettu ja laajan asiakaskunnan vakiinnuttanut.

Myynnissä on koko yritystoiminta ja sen käytössä oleva omaisuus. Työtä on niin paljon kuin jaksaa tehdä ja ansiomahdollisuudet ovat hyvät. Poikkeuksellinen mahdollisuus kädentaitoiselle ja perustaidot maalauksesta omaavalle henkilölle, joka on harkinnut oman yrityksen perustamista.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kankaiden ja käsityölankojen vähittäis- ja tukkuketjut Virossa.

Myydään kaksi yritystä jotka liittyvät toisiinsa (samat omistajat ja johtajat, yhteinen varasto- ja myyntitila).Yhden yrityksen päätoiminta on kankaiden ja ompeluvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti, joka on toiminut vuodesta 1991. Enemmistö valikoima kankaista on eurooppalaisten valmistajien kankaita Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Belgiasta ja Hollannista. Toisen yrityksen perustoimiala on käsityölankojen ja neulonnan apuvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti.  Yhtiö on alansa markkinajohtaja.Yhtiöillä on ...

Katso lisätiedot

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot

Kiinteistöalan palvelut

Yritys aloitti liiketoimintansa siivouspalvelujen tarjoajana. Myöhemmin, liiketoiminnan kehittyessä, yritys alkoi laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjoaa nyt laajan valikoiman toimintoja kiinteistönhallinnasta lumenpoistopalveluihin sekä viheralueiden suunnitteluun ja ylläpitoon. Yhtiö toimii kansallisella tasolla ja asiakasportfolioon kuuluu yrityksiä kaikista suurimmista alueellisista keskuksista. Tavalliset asiakkaat ovat suuryrityksiä....

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot