Halutaan myydä
Käytettyjen perämoottoreiden myynti sekä huolto yritys

Kohdenumero FK61178
Hintapyyntö 55 000
Liikevaihto 85000e Huom! Vain kesäaika
Toimiala Pienkoneiden myynti ja huolto
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 2
Suomen johtavin ja pitkäaikaisin 2-30hv perämoottoreiden korjaukseen ja myyntiin erikoistunut yritys, Henkan Kone ja Osa, Mäntsälä. Yritys kunnostaa ja huoltaa vaihdossa tulleita viallisia moottoreita uudelleen myyntiin. Huonoimmat vaihdossa tuleet koneet puretaan sitten varaosiksi. Uuden yrittäjän on helppo lähteä tekemään ja korjaamaan koneita koska purettuja koneita on paljon joka merkkiin.

Opastan uutta yrittäjää alkuun ja niiden korjaamiseen. Uuden yrittäjän löytyessä hän saa valmiin pitkäaikainen asiakaskunnan, Suuren ja monipuolisen varaosakannan sekä paljon perämoottoreita, työkaluja sekä laitteistoa. 12 metrin merikontti täynnä varaosia ym.

Suomessa on erittäin suuri kesä ja vapaa-ajan asuntokanta Yli 500.000. Pienet moottorit ovat näin ollen erittäin suosittuja. Tällä puolella ei kilpailua ja vanhojen koneiden kunnostajia joten töitä riittää varmasti jopa 2-3 henkilölle.

Elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Omistaja on toiminut alalla pitkään ja on tunnettu myös mediassa ja lehdistöissä.

Tämä yritys perustettu vuonna 2014.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kylmälaitealan huoltoyritys

Kannattava, velaton ja monipuolinen kylmälaitehuoltoalan yritys.Toiminta voidaan joustavasti siirtää melkein minne vaan.Perus huoltotoiminnan lisäksi myynyt kylmälaitteita ja lisäksi vuokrannut kylmälaitteita.Paljon erilaisia kannattavia mahdollisuuksia!...

Katso lisätiedot

Ompelupalveluita tarjoava yritys, jolla on omat tuotantolaitokset

Yrityksellä on koneet ja osaaminen paksumpien kankaiden ja teknisten materiaalien ompelemiseen. Päätuotteita ovat lemmikkieläintarvikkeet, ensiapulaukut, lasikangastiivisteet. Liikevaihto maittain: Viro 65 %, Suomi 26 %, Ruotsi 9 %. Yrityksellä on tuotantoon tarvittavat laitteet/koneet, ammattitaitoinen työvoima sekä hyvässä kunnossa oleva rakennus. Yhtiö on taloudellisissa vaikeuksissa. Myyntityöhön pitäisi panostaa enemmän....

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Suunnittelupainotteinen järjestelmätoimittaja

Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita järjestelmäratkaisuja mukaan lukien suunnittelun, järjestelmätoimitukset kuin myös huollon. Toimitukset tapahtuvat pääosin avaimet käteen periaatteella.Huoltotoiminnassa varmistetaan käytössä olevien järjestelmien sekä laitteiden toimivuus ja turvallisuus. Modernisointiliiketoiminnassa tarjotaan ratkaisuja elinkaarensa loppupäässä oleville järjestelmille niin osapäivityksiä kuin täysmodernisointiratkaisuja....

Katso lisätiedot