Halutaan myydä
Kannattava pienkonekorjaamo

Kohdenumero FK55112
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Pienkoneiden myynti ja huolto
Sijainti Etelä-Savo
Vuodesta 2012 toiminut pienkonekorjaamo Mäntyharjulla on kerännyt vakiintuneen asiakaskunnan. Toimialaan kuuluu kaikkea pörisevää, esim. perämoottorit, moottorisahat, ruohonleikkurit ja jyrsimet sekä polkupyörät. Kesäkausi on työllistänyt yrittäjän lisäksi myös työntekijän. Sopimushuoltona toimitaan Electroluxin merkeille Husqvarna ja Jonsered, sekä Stigalle, Makitalle ja Stihlille. Kattava ja ajan tasalla oleva varaosavarasto palvelee myös muita korjaajia. Tuotemyynti merkkiedustuksen tuella aloittaen on mahdollisuus kasvuun entisestään.

Yritys toimii vuokratiloissa ja myydään liiketoimintakauppana eläköitymisen vuoksi. Tässä on seuraavalle rassaajalle hyvä työpaikka valmiina!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pellettien polttokattiloiden suunnittelu ja valmistus

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy 5KW-30KW pellettiuuneja. Yrityksen tuotanto tapahtuu Bulgariassa....

Katso lisätiedot

Alueellisesti tunnettu pienpanimo

Yrityksellä on tarvittava kone- ja laitekanta ammattimaisen pienpanimotoiminnan harjoittamiseen.Yrityksellä on vuosien aikana kehitetty monipuolinen tuotevalikoima, josta se on saanut runsaasti myönteistä palautetta. Lisäksi yritys on kehittänyt ja kehittää uusia tuotteita saadun asiakaspalautteen pohjalta.Tällä hetkellä toiminta ei ole kokoaikaista, mutta mahdollisuudet volyymin kasvattamiseen ovat olemassa....

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Maanlaajuisesti tulkkaus- ja käännöspalveluja tuottavan yhtiön liiketoiminta

Yhtiö tuottaa tulkkaus- ja käännöspalveluja maanlaajuisesti.Tulkkauspalveluja tarjotaan lähes kaikissa viranomaisten tarvitsemissa maahanmuuttajakielissä.Kaikki tarvittavat tulkkaus- sekä käännöspalvelut tuotetaan kustannustehokkaasti ja nopeasti.Yhtiön tulkit sekä kääntäjät ovat alansa parhaita ja työn laatu sekä nopea toimitus varmistavat asiakaskunnan tyytyväisyyden sekä uudet tilaukset.Yhtiön kilpailutekijöitä ovat maine, tunnettuus, nopeus ja laatu.Nykyisenkaltainen liiketoiminnan harjoittaminen edelly...

Katso lisätiedot