Halutaan myydä
Myydään parturi-kampaamo sekä kauneushoitola huippusijainnilla 160m2

Kohdenumero FK65168
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 110 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 7
Miksi vanhan yrityksen ostaminen kannattaa?
Olemassa olevan yrityksen ostaminen on yleensä riskittömämpää kuin kokonaan uuden yrityksen perustaminen. Noin puolet yrityksistä lopettaa ensimmäisen 3-5 vuoden aikana. Riskiä pienentää jo yrityksellä valmiiksi oleva asiakaskunta sekä käytännössä testattu liiketoimintasuunnitelma.

Tässä Erittäin hyvä mahdollisuus aloittaa/jatkaa yritäjyyttä jo valmiilla asiakaskunnalla ja brändillä.
Ei tarvitse vuosia kerryttää asiakkaita ja näkyvyyttä niinkuin uuden liikkeen avaamisessa.
Liikkeen vuokra on erittäin edullinen 1650€/ 160m2

Myynnissä kampaamo, sekä kauneushoitola toiminta. Toiminta tuottaa voittoa. Asiakas virta on tasaista ja asiakastyytyväisyys korkea.

Liike sijaitsee Helsingissä Pasilassa erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kokoajan kasvavalla alueella, jonka ympärille rakennetaan koko ajan uusia asuinalueita.
Vakiintuneen asiakaskunnan lisäksi yritykseen tulee jatkuvasti uutta asiakaskuntaa.
Yrityksen edestä menee raitiovaunu, busseja sekä juna asema on 6min kävelymatkan päässä. Liikkeen edessä myös autopaikka autoileville asiakkaille.
Yritys on toimut liiketilassa 10 vuotta. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, hyvin hoidetussa entisessä hitas taloyhtiössä.
Tilat on remontoitu vuonna 2021 joten tilat ovat kauniit ja modernit, sisustettu yksilöllisesti ja ajattomasti. Liiketila on täysin kalustettu ja visualinen ilme yhteneväinen nettisivujen ja mainonnan kanssa.

Tilassa toimii mm. Kampaajia, kosmetolgi ja kynsiteknikko, täyteainehoitaja. Tiloissa myös 2 wc:tä, sekä tilavat sosiaalitilat.
Tilassa pystyy työskentelemään jopa 16 henkilöä ja mukana tulee sistusarkkitehdin suunnitelma uuden tilan layout.
Hälytysjärjestelmä Verisure valmiiksi asennettuna.

Kauppaan kuuluu liiketoiminta, asiakasrekisteri, kalusteet, laitteet, sisustus, ajanvaraus järjestelmä,maksupäätteet, sosiaalinen media yms.
Eli liiketoiminta avaimet käteen periaatteella, jottei tarvitse nollasta lähteä kasvattamaan omaa asiakaskuntaa.

Liiketoiminta myydään ulkomaille muuton vuoksi, mutta uusi yrittäjä opastetaan alkuun sovittaessa ja minulla on mahdollisuus jäädä vuokrapenkille (1vuosi) varmistamaan omistajavaihdoksen onnistuminen ja asiakaskunnan pysyvyyden.

Tila soveltuu myös hyvin asiakas, -koulutus, -ja maahantuoja käyttöön.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä lounasravintola myynnissä Turun talousalueella hyvään hintaan

Turun talousalueella myytävänä toimiva laadukas moderni lounasravintola erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.Yritys on keskittynyt lähinnä lounas- ja ruokaravintolaliiketoimintaan mutta tekee jonkin verran myös catering -palveluja yritysasiakkaille. Myös aamulla ja aamupäivällä palveluvalikoimissa on aamupalaa sekä kahvilapalvelut. Nykyinen toiminta mahdollistaa yrittäjälle kevyen työkuorman ja hyvän tulostason. Mikäli kuitenkin kiinnostusta on liiketoiminannan ja tuloksen ka...

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita. Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat t...

Katso lisätiedot