Halutaan myydä
Myydään parturi-kampaamo sekä kauneushoitola huippusijainnilla 160m2

Kohdenumero FK65168
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 110 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 7
Miksi vanhan yrityksen ostaminen kannattaa?
Olemassa olevan yrityksen ostaminen on yleensä riskittömämpää kuin kokonaan uuden yrityksen perustaminen. Noin puolet yrityksistä lopettaa ensimmäisen 3-5 vuoden aikana. Riskiä pienentää jo yrityksellä valmiiksi oleva asiakaskunta sekä käytännössä testattu liiketoimintasuunnitelma.

Tässä Erittäin hyvä mahdollisuus aloittaa/jatkaa yritäjyyttä jo valmiilla asiakaskunnalla ja brändillä.
Ei tarvitse vuosia kerryttää asiakkaita ja näkyvyyttä niinkuin uuden liikkeen avaamisessa.
Liikkeen vuokra on erittäin edullinen 1650€/ 160m2

Myynnissä kampaamo, sekä kauneushoitola toiminta. Toiminta tuottaa voittoa. Asiakas virta on tasaista ja asiakastyytyväisyys korkea.

Liike sijaitsee Helsingissä Pasilassa erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kokoajan kasvavalla alueella, jonka ympärille rakennetaan koko ajan uusia asuinalueita.
Vakiintuneen asiakaskunnan lisäksi yritykseen tulee jatkuvasti uutta asiakaskuntaa.
Yrityksen edestä menee raitiovaunu, busseja sekä juna asema on 6min kävelymatkan päässä. Liikkeen edessä myös autopaikka autoileville asiakkaille.
Yritys on toimut liiketilassa 10 vuotta. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, hyvin hoidetussa entisessä hitas taloyhtiössä.
Tilat on remontoitu vuonna 2021 joten tilat ovat kauniit ja modernit, sisustettu yksilöllisesti ja ajattomasti. Liiketila on täysin kalustettu ja visualinen ilme yhteneväinen nettisivujen ja mainonnan kanssa.

Tilassa toimii mm. Kampaajia, kosmetolgi ja kynsiteknikko, täyteainehoitaja. Tiloissa myös 2 wc:tä, sekä tilavat sosiaalitilat.
Tilassa pystyy työskentelemään jopa 16 henkilöä ja mukana tulee sistusarkkitehdin suunnitelma uuden tilan layout.
Hälytysjärjestelmä Verisure valmiiksi asennettuna.

Kauppaan kuuluu liiketoiminta, asiakasrekisteri, kalusteet, laitteet, sisustus, ajanvaraus järjestelmä,maksupäätteet, sosiaalinen media yms.
Eli liiketoiminta avaimet käteen periaatteella, jottei tarvitse nollasta lähteä kasvattamaan omaa asiakaskuntaa.

Liiketoiminta myydään ulkomaille muuton vuoksi, mutta uusi yrittäjä opastetaan alkuun sovittaessa ja minulla on mahdollisuus jäädä vuokrapenkille (1vuosi) varmistamaan omistajavaihdoksen onnistuminen ja asiakaskunnan pysyvyyden.

Tila soveltuu myös hyvin asiakas, -koulutus, -ja maahantuoja käyttöön.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään Koskut Burgerin liiketoiminta kiinteistöineen Jalasjärveltä

Nyt myynnissä loistavalla sijainnilla olevan grillin liiketoiminta sekä kiinteistö tontteineen. Kiinteistö on kooltaan n. 180 m2 ja tontti 2 ha. Liikekiinteistöön on oma liittymä kolmostieltä.Grilli tarjoaa keittolounasta, grilliannoksia, virvokkeita ja tietenkin kahvia makean purtavan kera. Asiakaspaikkoja on sisätiloissa 50 henkilölle ja ulkona terassilta löytyy lisätilaa kymmenelle henkilölle.Tässä on erinomainen tilaisuus vaikkapa yrittäjähenkiselle pariskunnalle lähteä grilliyrittäjäksi. Nykyisellään t...

Katso lisätiedot

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Tuottoisa lounaskahvila Pirkanmaalaisessa kaupungissa

Vilkkaalla alueella kahvila-, leipomo- ja -kevytlounas -tuotteet....

Katso lisätiedot

Kiinteistöhuolto yritys

Hyvällä asiakaskunnalla ja maineella varustettu kiinteistöhuoltoalan yritys varsinais-suomen alueella. Yritys työllistää noin kymmenen henkilöä ja on varmistanut vankan aseman alueella. Liikevaihto noin 650 000 euroa, toiminta kannattavaa ja kasvavaa.  Asiakaspalvelulla isorooli toiminnassa ja se on samalla yrityksen vahvuus. Hyvä ja laaja kone/laite kanta jolla hommat saadaan hoidettua nopeasti ja tehokkaasti tukevat toimintaa.  Tässä hyvä paketti alalla jo toimivalle joka hakee laajentumista tai alalle ry...

Katso lisätiedot