Halutaan myydä
Myydään parturi-kampaamo sekä kauneushoitola huippusijainnilla 160m2

Kohdenumero FK65168
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 110 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 7
Miksi vanhan yrityksen ostaminen kannattaa?
Olemassa olevan yrityksen ostaminen on yleensä riskittömämpää kuin kokonaan uuden yrityksen perustaminen. Noin puolet yrityksistä lopettaa ensimmäisen 3-5 vuoden aikana. Riskiä pienentää jo yrityksellä valmiiksi oleva asiakaskunta sekä käytännössä testattu liiketoimintasuunnitelma.

Tässä Erittäin hyvä mahdollisuus aloittaa/jatkaa yritäjyyttä jo valmiilla asiakaskunnalla ja brändillä.
Ei tarvitse vuosia kerryttää asiakkaita ja näkyvyyttä niinkuin uuden liikkeen avaamisessa.
Liikkeen vuokra on erittäin edullinen 1650€/ 160m2

Myynnissä kampaamo, sekä kauneushoitola toiminta. Toiminta tuottaa voittoa. Asiakas virta on tasaista ja asiakastyytyväisyys korkea.

Liike sijaitsee Helsingissä Pasilassa erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kokoajan kasvavalla alueella, jonka ympärille rakennetaan koko ajan uusia asuinalueita.
Vakiintuneen asiakaskunnan lisäksi yritykseen tulee jatkuvasti uutta asiakaskuntaa.
Yrityksen edestä menee raitiovaunu, busseja sekä juna asema on 6min kävelymatkan päässä. Liikkeen edessä myös autopaikka autoileville asiakkaille.
Yritys on toimut liiketilassa 10 vuotta. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, hyvin hoidetussa entisessä hitas taloyhtiössä.
Tilat on remontoitu vuonna 2021 joten tilat ovat kauniit ja modernit, sisustettu yksilöllisesti ja ajattomasti. Liiketila on täysin kalustettu ja visualinen ilme yhteneväinen nettisivujen ja mainonnan kanssa.

Tilassa toimii mm. Kampaajia, kosmetolgi ja kynsiteknikko, täyteainehoitaja. Tiloissa myös 2 wc:tä, sekä tilavat sosiaalitilat.
Tilassa pystyy työskentelemään jopa 16 henkilöä ja mukana tulee sistusarkkitehdin suunnitelma uuden tilan layout.
Hälytysjärjestelmä Verisure valmiiksi asennettuna.

Kauppaan kuuluu liiketoiminta, asiakasrekisteri, kalusteet, laitteet, sisustus, ajanvaraus järjestelmä,maksupäätteet, sosiaalinen media yms.
Eli liiketoiminta avaimet käteen periaatteella, jottei tarvitse nollasta lähteä kasvattamaan omaa asiakaskuntaa.

Liiketoiminta myydään ulkomaille muuton vuoksi, mutta uusi yrittäjä opastetaan alkuun sovittaessa ja minulla on mahdollisuus jäädä vuokrapenkille (1vuosi) varmistamaan omistajavaihdoksen onnistuminen ja asiakaskunnan pysyvyyden.

Tila soveltuu myös hyvin asiakas, -koulutus, -ja maahantuoja käyttöön.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Huipputuottoisen lounasravintolan osakekanta myynnissä!

Myytävänä todella hyvätuottoinen menestyvä iso lounasravintola Eteläisestä Suomesta loistavalla sijainnilla. Sisustus ja ravintolan koneet sekä kalusto ovat modernit ja hyvässä kunnossa. Päivittäin tarjottavien lounasannosten määrä on noin 700 kpl.Nykymuodossaan erinomaisessa kunnossa oleva lounasravintola tarjoaa uudelle omistajalle sellaisenaan toimivan ja tuottoisan liiketoiminnan mutta halutessaan toimintaa voi myös laajentaa esim. aukioloaikoja pidentämällä tai catering ja noutoruoka-palveluiden avulla...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla sijaitseva kannattava ja velaton Hotelli-Ravintola Pyhäsalmi Oy eläköitymisen vuoksi

Yritys on tarjonnut laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita vuodesta 1993 lähtien.Hotellissa on 34 hyvin varusteltua huonetta, kokoustilat 100:lle, kuntosali, 2 saunaa takkahuoneineen ja lisäksi oma vaatepesula.Hotellin yhteydessä olevista ruokaravintolasta ja pubista löytyy yhteensä 355 asiakaspaikkaa. Piha-alueella sijaitsevan esityslavan lisäksi yrityksellä on voimassa olevat anniskeluluvat 1200:lle asiakkaalle tapahtumien järjestämisien yhteydessä. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti suomalaisia liike- ...

Katso lisätiedot

Butchers yökerhon liiketoiminta Helsingin keskustassa myynnissä

Tunnettu tasokas yökerho (Butchers) Helsingin keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot