Halutaan myydä
Luximia hair & beauty, Parturi-kampaamo Porissa

Kohdenumero FK66071
Hintapyyntö 18 500
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Satakunta
Henkilöluku Henkilökunta ei siirry. Mahdollisuus kolmelle parturi-kampaajalle ja yhdelle muulle tekijälle esim. ripsi- tai kynsiteknikko.
Myydään parturi-kampaamo liiketoiminta kalusteineen, laitteineen ja ammattiaineineen erinomaisella liikepaikalla Porin keskustassa. Liiketila on kahdessa kerroksessa. Vuokrasopimus voidaan siirtää alkuperäisillä ehdoilla.
Liike on todella hyvässä kunnossa, täysin käyttövalmiina ja tuotto liikkeessä on hyvä. Liiketoiminta on jatkunut yhtämittaisesti 10 vuotta. Liikkeen sisustus on nuorekas ja ajanhenkinen. Tällä hetkellä liikkeessä työskentelee yrittäjä ja yksi vuokratuolilainen. Liikkeessä on mahdollisuus toimia kolme kampaajaa ja yksi kauneudenhoitoalan ammattilainen.
Katutasossa on kolme parturi-kampaamo asiakaspaikkaa, yksi pesupaikka sekä takatila henkilökunnan työskentelyä ajatellen, wc ja odotustila. Alakerrasta löytyy tilat, joissa tällä hetkellä meikkaukseen soveltuva asiakaspaikka sekä kauniit edustustilat esim. hääväen laittautumista ajatellen. Alakerran tila on muutettavissa mm. hoitolatilaksi. Liikkeen toiminnan aikana alakerran tilaa on käytetty kynsientekijän ja ripsiteknikon tilana. Liiketilassa on ilmalämpöpumppu.
Liike myydään avaimet käteen periaatteella yrittäjän vaihtaessa alaa. Liikkeen nimi ja kaikki mainosmateriaalit, nettisivut, insta- ja facebook sivut kuuluvat hintaan.
Tämä liike on monianainen mahdollisuus. Liiketoiminta on kannattava yksintekijälle. Lisäksi tässä liikkeessä on myös mahdollisuus täyttää asiakaspaikat tuolivuokralaisilla ja näin tehdä yritykselleen tuloa.
Liikkeen koko: yläkerta 40m2, alakerran neliöitä ei ole mainittu erikseen vuokrasopimuksessa (arvio 15-20m2).
Vuokra: 460€ / kk (sisältäen veden)
Myyntihinta: 18 500€ (hinta ei sisällä alv:tä)
Tuotteiden osuus 7 500€ (alv 0%) inventaariossa tammikuussa 2024


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Upean merinäköalan ja upeita auringonlaskuja tarjoava ravintola yksityissatamassa lähellä Tallinnaa

Pieneltä näyttävä talo kätkee ravintolan lisäksi yksityistilaisuuksiin tarkoitetun salin jopa 40 hengelle, saunaosaston, 4 hotellihuonetta enintään 8 hengelle ja sikarihuone herroille.Vuokrasopimus on voimassa tammikuuhun 2024 asti.Vuokra on 30 000 euroa vuodessa. Hoitokulut yhteensä 30 000 euroa vuodessa....

Katso lisätiedot

Kiinteistöalan palvelut

Yritys aloitti liiketoimintansa siivouspalvelujen tarjoajana. Myöhemmin, liiketoiminnan kehittyessä, yritys alkoi laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjoaa nyt laajan valikoiman toimintoja kiinteistönhallinnasta lumenpoistopalveluihin sekä viheralueiden suunnitteluun ja ylläpitoon. Yhtiö toimii kansallisella tasolla ja asiakasportfolioon kuuluu yrityksiä kaikista suurimmista alueellisista keskuksista. Tavalliset asiakkaat ovat suuryrityksiä....

Katso lisätiedot

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt koneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut tukkukauppa

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt maanrakennuskoneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut vakavarainen koneliike Etelä-Suomesta. Menestyksekkäiden vuosiemme ansiosta meillä on todella laaja asiakaspohja, joka kattaa koko Suomen.Yrityksen toiminta pohjautuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan sekä hyvään erikoisalan osaamiseen. Yritys pystyy auttamaan asiakkaitaan teknisesti sekä toimittamaan parhaimmat työkoneet ja laitteet asiakkailleen nopeasti ja luotettavasti. Myynnin lisäksi pal...

Katso lisätiedot

Hyvätuottoinen erikoisalojen sisustussuunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys myynnissä!

Vuosikymmeniä toiminut erikoisalojen sisustussuunnitteluun, konsultointiin sekä ”avaimet käteen” -toteutuksiin erikoistunut asiantuntijayritys Etelä-Suomesta myytävänä. Yrityksen pitkän menestyksekkään historian, laadukkaiden palveluiden sekä asiakaspalveluhenkisyyden ansiosta asiakaspohja on erittäin laaja. Lähes kaikki asiakassegmentin yritykset tuntevat ja käyttävät ko. yhtiön palveluja.Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta helpottaa uuden omistajan alkutaivalta yhdessä nykyisen omistajan tarjoaman rii...

Katso lisätiedot