Halutaan myydä
Luximia hair & beauty, Parturi-kampaamo Porissa

Kohdenumero FK66071
Hintapyyntö 18 500
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Satakunta
Henkilöluku Henkilökunta ei siirry. Mahdollisuus kolmelle parturi-kampaajalle ja yhdelle muulle tekijälle esim. ripsi- tai kynsiteknikko.
Myydään parturi-kampaamo liiketoiminta kalusteineen, laitteineen ja ammattiaineineen erinomaisella liikepaikalla Porin keskustassa. Liiketila on kahdessa kerroksessa. Vuokrasopimus voidaan siirtää alkuperäisillä ehdoilla.
Liike on todella hyvässä kunnossa, täysin käyttövalmiina ja tuotto liikkeessä on hyvä. Liiketoiminta on jatkunut yhtämittaisesti 10 vuotta. Liikkeen sisustus on nuorekas ja ajanhenkinen. Tällä hetkellä liikkeessä työskentelee yrittäjä ja yksi vuokratuolilainen. Liikkeessä on mahdollisuus toimia kolme kampaajaa ja yksi kauneudenhoitoalan ammattilainen.
Katutasossa on kolme parturi-kampaamo asiakaspaikkaa, yksi pesupaikka sekä takatila henkilökunnan työskentelyä ajatellen, wc ja odotustila. Alakerrasta löytyy tilat, joissa tällä hetkellä meikkaukseen soveltuva asiakaspaikka sekä kauniit edustustilat esim. hääväen laittautumista ajatellen. Alakerran tila on muutettavissa mm. hoitolatilaksi. Liikkeen toiminnan aikana alakerran tilaa on käytetty kynsientekijän ja ripsiteknikon tilana. Liiketilassa on ilmalämpöpumppu.
Liike myydään avaimet käteen periaatteella yrittäjän vaihtaessa alaa. Liikkeen nimi ja kaikki mainosmateriaalit, nettisivut, insta- ja facebook sivut kuuluvat hintaan.
Tämä liike on monianainen mahdollisuus. Liiketoiminta on kannattava yksintekijälle. Lisäksi tässä liikkeessä on myös mahdollisuus täyttää asiakaspaikat tuolivuokralaisilla ja näin tehdä yritykselleen tuloa.
Liikkeen koko: yläkerta 40m2, alakerran neliöitä ei ole mainittu erikseen vuokrasopimuksessa (arvio 15-20m2).
Vuokra: 460€ / kk (sisältäen veden)
Myyntihinta: 18 500€ (hinta ei sisällä alv:tä)
Tuotteiden osuus 7 500€ (alv 0%) inventaariossa tammikuussa 2024


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla pitkään toimineen ja menestyksekkään rakennuskonevuokraamon koko osakekanta. Ostajan niin halutessa, pääomistajat ovat valmiita jatkamaan omistajina pienellä osuudella.

Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus rakennuskoneitten vuokraamisesta. Yhtiöllä on kattava määrä rakennuskoneita, joita tarvitaan rakennusprojekteissa. Yhtiö on paikallisesti erittäin tunnettu ja luotettava toimija. Yhtiö uudistaa jatkuvasti omaa kalustoaan. Oman kattavan valikoiman lisäksi yhtiö vuokraa useiden yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita Keski- ja Itä-Uudellamaalla sekä Pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Hen...

Katso lisätiedot

Omien tuotesuojattujen design-kaappien myyjä ja kehittäjä etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle

Omat kansainvälisesti palkitut hyväkatteiset design-tuotteet odottavat valmiina uutta omistajaa, joka aktiivisella ja osaavalla myyntityöllä kykenisi kasvattamaan nykyisen liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Nykyinen yksinyrittäjä on itse suunnitteluun keskittyvä toimija, joten itse myynti ja markkinointipuoli on jäänyt taka-alalle ja tämä on syynä liiketoiminnan nykyiseen potentiaaliin nähden liian pieneen myyntivolyymiin.Tuotevalikoimissa on useita erilaisia modulaarisia design tuotteita, lähinnä erilaisi...

Katso lisätiedot

Menestyvä yritys, joka harjoittaa erilaisten kotirobottien (robottiruohonleikkurit, robottipölynimurit, ikkunanpesurobotit) myyntiä ja huoltoa

Yhtiön toimialana on robottiruohonleikkureiden, robottipölynimurien, ikkunanpesurobottien ja eräiden muiden älykkään kodinkoneiden myynti, asennus, huolto ja korjaus. Yrityksen toiminta-alue on koko Viro. Yhtiön taloudellinen tilanne on erittäin hyvä. Nykyään robottipölynimurimarkkinoilla on melko kova kilpailu, mutta nykyisen asiakaskunnan ansiosta, joka hankkii jatkuvasti kulutusosia, uusia robotteja tai muun tyyppisiä kotirobotteja, yritys on edelleen yksi harvoista kannattavista yrityksistä tällä alall...

Katso lisätiedot

Myydään erikoistuneen kuljetusliikkeen liiketoiminta, liikeomaisuus ja kalusto

Yritys tarjoaa kuljetuspalveluita tilauksesta yksityisille asiakkaille, yrityksille ja julkisille toimijoille. Yrityksellä on toimipiste kahdella paikkakunnalla toimialueena koko Suomi - eikä ulkomaan keikatkaan tuntemattomia ole.Tavaraa liikutellaan kahdella kuorma- sekä yhdellä pakettiautolla. Ajoneuvot ovat varusteltu toimialan erityisluonne huomioiden sekä toiminnassa hyödynnetään sähköisiä järjestelmiä.Yritys tunnetaan ammattitaitoisesta palvelustaan asiakkaiden toiveet huomioiden! ...

Katso lisätiedot