Halutaan myydä
Luximia hair & beauty, Parturi-kampaamo Porissa

Kohdenumero FK66071
Hintapyyntö 18 500
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Satakunta
Henkilöluku Henkilökunta ei siirry. Mahdollisuus kolmelle parturi-kampaajalle ja yhdelle muulle tekijälle esim. ripsi- tai kynsiteknikko.
Myydään parturi-kampaamo liiketoiminta kalusteineen, laitteineen ja ammattiaineineen erinomaisella liikepaikalla Porin keskustassa. Liiketila on kahdessa kerroksessa. Vuokrasopimus voidaan siirtää alkuperäisillä ehdoilla.
Liike on todella hyvässä kunnossa, täysin käyttövalmiina ja tuotto liikkeessä on hyvä. Liiketoiminta on jatkunut yhtämittaisesti 10 vuotta. Liikkeen sisustus on nuorekas ja ajanhenkinen. Tällä hetkellä liikkeessä työskentelee yrittäjä ja yksi vuokratuolilainen. Liikkeessä on mahdollisuus toimia kolme kampaajaa ja yksi kauneudenhoitoalan ammattilainen.
Katutasossa on kolme parturi-kampaamo asiakaspaikkaa, yksi pesupaikka sekä takatila henkilökunnan työskentelyä ajatellen, wc ja odotustila. Alakerrasta löytyy tilat, joissa tällä hetkellä meikkaukseen soveltuva asiakaspaikka sekä kauniit edustustilat esim. hääväen laittautumista ajatellen. Alakerran tila on muutettavissa mm. hoitolatilaksi. Liikkeen toiminnan aikana alakerran tilaa on käytetty kynsientekijän ja ripsiteknikon tilana. Liiketilassa on ilmalämpöpumppu.
Liike myydään avaimet käteen periaatteella yrittäjän vaihtaessa alaa. Liikkeen nimi ja kaikki mainosmateriaalit, nettisivut, insta- ja facebook sivut kuuluvat hintaan.
Tämä liike on monianainen mahdollisuus. Liiketoiminta on kannattava yksintekijälle. Lisäksi tässä liikkeessä on myös mahdollisuus täyttää asiakaspaikat tuolivuokralaisilla ja näin tehdä yritykselleen tuloa.
Liikkeen koko: yläkerta 40m2, alakerran neliöitä ei ole mainittu erikseen vuokrasopimuksessa (arvio 15-20m2).
Vuokra: 460€ / kk (sisältäen veden)
Myyntihinta: 18 500€ (hinta ei sisällä alv:tä)
Tuotteiden osuus 7 500€ (alv 0%) inventaariossa tammikuussa 2024


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Puusepänliiketoiminta, jolla on kymmenien vuosien toimintahistoria

Puusepänliike valmistaa yksilöllisiä puusepäntuotteita vaativiin projekteihin. Puutuotteita valmistetaan asiakkaiden erikoistarpeisiin ja useimmiten arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan suunnitelmien mukaan. Tuotteet ovat aina yksilöllisiä, varta vasten kohteeseen valmistettuja.Liiketoiminnan kannattavuus on hyvä ja se tarjoaa uudelle omistajalle vuosikymmenten aikana valmiiksi rakennetun toimivan kokonaisuuden, jolla on valmiiksi hyvä tunnettuus, kassavirta sekä hyvät asiakkaat.Myynnissä oleva puusepänli...

Katso lisätiedot

Menestyvä lounasravintola myynnissä Turun talousalueella hyvään hintaan

Turun talousalueella myytävänä toimiva laadukas moderni lounasravintola erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.Yritys on keskittynyt lähinnä lounas- ja ruokaravintolaliiketoimintaan mutta tekee jonkin verran myös catering -palveluja yritysasiakkaille. Myös aamulla ja aamupäivällä palveluvalikoimissa on aamupalaa sekä kahvilapalvelut. Nykyinen toiminta mahdollistaa yrittäjälle kevyen työkuorman ja hyvän tulostason. Mikäli kuitenkin kiinnostusta on liiketoiminannan ja tuloksen ka...

Katso lisätiedot

Designhuonekalujen valmistaja, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa

Yritys perustettiin vuonna 2006 kahden huonekalualan yrityksen fuusiossa.Yritys valmistaa huippuluokan design-huonekaluja ja laivakalusteita erikoistilauksesta.Yrityksellä on lähes kahden vuosikymmenen kokemus erilaisten korjausrakentamisen tarpeisiin vastaavien designhuonekalujen valmistuksesta. Nykyään yhtiö työllistää Virossa yli 50 pätevää asiantuntijaa kaikilla toimialoilla, joilla on käytännön ymmärrys erilaisista materiaaleista ja intensiivinen kokemus kalusteiden ja huonekalujen valmistuksesta hotel...

Katso lisätiedot

Erikoiskalustevalmistaja, jolla vuosien osaaminen ja jatkuva kannattava liiketoiminta

Yrityksellä on monipuolinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö, joka mahdollistaa sen toteuttaa asiakkaittensa vaativimmatkin toiveet kalusteiden suhteen. Valmistettavat tuotteet ovat pääsääntöisesti asiakaskohtaisesti räätälöityjä ja ne vaativat aina erikoisosaamista ja/tai erikoiskoneita ja laitteita. Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja kannattavasti. Nyt omistaja on siirtymässä eläkkeelle ja toiminnalle etsitään jatkajaa. Kohde sopii erinomaisesti kalustealan osaajalle ja alan muulle toimijall...

Katso lisätiedot