Halutaan myydä
Parturi-Kampaamo Kerimäen keskustassa etsii uutta toimijaa!

Kohdenumero FK65627
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Etelä-Savo
Etsitkö parturi-kampaamoa kauniista Savonlinnan Kerimäeltä? Pitkään toiminut ja hyvästä asiakastyytyväisyydestään tunnettu kampaamo Kerimäen keskustassa etsii uutta jatkajaa.

Liiketila sijaitsee keskeisellä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Kerimäen ytimessä, tarjoten loistavan näkyvyyden ja esteettömän pääsyn liikkeeseen. Yrityksen asiakaskunta koostuu niin paikallisista, kuin etenkin sesonki aikoina turisteista ja mökkiläisistä.

N. 54 m² viihtyisä, valoisa ja hyvin varustettu liiketila toimii vuokratuissa tiloissa. Tällä hetkellä vuokra n. 500 € (sis. lämmityksen ja veden)

Yrityksen myynti sisältää kaiken tarvittavan liiketoiminnan jatkamiseen, laadukkaat hoitotuotteet, luotettavat toimittajasuhteet, yhteystiedot ja muut kalusteet ja tarvikkeet.

Jos olet suunnitellut parturi-kampaajaksi ryhtymistä alueella, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä saadaksesi lisätietoja.

Yrittäjä puh. 015 542 451
Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 417 4960 / [email protected]

Kerimäki on osa Savonlinnan kaupunkia ja on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja historiallisista nähtävyyksistään, kuten maailman suurimmasta puukirkosta. Kerimäki on vireä ja kehittyvä maalaispitäjä n. 30 minuutin ajomatkan päässä Savonlinnasta. Vaikka se on pieni paikkakunta, Kerimäellä on vahva yhteisöllisyys ja se tarjoaa yrittäjille useita etuja.
https://visitsavonlinna.fi/kerimaki/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erinomaisesti menestyvä laiturivalmistaja myynnissä

Menestyvä puulaitureiden valmistaja ja avaimet käteen toimittaja myynnissä!Toistakymmentä vuotta laadukkaiden puisten laitureiden valmistukseen ja asennukseen ”avaimet käteen” –periaatteella keskittynyt yritys etsii uutta omistajaa. Yritys toimii valtakunnallisesti.Suuri osa myynnistä tapahtuu projektiluontoisesti. Osa laitureista toimitetaan myös ilman asennusta (tee-se-itse –laiturit). Yritys toimittaa asiakkailleen myös jonkin verran muita puurakenteita kuten terasseja ja piharakennelmia. Yrityksellä on ...

Katso lisätiedot

Mielenkiintoinen verkkokauppakokonaisuus myynnissä!

Myytävänä hyvän liikeidean pohjalla toimiva pieni verkkokauppa.Yritys etsii uutta omistajaa, koska nykyiset omistajat ovat pystyneet työskentelemään vain muutaman tunnin viikossa, joka ei riitä yritystoimintaa ajatellen.Panostamalla enemmän verkkokaupan markkinointiin ja myyntiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen pääsee yritys hyvin kasvuun nykyisellätuotevalikoimalla mutta lisäksi nykyisillä yrittäjillä on olemassa valmiina myös uusia tuote- sekä kehitysideoita.Verkkokauppa on toteutettu WooCommerse -alust...

Katso lisätiedot

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot

ICT-palveluiden integrointi

IT-palvelujen tarjoaja. Pääasiassa ICT-ratkaisujen integrointiin ja liiketoiminnan muutokseen liittyvien palvelujen alalla...

Katso lisätiedot