Halutaan myydä
Parturi-Kampaamo Kerimäen keskustassa etsii uutta toimijaa!

Kohdenumero FK65627
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Etelä-Savo
Etsitkö parturi-kampaamoa kauniista Savonlinnan Kerimäeltä? Pitkään toiminut ja hyvästä asiakastyytyväisyydestään tunnettu kampaamo Kerimäen keskustassa etsii uutta jatkajaa.

Liiketila sijaitsee keskeisellä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Kerimäen ytimessä, tarjoten loistavan näkyvyyden ja esteettömän pääsyn liikkeeseen. Yrityksen asiakaskunta koostuu niin paikallisista, kuin etenkin sesonki aikoina turisteista ja mökkiläisistä.

N. 54 m² viihtyisä, valoisa ja hyvin varustettu liiketila toimii vuokratuissa tiloissa. Tällä hetkellä vuokra n. 500 € (sis. lämmityksen ja veden)

Yrityksen myynti sisältää kaiken tarvittavan liiketoiminnan jatkamiseen, laadukkaat hoitotuotteet, luotettavat toimittajasuhteet, yhteystiedot ja muut kalusteet ja tarvikkeet.

Jos olet suunnitellut parturi-kampaajaksi ryhtymistä alueella, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä saadaksesi lisätietoja.

Yrittäjä puh. 015 542 451
Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 417 4960 / [email protected]

Kerimäki on osa Savonlinnan kaupunkia ja on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja historiallisista nähtävyyksistään, kuten maailman suurimmasta puukirkosta. Kerimäki on vireä ja kehittyvä maalaispitäjä n. 30 minuutin ajomatkan päässä Savonlinnasta. Vaikka se on pieni paikkakunta, Kerimäellä on vahva yhteisöllisyys ja se tarjoaa yrittäjille useita etuja.
https://visitsavonlinna.fi/kerimaki/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. P...

Katso lisätiedot

Myydään Oulussa sijaitsevan yrityksen monipuoliset autoalan liiketoiminnot

Myynnissä ovat yrityksen liiketoiminnot, jotka sisältävät autohuollon, korjauksen, katsastuksen, fiksauspalvelut ja autokaupan. Tämä on ihanteellinen mahdollisuus yrityksille tai yrittäjille, jotka haluavat päästä suoraan autoalan markkinoille vahvalla ja tunnetulla brändillä. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja se sijaitsee strategisesti hyvällä paikalla, tarjoten loistavat mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen nykyaikaisen autoalan kysynnän myötä. Yritys on tunnettu ja arvostettu autoalan toimija, joka ...

Katso lisätiedot

Kotimaassa ja vientimarkkinoilla toimiva optisten tuotteiden valmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehittelyn kautta muodostunut tuoteryhmä, jota se valmistaa omassa ajanmukaisessa tuotannossaan osaavan henkilöstön tukemana.Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja yrityksellä on sen kautta muotoutunut merkittävä vakiintunut kanta-asiakaskenttä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin.Yrityksellä ei ole merkittäviä ydinkilpailijoita lainkaan Suomessa vaan sen merkittävimmän kilpailijat ovat ulkolaisia toimijoita....

Katso lisätiedot