Halutaan myydä
Myydään täysin toimiva B2B-verkkokauppa

Kohdenumero FK63365
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Etelä-Savo
Myydään täysin toimiva ja valmis verkkokauppa.
Verkkokauppa on tehty B2B-asiakkaille eli laskutus, perintä ja muukin kaupankäynti on helpompaa kun kuluttajakaupan ehtoja ei sovelleta.

Olen itse samalla alalla mutta aikani kuluu asiakkaiden luona käymiseen. Siksi en voi pitää yllä verkkokauppaa niin laadukkaasti kuin haluaisin.

Toisaalta tämän vuoksi rekisteröityvien asiakkaiden hankkiminen onnistuu minulta tulevaisuudessakin helposti, ihan vain kuten sovitaan.

Verkkokaupassa on huolenpitosopimus (49e/kk), joka takaa sen, ettei sinun tarvitse miettiä järjestelmän ylläpitoa.

Maksuliikenne toimii Paytrailin kautta (14,90e/kk), jonka kautta saat luotettavasti maksut oikeastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Paytrailin kautta asiakas saa myös rahoituksen helposti ostoksilleen.

Hintaan kuuluu myös varasto, jonka arvo on tällä hetkellä NOIN 11 000e.

Samoin hintaan kuuluu varaston siirto veloituksetta mihin tahansa Manner-Suomessa.

Myyn siis vain verkkokaupan liiketoiminnan, en itse yritystä. Jos haluat ostaa koko yrityksen niin siitäkin voidaan neuvotella.

Koko paketilla hintaa 20000e, sisältää siis myös varaston tarvikkeet (noin 11 000e)

Soita: 044 3110986 - Marko


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kiinteistökehitys Tallinnan lähellä

Hyviä tontteja liike- ja tuotantorakentamiseen Tallinnan keskustan läheltä. Vapaita tontteja 7000 neliötä Tallinnan kehätien ja Tabasalun teknologiakylän vieressä. Erinomainen mahdollisuus kiinteistökehittämiseen. ...

Katso lisätiedot

Menestyvä maanrakentaja, jolla merkittävä kannattavan kasvun potentiaali

Yritys toimii vahvasti maanrakennuksen toimialalla, jossa sillä on vuosien kokemus ja sitä kautta syntynyt osaaminen sekä markkina-asema. Sillä on potentiaalia kasvattaa volyymiaan kannattavasti.Yritys toteuttaa merkittäviä infrarakentamisen kohteita ja sillä on asiallinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö. Yrityksellä on sertifioitu laatujärjestelmä ja seuraavat RALA-pätevyydet: Väylärakentamisen pääurakointi Tiet, kadut ja kunnallistekniikka, Putkilinjojen ja johtoverkkojen pääurakointi Putkilinj...

Katso lisätiedot

Viroon rekisteröity ilmailuyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​lentotöitä helikoptereilla

Yhtiö omistaa Robinson 44 Raven I -helikopterin.Viron liikennelautakunta on myöntänyt yhtiölle EASA AOC -lentoluvat (matkustajakuljetukset) ja erityistyöluvat SPO (korkean riskin lennot). Yhtiön AOC-, SPO-luvat ovat myös Suomen, Latvian ja Liettuan ilmailuviranomaisten hyväksymiä.SPO:n suunnassa päätehtävät ovat voimalinjojen tarkastukset, puiden oksien sahauslennot voimalinjojen läheltä, erilaiset ripustusmuovin nostotoimenpiteet, hätälennot, valokuva- ja kuvauslennot. AOC:n suunnan päätyöt ovat taksi- ja ...

Katso lisätiedot

Lasitusalan yritys, joka on toiminut menestyksekkäästi jo useita vuosikymmeniä

Yhtiö palvelee Uudenmaan alueella sijaitsevassa toimipisteessään yksityishenkilöitä ja yrityksiä lasitukseen liittyvissä tarpeissa.Palveluihin kuuluvat perinteiset ikkuna- ja tuulilasiprojektit sekä laajemmat ratkaisut suunnittelusta toteutukseen asti.Asiakaskunta koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista ja yhtiö on vakuutusyhtiöiden suosittelema.Toimintaa harjoitetaan useiden vuosikymmenten kokemuksella. Yhtiön vahvuuksia ovat kokemus, monipuolisuus, joustavuus sekä nykyaikainen konekanta. Liiketoimin...

Katso lisätiedot