Halutaan myydä
Myydään täysin toimiva B2B-verkkokauppa

Kohdenumero FK63365
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Etelä-Savo
Myydään täysin toimiva ja valmis verkkokauppa.
Verkkokauppa on tehty B2B-asiakkaille eli laskutus, perintä ja muukin kaupankäynti on helpompaa kun kuluttajakaupan ehtoja ei sovelleta.

Olen itse samalla alalla mutta aikani kuluu asiakkaiden luona käymiseen. Siksi en voi pitää yllä verkkokauppaa niin laadukkaasti kuin haluaisin.

Toisaalta tämän vuoksi rekisteröityvien asiakkaiden hankkiminen onnistuu minulta tulevaisuudessakin helposti, ihan vain kuten sovitaan.

Verkkokaupassa on huolenpitosopimus (49e/kk), joka takaa sen, ettei sinun tarvitse miettiä järjestelmän ylläpitoa.

Maksuliikenne toimii Paytrailin kautta (14,90e/kk), jonka kautta saat luotettavasti maksut oikeastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Paytrailin kautta asiakas saa myös rahoituksen helposti ostoksilleen.

Hintaan kuuluu myös varasto, jonka arvo on tällä hetkellä NOIN 11 000e.

Samoin hintaan kuuluu varaston siirto veloituksetta mihin tahansa Manner-Suomessa.

Myyn siis vain verkkokaupan liiketoiminnan, en itse yritystä. Jos haluat ostaa koko yrityksen niin siitäkin voidaan neuvotella.

Koko paketilla hintaa 20000e, sisältää siis myös varaston tarvikkeet (noin 11 000e)

Soita: 044 3110986 - Marko


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myytävänä monien palveluiden matkailualue

Hotelli- ja leirintäalue kokonaisuus käsittää lisäksi keilarata-alueen baareineen, kesäteatteri, erilaisiin tilaisuuksiin soveltuvat juhlatilat, joissa on järjestetty mm. konsertteja. Alueen läpi virtaa pieni joki, jossa korsusaunasta nauttivat ihmiset voivat pulahtaa. Kokonaisuuteen kuuluu myös mittava automuseo sekä erilaisia historiallisia esineitä. Matkailualueella on myös vuokrattavana kuusi pienehköä mökkiä. Lähellä sijaitsevassa huoltorakennuksessa voi suorittaa päivittäiset askareet.Aluetta on vuosi...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla toimivan Erikoiskalustohuolto EKH Porvoo Oy:n liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yhtiön kärkituote on teollisuuden raskaan­-kaluston huoltokorjaamo ja sen varaosien myynti. Yhtiöllä on yksinoikeus myydä Disab-laitteiden varaosia Suomessa. Yhtiön varastosta löytyy kaikkiin Disab-malleihin kuuluvat tärkeimmät päivittäis- ­varaosat. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa huoltoprojekteja alusta loppuun saakka. Yhtiö järjestää myös Disab-laitteiston koulutuksia. Yhtiöllä on käytössä erittäin ajanmukaiset koneet ja yhtiö on tunnettu ja luotettava osaaja. Yrityksellä on toimintaansa varten vuokratt...

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut seurusteluravintola myynnissä loistosijainnilla!

Loistosijainnilla pitkään toimineen seurusteluravintolan liiketoiminta myynnissä Turussa. Ravintola on tunnettu hyvästä olutvalikoimasta ja viihtyisästä ilmapiiristä. Liiketoimintaa on pyöritetty lähinnä ammattitaitoisen palkatun henkilöstön avulla eli kohde sopii sekä uudelle aloittavalle yrittäjälle sekä jo pidempään toimineelle kasvuhakuiselle yritykselle. ...

Katso lisätiedot