Halutaan myydä
Myydään täysin toimiva B2B-verkkokauppa

Kohdenumero FK63365
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Etelä-Savo
Myydään täysin toimiva ja valmis verkkokauppa.
Verkkokauppa on tehty B2B-asiakkaille eli laskutus, perintä ja muukin kaupankäynti on helpompaa kun kuluttajakaupan ehtoja ei sovelleta.

Olen itse samalla alalla mutta aikani kuluu asiakkaiden luona käymiseen. Siksi en voi pitää yllä verkkokauppaa niin laadukkaasti kuin haluaisin.

Toisaalta tämän vuoksi rekisteröityvien asiakkaiden hankkiminen onnistuu minulta tulevaisuudessakin helposti, ihan vain kuten sovitaan.

Verkkokaupassa on huolenpitosopimus (49e/kk), joka takaa sen, ettei sinun tarvitse miettiä järjestelmän ylläpitoa.

Maksuliikenne toimii Paytrailin kautta (14,90e/kk), jonka kautta saat luotettavasti maksut oikeastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Paytrailin kautta asiakas saa myös rahoituksen helposti ostoksilleen.

Hintaan kuuluu myös varasto, jonka arvo on tällä hetkellä NOIN 11 000e.

Samoin hintaan kuuluu varaston siirto veloituksetta mihin tahansa Manner-Suomessa.

Myyn siis vain verkkokaupan liiketoiminnan, en itse yritystä. Jos haluat ostaa koko yrityksen niin siitäkin voidaan neuvotella.

Koko paketilla hintaa 20000e, sisältää siis myös varaston tarvikkeet (noin 11 000e)

Soita: 044 3110986 - Marko


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Viro- ja EU-asiakkaita palveleva verkkokauppayritys, joka käyttää vientimyyntikanavia.

Yritys välittää tavaroita asiakkaille verkkokaupan ostoympäristön kautta tehden yhteistyötä useiden eri Euroopan maiden suurten ja pienten jakelijoiden, yhteistyökumppaneiden kanssa, pystyen tarjoamaan asiakkailleen (jotka ovat yksityishenkilöitä, pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä) ja valtion laitokset) yli 2,7 miljoonaa erilaista kodinkonetta, elektroniikkaa ja tietotekniikkatuotetta reaaliajassa.Suurimmat tavararyhmät ovat kodinkoneet (pesukoneet, jääkaapit, keittiökoneet), näytöt, kuulokkeet, hiire...

Katso lisätiedot

Menestyvä autokorjaamo ja -pesula Pohjanmaalla

Jo vakiintunut autokorjaamo ja -pesula on perustettu 2014. Pienimuotoinen rengashotelli toimii myös samoissa tiloissa - tätä osaa voisi laajentaa. Yrittäjä ei ole itse työskennellyt yhtiössä vaan pelkästään nostanut osinkoa. Tämä antaa tulevalle yrittäjälle oivan mahdollisuuden nostaa itsellensä sekä palkkaa että osinkotuottoa. Korjaamopalveluista tulee noin 40 % liikevaihdosta, rengashotellista 10 % ja loput, noin puolet, pesulasta....

Katso lisätiedot

Sähköpotkulautat 105 kpl

Myynnissä on yhteensä 105 käytettyä sähköspotkulautaa, jotka ovat olleet vuokra-alalla käytössä noin 15 kuukautta. Lisäksi latureita ja varaosia. 90 pyörää hyvässä kunnossa. ...

Katso lisätiedot

Puusepänliiketoiminta, jolla on kymmenien vuosien toimintahistoria

Puusepänliike valmistaa yksilöllisiä puusepäntuotteita vaativiin projekteihin. Puutuotteita valmistetaan asiakkaiden erikoistarpeisiin ja useimmiten arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan suunnitelmien mukaan. Tuotteet ovat aina yksilöllisiä, varta vasten kohteeseen valmistettuja.Liiketoiminnan kannattavuus on hyvä ja se tarjoaa uudelle omistajalle vuosikymmenten aikana valmiiksi rakennetun toimivan kokonaisuuden, jolla on valmiiksi hyvä tunnettuus, kassavirta sekä hyvät asiakkaat.Myynnissä oleva puusepänli...

Katso lisätiedot