Halutaan myydä
Myydään täysin toimiva B2B-verkkokauppa

Kohdenumero FK63365
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Etelä-Savo
Myydään täysin toimiva ja valmis verkkokauppa.
Verkkokauppa on tehty B2B-asiakkaille eli laskutus, perintä ja muukin kaupankäynti on helpompaa kun kuluttajakaupan ehtoja ei sovelleta.

Olen itse samalla alalla mutta aikani kuluu asiakkaiden luona käymiseen. Siksi en voi pitää yllä verkkokauppaa niin laadukkaasti kuin haluaisin.

Toisaalta tämän vuoksi rekisteröityvien asiakkaiden hankkiminen onnistuu minulta tulevaisuudessakin helposti, ihan vain kuten sovitaan.

Verkkokaupassa on huolenpitosopimus (49e/kk), joka takaa sen, ettei sinun tarvitse miettiä järjestelmän ylläpitoa.

Maksuliikenne toimii Paytrailin kautta (14,90e/kk), jonka kautta saat luotettavasti maksut oikeastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Paytrailin kautta asiakas saa myös rahoituksen helposti ostoksilleen.

Hintaan kuuluu myös varasto, jonka arvo on tällä hetkellä NOIN 11 000e.

Samoin hintaan kuuluu varaston siirto veloituksetta mihin tahansa Manner-Suomessa.

Myyn siis vain verkkokaupan liiketoiminnan, en itse yritystä. Jos haluat ostaa koko yrityksen niin siitäkin voidaan neuvotella.

Koko paketilla hintaa 20000e, sisältää siis myös varaston tarvikkeet (noin 11 000e)

Soita: 044 3110986 - Marko


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Metallialan yritys, jolla on erittäin pitkä historia ja vankka asiakaskunta

Päätoimialana on erilaisten metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Esim. teräsrakenteiden, kuljettimien, ruuvikuljettimien ja muiden tuotteiden valmistus; alumiinin ja ruostumattoman teräksen tuotteiden valmistus.Päätuotannon lisäksi asiakkaille tarjotaan erilaisia ​​metallitöihin liittyviä palveluita: hitsaus, sorvaus, kierteitys, jyrsintä, taivutus, poraus jne.Asiakkaita ovat pellettitehtaat ja muovinjalostajat sekä muut tuotantoyhtiöt.Yrityksellä on noin 220 erilaista asiakasta.Kaikki työntekijät ...

Katso lisätiedot

Todella kannattava tunnettu ravintolakokonaisuus myytävänä saaristossa!

Erinomaisesti menestyvä sekä hyvin tunnettu ja arvostettu saaristolaishenkinen seurusteluravintola palveluineen myynnissä. Ympäröivä saaristo on jo itsessään varsinainen asiakasmagneetti ja sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella lisää asiakasmäärää. Yritys on varsin tunnettu ja asiakkaita tulee kauempaakin nauttimaan sen palveluista ja tapahtumista kesäaikaan. Ravintola on toiminut menestyksekkäästi jo toistakymmentä vuotta. Omistajat eivät enää työskentele ravintolan operatiivisessa toiminnassa. Kesäaika...

Katso lisätiedot

Designhuonekalujen valmistaja, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa

Yritys perustettiin vuonna 2006 kahden huonekalualan yrityksen fuusiossa.Yritys valmistaa huippuluokan design-huonekaluja ja laivakalusteita erikoistilauksesta.Yrityksellä on lähes kahden vuosikymmenen kokemus erilaisten korjausrakentamisen tarpeisiin vastaavien designhuonekalujen valmistuksesta. Nykyään yhtiö työllistää Virossa yli 50 pätevää asiantuntijaa kaikilla toimialoilla, joilla on käytännön ymmärrys erilaisista materiaaleista ja intensiivinen kokemus kalusteiden ja huonekalujen valmistuksesta hotel...

Katso lisätiedot

Arvostettu ja menestyvä viher- ja maanrakennusalan yhtiö Pirkanmaalla

Yhtiö toteuttaa Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen ympäristössä viherrakennustyöt pihan perusparannuksista omakoti-, mökki-, kerros- ja rivitalopihojen uudisrakentamiseen saakka, myös leikkipaikkoja, liikelaitosten, koulujen ja päiväkotien pihoja sekä julkisia viheralueita.Nykyaikainen, oikein mitoitettu kalusto ja ammattitaitoiset, alalle koulutetut työntekijät takaavat laadukkaan rakentamisen ja oikein tehdyt työvaiheet kiveyksen pohjatöistä istutuksiin ja nurmetuksiin saakka.  ...

Katso lisätiedot