Halutaan myydä
Myydään täysin toimiva B2B-verkkokauppa

Kohdenumero FK63365
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Etelä-Savo
Myydään täysin toimiva ja valmis verkkokauppa.
Verkkokauppa on tehty B2B-asiakkaille eli laskutus, perintä ja muukin kaupankäynti on helpompaa kun kuluttajakaupan ehtoja ei sovelleta.

Olen itse samalla alalla mutta aikani kuluu asiakkaiden luona käymiseen. Siksi en voi pitää yllä verkkokauppaa niin laadukkaasti kuin haluaisin.

Toisaalta tämän vuoksi rekisteröityvien asiakkaiden hankkiminen onnistuu minulta tulevaisuudessakin helposti, ihan vain kuten sovitaan.

Verkkokaupassa on huolenpitosopimus (49e/kk), joka takaa sen, ettei sinun tarvitse miettiä järjestelmän ylläpitoa.

Maksuliikenne toimii Paytrailin kautta (14,90e/kk), jonka kautta saat luotettavasti maksut oikeastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Paytrailin kautta asiakas saa myös rahoituksen helposti ostoksilleen.

Hintaan kuuluu myös varasto, jonka arvo on tällä hetkellä NOIN 11 000e.

Samoin hintaan kuuluu varaston siirto veloituksetta mihin tahansa Manner-Suomessa.

Myyn siis vain verkkokaupan liiketoiminnan, en itse yritystä. Jos haluat ostaa koko yrityksen niin siitäkin voidaan neuvotella.

Koko paketilla hintaa 20000e, sisältää siis myös varaston tarvikkeet (noin 11 000e)

Soita: 044 3110986 - Marko


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Teollisuuskiinteistö n. 2000 m2 hyvällä sijainnilla. Kohteessa pitkäaikainen vuokrasopimus

Teollisuuskiinteistö n. 2000 m2:n hyvällä sijainnilla. Kohteessa pitkäaikainen vuokrasopimus. Myydään kiinteistöyhtiön osakkeet tai pelkkä kiinteistö....

Katso lisätiedot

Laajan valikoiman omaava pitkään toiminut kotitaloustavaroiden liike Espanjassa

Mahdollisuus tee-se-itse-, sisustus- ja puutarhanjakeluliikkeeseen ainutlaatuisella paikalla Kataloniassa. Myynti painottuu vähittäiskauppaan vaikkakin myös yritysasiakkaita on.Tuotevalikoimassa mm. erilaisia rautakauppatuotteita, kodinkoneita ja -tarvikkeita. Tuoteportfolio koostuu erinomaisista Espanjalaisista ja kansainvälisistä brändeistä.Toiminut todella pitkään samassa erinomaisessa paikassa, joten asiakkaat löytävät helposti paikan päälle. Kanta-asiakasjärjestelmä B2C ja B2B asiakkaille.Alueen väestö...

Katso lisätiedot

Menestyvä akku- ja autolasiliiketoiminta etsii uutta omistajaa

Yritys on toiminut useiden vuosikymmenien ajan tarjoten asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua auton akkujen ja tuulilasien korjauksien parissa.Akkualan erikoisliikkeenä yrityksestä löytyy kattava valikoima akkuja eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi yritys on sertifioitu Pilkington lasiliike, joten tuulilasin vaihdot ja korjaukset onnistuvat varmalla ammattitaidolla. ...

Katso lisätiedot

Harvinainen kokonaisuus, menestyvä kuljetusliike ja huoltokorjaamo pitkällä historialla

KuljetusliikeYhtiöllä on yli 60 vuoden historia tilaus- ja sopimusliikenteestä. Suurin osa liikevaihdosta tulee jo yli kymmenen vuotta kestäneistä sopimuskuljetuksista. Sopimukset jakautuvat eri tyyppisille kuljetustarpeille taaten näin jatkuvuuden erilaisissa häiriötilanteissa.Käytössä on nykyaikainen kuljetuskalusto, jota pystytään muokkaamaan asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Kalusto koostuu useista jakeluautoista, puoliperä- ja täysperävaunuyhdistelmistä. Kalustoon kuuluu mm. Euro6-luokan autoja. Hyväkunt...

Katso lisätiedot