Halutaan myydä
Myydään täysin toimiva B2B-verkkokauppa

Kohdenumero FK63365
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Etelä-Savo
Myydään täysin toimiva ja valmis verkkokauppa.
Verkkokauppa on tehty B2B-asiakkaille eli laskutus, perintä ja muukin kaupankäynti on helpompaa kun kuluttajakaupan ehtoja ei sovelleta.

Olen itse samalla alalla mutta aikani kuluu asiakkaiden luona käymiseen. Siksi en voi pitää yllä verkkokauppaa niin laadukkaasti kuin haluaisin.

Toisaalta tämän vuoksi rekisteröityvien asiakkaiden hankkiminen onnistuu minulta tulevaisuudessakin helposti, ihan vain kuten sovitaan.

Verkkokaupassa on huolenpitosopimus (49e/kk), joka takaa sen, ettei sinun tarvitse miettiä järjestelmän ylläpitoa.

Maksuliikenne toimii Paytrailin kautta (14,90e/kk), jonka kautta saat luotettavasti maksut oikeastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Paytrailin kautta asiakas saa myös rahoituksen helposti ostoksilleen.

Hintaan kuuluu myös varasto, jonka arvo on tällä hetkellä NOIN 11 000e.

Samoin hintaan kuuluu varaston siirto veloituksetta mihin tahansa Manner-Suomessa.

Myyn siis vain verkkokaupan liiketoiminnan, en itse yritystä. Jos haluat ostaa koko yrityksen niin siitäkin voidaan neuvotella.

Koko paketilla hintaa 20000e, sisältää siis myös varaston tarvikkeet (noin 11 000e)

Soita: 044 3110986 - Marko


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä persoonallinen ja tunnettu ruokaravintola nelostien varrella

Persoonallinen ja hyvämaineinen ravintola sijaitsee nelostien varrella. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, anniskeluoikeudet sekä kaksi hyvin varusteltua kokous- / juhlakabinettia.Yritys on ollut samojen yrittäjien omistuksessa vuodesta 1995 alkaen. Tänä aikana yritykselle on muodostunut pitkäaikainen sekä vahva asiakaskunta, joka muodostuu pääsääntöisesti nelostien kulkijoista. Samat asiakkaat palaavat ravintolaan vuosi toisensa jälkeen.Liiketoiminnan jatkaminen onnistuu jouhevasti, sillä ravintolaan on t...

Katso lisätiedot

Kappaletavaran kuljetukseen erikoistunut kuljetusalan yritys

Kappaletavaran kuljetusta omalla kalustolla sopimusten mukaan...

Katso lisätiedot

Hää- ja juhlapukujen erikoisliikkeet Tartossa ja Tallinnassa

Viron laajin juhlapukujen ja häävaatteiden salonki avattiin vuonna 2007. Yhtiö tarjoa erinomaisen valikoiman morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Yhtiöllä on 2 näyttelytilaa vuokratiloissa - Tartossa ja Tallinnassa. Salongit on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi. Asiakkaat - enimmäkseen paikalliset hääparit, mutta merkittävä osa asiakkaista on myös suomalaiset. Salonkien markkinaosuus Virossa on 25%. Myynnissä on salonkien liiketoiminta, sekä varasto (ostohinnan ollessa noin 250 0...

Katso lisätiedot

Somerolaisen Somertekno Oy:n tuotantotilat ja koneet, laitteet ja kalusto.

Somertekno Oy on valmistanut profilointikoneita oheislaitteineen, rainoitus- ja arkituslinjoja, käärintäkoneita sekä erilaisia kuljettimia. Toiminta on ollut jo muutaman vuoden keskeytyksissä, mutta niin tilat, koneet kuin tarvittava dokumentaatio mahdollistavat toiminnan uudelleen käynnistämisen nopealla aikataululla. Tuotantotilat ja -laitteet mahdollistavat toki myös muunlaisen konepajaliiketoiminnan....

Katso lisätiedot