Halutaan myydä
Myydään osakeyhtiö (parturi-kampaamo)

Kohdenumero FK61997
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Palveluyritykset
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Loistavalla sijainnilla Vantaan kivistössä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, vuokratiloissa toiminut kampaamo etsii uutta omistajaa.

Kauppaan kuuluu mahdollisuus jatkaa toimintaa samoissa, 92 neliön suuruisissa vuokratiloissa keskeisellä sijainnilla. Mahdollisuuksia on monia näin isossa ja valoisassa tilassa, mm. alivuokralaisen hankkiminen, tai sitten vähän isomman kampaamon/kauneushoitolan pyörittäminen. Tiloihin lukeutuu myös WC-, sekä taukotilat.

Tästä sijainnista on myös moneksi ja mahdollisuuksia esimerkiksi täysin eri alan yrityksellekin löytyy lukuisia, mikäli sijainti ja valmis Oy -pohja kiinnostaa. Meillä on esimerkiksi toiminut tiloissamme myös tatuointialan yrittäjä. Kivistössä erinäisille palveluille onkin tarvetta, joten uudet yrittäjät tällä alueella otetaan avosylin vastaan!

Olemme toimineet alueella jo kolmen ja puolen vuoden ajan. Asiakaskuntamme on vakiintunut ja kivistön alueen koko ajan kasvaessa uusia asiakkaita tulee jatkuvasti lisää. Iso osa asiakkaistamme koostuu myös lähipaikkakuntalaisista, sillä sijaintimme puolesta meille on vaivatonta tulla muualtakin, kuin pelkästään Vantaan sisältä.

Puhtaalta pöydältä aloittavalle yrittäjälle haluamme tarjota myyntiä kaikkine irtaimistoineen, sisältäen mm;

-Uudet huonekalut
-Myyntituotteet (Maria Nila)
-Tekniset tuotteet (Maria Nila, Wella)
-Markkinointimateriaalit
-Maksupäätteet, kassajärjestelmät, ajanvarausjärjestelmät
-Asiakaspaikat ja pesupaikat
-Työvälineet (Pinnit, koneet, kammat, harjat)

Myös pelkän liiketoiminnan myyminen onnistuu, ilman irtaimistoa. Kaikki on sovittavissa!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä niin neuvotellaan! Kerromme mielellämme myös lisätietoja vuokrista ja muista kiinteistä kuluista, sekä oikeastaan mistä vaan mieltä askarruttavista asioista. Kauppahinta kilpailukykyinen ja myöskin neuvoteltavissa, suuntaan jos toiseenkin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Yrittäjä Motonet -korjaamoon

Motonet etsii useampaan Motonet -korjaamoon yrittäjää.Yrittäjää haetaan ainakin sijainneille Kokkola, Mikkeli, Pori, Varkaus, Rauma, Oulu ja Iisalmi. Seinäjoella on myös myynnissä Motonet Korjaamon osakeyhitö: https://www.yrityskaupat.net/fi/myytava-yritys/ajoneuvojen-huoltokorjaamot/etela-pohjanmaa/uusi-tunnetun-brandin-alla-toimiva-ja-voittoa-tekeva-autohuolto-realisoidaan-pois/118010/Motonet -korjaamoketju on laadukas monimerkkikorjaamoketju, jossa suoritetaan yleiset huoltotyöt, määräaikaishuollot ja ko...

Katso lisätiedot

Salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä muita pienempiä maaurakointitöitä toteuttavan yhtiön osakekanta

Yhtiö toteuttaa salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä pienempiä maaurakointitöitä. Tuotteita ja palveluita ovat salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä niiden kaivuu ja asennus.Palveluihin kuuluvat urakoiden yhteydessä myös pihatyöt, laatoitukset, tarvittavat sähkötyöt, asfalttien poistot ja uusimiset sekä kaivuun esteinä olevien aitojen, terassien ja aitojen purkamiset ja asennukset takaisin. Yhtiö tarjoaa näin ollen asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella salaoja- ja sadevesijärjestelmiä yhteistyössä al...

Katso lisätiedot

Asfaltti- ja kiinteistöalan erikoisosaaja, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus

Yhtiöllä on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus ja se tarjoaa samanaikaisesti useampaa eri palvelua samoille asiakkaille, joka lisää sen kilpailuetua ja luo konkreettista lisäarvoa asiakkaille.Nuorekas kasvuyritys saavuttaa meneillään olevana tilikautena kautta aikain suurimman liikevaihtonsa.Palveluihin kuuluvat mm. kiinteistöjen asfaltin ja kattojen korjaus- sekä huoltotyöt ja erilaiset vesieristystyöt.Yhtiö on innovatiivinen uudistaja ja alan edelläkävijä, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkittäv...

Katso lisätiedot